שרשור הכרות

אמממ.....

אני די חדשה אבל....שיהיה... שם: אור גיל 16 כיתה י"א עיר: אילת תחביבים:...מממ ארוך...

lighter

New member
או או או אני בתור אני בתור!!!

שם: אורית גיל: 16 פחות 10 ימים כיתה: י"א, מגמת מדעי החברה (פסיכולוגיה+סוציולוגיה וביולוגיה) עיר: פחחח אעלק עיר, אריאל... תחביבים: מטאל, טלוויזיה, בלאגנים, חירפונים ואינרנט. אה וגם לצעוק על אנשים שלא מבינים שומדבר מהחיים שלהם. ואני בנוער מולדת
ובמשמר האזרחי.

המממ אוקי..

שם : יואב גיל : בפברואר אני אהיה 16 כיתה : לא לומד אבל אמור להיות ב י´ עיר : כפר סבא תחביבים : המ.. ליקוק פופיקים של כוסיות.. האמת שזה אמור להיות ב "סטיות" אבל חפיף :ICQ: 137297663 מסנג´ר : [email protected]

Angel Girl1

New member
היי לכולם!=)

אממ... נכנסתי לכרטיס אישי של מישהו מפורום אחר... וראיתי קישור לפורום הזה... אז נכנסתי... וזה נראה לי ממש נחמד כאן... אז... אני מצטרפת!=) שמי: מור=/ גיל:14 כיתה:ט´=/ עיר: בעע שלא תדעו=/ ראש העין=/ תחביבים: אין=/ לא סתם... אממ... לא יודעת=/ אנטרנט, טלוויזיה, חברות, סרטים, וכל הבלה בלה=/

CrAz¥ Gi®L

New member
הֵיי את!

כמה \= בהודעה אחת??
טוב, מבינה אותך, גמני הייתי מכורה... עכשיו אני עם \:, עיניים קטנות רולז!
חחח, אני לא בסדר, אני יודעת

Angel Girl1

New member
אממ... לא אוהבת עיניים קטנות...

מספיק לי עיניים קטנות במציאות=/ לא צריך יותר/=

Siriusnip

New member
אוקיי פרטים../images/Emo15.gif

שם: תקראו לי Siriusnip, אולי באיציק אני אכתוב שם גיל: 14, כיתה ט´ עיר: ת"א תחביבים: מ-ח-ש-ב(אני מכור), ספורט, טלויזיה, סרטים, סדרות, קולנוע, ולבלות עם חברים...

michael sama

New member
תורי!

שם: מיכאל גיל: 16 עיר: הרצליה תיכון: "Hayovhell" סתם... "היובל" כיתה: י"א תחביבים: מחשבים, אינטרנט, לראות אנימה, לגלוש בפורומים של תפוז
, לצחוק על זינה מדי פעם...

Shusho

New member
../images/Emo112.gif

אני די צופה, לא בדיוק כותבת, אבל לא מנשה
שמי מיכל, בת 14, בכיתה ח´, גרה בפתח תקווה, ואני מכורה למחשבים. וזהו כעיקרון...

קטיפה

New member
אני.......

קוראים לי שירלי בת 13 וחצי מהצפון ואני אוהבת לישמוע מוזיקההההה והתחלתי להתמכר לפורם..

The Mad Hatter

New member
נראה לי שגם אני אצטרף...

גם אני חדשה פה והפורום נראה ממש נחמד, אז אני אתנחל פה לבינתיים. אני רק מקווה שאני אספיק לכתוב פה מתישהו....:// שם: ליאת גיל: 15+ כיתה: י´ עיר: רמת-גן תחביבים: קריאה, מחשב, סרטים, מוזיקה. ופחות כללי-נגינה בפסנתר,כמעט כל מה שקשור לבריטים >_< ו, בד"כ, לכתוב די הרבה ב*כוכביות* ולשים סמיילים כמעט בכל משפט :)
על הפורום הנחמד :)

Heavy Thought

New member
תורי ../images/Emo13.gif

שם: מור
)
כיתה: ט´
עיר: חור ליד נתניה
תחביבים: אממ...מוזיקה ( לנגן, לכתוב, ולהלחין [גיטרה] וכמובן לשמוע
) לקטול אנשים מעצבנים עם הציניות שבה בורכתי, להציק לאחותי הקטנה והמעצבנת, לנסות ללמד את האישה שאמורה להיות המורה שלי למתמטיקה ללמד, לנסות לחנך את 2 האנשים שחיים איתי בבית ואמורים להיקרא "הורים", לשחק עם הכלבלבים החמוצים שלי, ולאכול שוקולד
וזהו, אני חושבת

n u l i t

New member
זהותי אינה מוגדרת, אבל ניחא...../images/Emo3.gif

עונה לשם: בננה. גיל מנטלי: משהו בסביבות ה-11 וחצי.(או טו טו בת-מצווה!! היפי היי לי!) מין: בעזרת השם, בקרוב מאוד... מיקום גאוגרפי נוכחי: בין שתי דבשותיו של גמל מיסחרי בבעלותו של מוחמד, אי שם בדיונות הטובעניות של בירת הנגב. תחביבים עיקריים: תאולוגיה פמיניסטית, ביד. תיאור ויזואלי: ראה קובץ מצורף.

למעלה