תזכורת

kniaper

New member
../images/Emo124.gifיצירתיות בפורום

שמנו לב (זה גם אני וגם גידי) שיש ביננו כמה יוצרים או יותר נכון יוצרות. ידוע שיצירה זו דרך נהדרת לביטוי ולהתמודדות עם קשיים מסוגים שונים ולכן, על מנת לעודד יצירה של חברי הפורום, אנחנו יותר ממעוניינים, שמחים, מתלהבים, לאפשר להשתמש בכלי הקהילה כבמה לפרסום יצירותיכם. גם אילו שכבר הודו בכשרונם וגם היוצרים שנחבאים עדיין ביננו מוזמנים לשלוח את יצירותיהם אלינו ואנחנו נשמח לפרסם אותן בשמה של היוצרת (וכמובן גם בשמו של היוצר). אז מה ניתן לפרסם:
כל יצירה כתובה שלכם: חיבורים, שירים, סיפורים קצרים, אפשר לשלוח ואנחנו נייחד להם מקום של כבוד בין המאמרים (גם אני לא אוהב את השם מאמרים אבל זה מה שיש לנו).
אנחנו נפתח גלריה מיוחדת לחומרים מצולמים שלכם. מי שאוהב לצלם יכול לשלוח את עבודתו לגלריה. גם ציורים סרוקים ועבודות גרפיות סרוקות ניתן לשלוח והן יפורסמו. אז קדימה, נקו את האבק מהסורקים, חפשו קבצים ישנים שכתבתם ושכחתם מהם תשלחו ותשתפו אותנו. כל יצירה תתקבל ב
גדול.

kniaper

New member
../images/Emo105.gifתזכורת

אנחנו עדיין מחכים לקבל מכם חיבורים ותמונות לפרסום בגלריות ובין מאמרי הפורום. מי שמעוניין לפרסם משהו יכול לשלוח לי את זה בדוא"ל.
מי שלא יודע, כאשר לוחצים על "ראשי" נכנסים לדף הקהילה. אנו מעדכנים את הדף הזה מדי פעם בתכנים שונים ורצוי פעם בכמה זמן לעבור דרכו על מנת להתעדכן בשינויים.
פרסום של מאבחנים, מטפלים ואירועים שונים מתבצע על לוחות הפורום. אתם מוזמנים להציץ שם ו/או לפרסם.
פרסמנו סקר חדש, הצביע בהמוניכם

למעלה