1-0

Snitch

New member
2-1 ../images/Emo7.gif

ברגע שאני אוהדת קבוצה אחת האחרת מנצחת

GirlFriend

New member
אוף../images/Emo70.gif

כבר חשבתי אולי בטעות בלי כוונה חיפה תנצח 1-0... ואז התעוררתי...

RozwareZ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זיינו אותכם
פעם הבאה תלמדו לשתוק לפני משחקים
עכשיו פשוט נהנתי מנצסטר שיחקו מעולה ופשוט זילזלו שזה לא להאמין כמה הם זילזלו זה היה יכול בקלות להגמר 10-1 חוץ מזה שאהבתי את הקטע שהם זילזלו במחצית השנייה ועשו הכל בשביל שדייגו פורלן יכבוש זה מראה על גדולה של קבוצה ובכלל קטע ענק היה אם פרגסון שלא ידע מי זה חיפה בכלל עכשיו שלא תבינו נכון אני רוצה שחיפה יעלו(אפילו שאני שונא אותם מה לעשות הם ישראלים אז אני רוצה שהם יעלו) אבל מנצסטר הם הקבוצה שלי מה לעשות פעם הבאה שתקו לפני משחקים

בואנה אתה דפוק תגיד לי ../images/Emo35.gif

מה אתה משווה את חיפה למנצ´סטר אם אתה עושה את זה רואים באמת מה הרמה שלך בכל הנושא הזה

RozwareZ

New member
חמוד

מנצסטר-------------------------------------------חיפה אבל מה שאני אמרתי זה שתשתקו לפני משחקים תלמדו פשוט לשתוק אתם באתם לשם אנחנו נזייןן את מנצסטר אנחנו הכי טובים באתם לשם צחקו אלייכם כל כך שיחקו בזילזול ההכי גדול שראיתי בחיים אפילו פרגסון שהוא איש שלא מזלזל, זילזל לכם בצורה עוד מעט יש משחק של מכבי והנה תלמדו שותקים לפני משחק ככה גם אם נחטוף 50 לא תוכלו להגיד כלום מצד שניה כמובן שאני מקווה שמכבי ינצחו

RozwareZ

New member
האא ואל תנסה להגיד לי מה אני מבין

בכדורגל בבקשה... אתה לא מכיר אותי וכמו שאני לא ישפוט אותך על מה שאני לא יודע אתה לא תשפוט אותי על מה שאני לא יודע או יודע במיוחד על תנסה על ליגה אנגלית

למעלה