שם: אורית גיל: 16 פחות 10 ימים כיתה: י"א, מגמת מדעי החברה (פסיכולוגיה+סוציולוגיה וביולוגיה) עיר: פחחח אעלק עיר, אריאל... תחביבים: מטאל, טלוויזיה, בלאגנים, חירפונים ואינרנט. אה וגם לצעוק על אנשים שלא מבינים שומדבר מהחיים שלהם. ואני בנוער מולדת
שם : יואב גיל : בפברואר אני אהיה 16 כיתה : לא לומד אבל אמור להיות ב י´ עיר : כפר סבא תחביבים : המ.. ליקוק פופיקים של כוסיות.. האמת שזה אמור להיות ב "סטיות" אבל חפיף :ICQ: 137297663 מסנג´ר : [email protected]
אממ... נכנסתי לכרטיס אישי של מישהו מפורום אחר... וראיתי קישור לפורום הזה... אז נכנסתי... וזה נראה לי ממש נחמד כאן... אז... אני מצטרפת!=) שמי: מור=/ גיל:14 כיתה:ט´=/ עיר: בעע שלא תדעו=/ ראש העין=/ תחביבים: אין=/ לא סתם... אממ... לא יודעת=/ אנטרנט, טלוויזיה, חברות, סרטים, וכל הבלה בלה=/
גם אני חדשה פה והפורום נראה ממש נחמד, אז אני אתנחל פה לבינתיים. אני רק מקווה שאני אספיק לכתוב פה מתישהו....:// שם: ליאת גיל: 15+ כיתה: י´ עיר: רמת-גן תחביבים: קריאה, מחשב, סרטים, מוזיקה. ופחות כללי-נגינה בפסנתר,כמעט כל מה שקשור לבריטים >_< ו, בד"כ, לכתוב די הרבה ב*כוכביות* ולשים סמיילים כמעט בכל משפט
) לקטול אנשים מעצבנים עם הציניות שבה בורכתי, להציק לאחותי הקטנה והמעצבנת, לנסות ללמד את האישה שאמורה להיות המורה שלי למתמטיקה ללמד, לנסות לחנך את 2 האנשים שחיים איתי בבית ואמורים להיקרא "הורים", לשחק עם הכלבלבים החמוצים שלי, ולאכול שוקולד
עונה לשם: בננה. גיל מנטלי: משהו בסביבות ה-11 וחצי.(או טו טו בת-מצווה!! היפי היי לי!) מין: בעזרת השם, בקרוב מאוד... מיקום גאוגרפי נוכחי: בין שתי דבשותיו של גמל מיסחרי בבעלותו של מוחמד, אי שם בדיונות הטובעניות של בירת הנגב. תחביבים עיקריים: תאולוגיה פמיניסטית, ביד. תיאור ויזואלי: ראה קובץ מצורף.