שלום

T w e n t y 4

New member
../images/Emo105.gifשלום

קודם כל שיהיה לכם חג שבועות שמח. שמי אושרת, אם שמתם לב אני כותבת כאן מדי פעם על דברים שיש בTV שקשורים לבונג' כדי שלא תפספסו.. ואני באמת מצטערת אם אנחנו מציקים לכם יותר מידי על העיניין שאני הולכת לדבר עליו כרגע. אני מהייד פארק, ונפתחו אצלנו לא מעט פעמים נושאיי שיחה הקשורים לכך שיש פורום בתפוז.. ואולי כדי לאחד את שני הפורומים. למה לאחד בכלל את שני הפורומים? מכיוון שאם אתם באמת אוהבים את בון ג'ובי וחשוב לכם מאוד מהלהקה אתם יודעים שמספר מעריציי בונג' אשר נמצאים בארץ לא גדול וחשוב לנו מאוד לשמור על כל מעריץ ומעריץ מכיוון שאין הרבה בארצינו. זה לא איזה פרסומת .. הוא משהו, ממ.. קשה לי אפילו להסביר את עצמי. אני אישית מעידה על עצמי שבהתחלה כלל לא אהבתי את בון ג'ובי כמו שאני עכשיו אוהבת אבל כל המידע שנתנו לי האנשים שבהייד פארק גרם לי להגיע לאהבה מטורפת שיש לי ללהקה כיום. אני פשוט מסתכלת על הפורום פה בתפוז (וחלילה, אני לא רוצה לפגוע.. כי אתם מתפחים אותו יפה מאוד! עושים המון אשכולות בנושאים שונים וכו) אבל אני חושבת, בתור אחת שגם בהייד פארק וגם בתפוז, שהפורום בהייד פארק הוא עם יותר אינפורמציה על הלהקה.. אני באמת לא רוצה להמשיך יותר, כי יותר מידיי שיגעו לכם את השכל עם זה. אבל אני רק רוצה להציעה לכם לנסות לפחות להציג את עצמכם בהייד פארק.. אולי לנסות לראות מה יש שם בפורום, ולכו תדעו, אולי יצא מזה משהו טוב. בקשר לזה שהייד פארק פחות נוח מתפוז, שהרבה אמרו כאן שבגלל זה הם לא עוברים להייד פארק. אז גם אני פעם חשבתי כך, אבל הכל עיניין של התרגלות. מתרגלים להייד פארק ובסוף גם רואים שהוא יותר נוח. (אפשר לרכז אשכולות יותר טוב.. עם המון המון מידע וחומר) אושרת.
הייד פארק-הפורום

corala

New member
../images/Emo103.gifאוקיי,יש משהו שאני לא מבינה

יש פה פורום, עם הרבה מעריצים, יש שם פורום עם הרבה מעריצים. נו, ו? אם נהיה ביחד, כמו שאת אומרת, מה זה ייתן? ז"א, אנחנו קהילה, והם קהילה, והאיחוד הזה לדעתי, לא יביא משהו מיוחד. אולי יש עוד בדברייך שאני ממש מצטערת אם פספסתי, אבל מה הפואנטה "בלשמור על כל המעריצים?"

inbal287

New member
../images/Emo4.gif

[לא את ספציפית, אוקיי, אל תחשבי ככה, אני יודעת שאת תורמת לפורום] הגבתי אצלכם בפורום, הסברתי שזאת לא תחרות. קישרתי מהפורום בתפוז לפורום בהייד פארק [בדקי בטאגליינס]. וביקשתי יפה להפסיק לבוא ולנסות להעביר מכאן אנשים, זה לא מנומס. אנחנו לא עושים את זה, תפסיקו אתם לעשות את זה. זה פוגע בי. אני פתחתי את הפורום הזה ואני עובדת הרבה שעות ביום כדי שהוא ימשיך לפעול ויהיו בו תכנים ראויים. ואתפ באים ופשוט מתעלמים מכל זה. אני מבקשת שתפסיקו, זה פשוט לא נחמד. אנשים יודעים שהפורום בהייד קיים. אם הם היו רוצים לכתוב שם, הם כבר היו עושים את זה. אני לא חושבת שיש טעם לאחד בין הקהילות, ואני גם לא רואה דרך לעשות את זה. עניין הנוחות הוא אישי לכל אחד, אני עדיין לא מוצאת את הייד נוח ולא רואה שום סיבה לעבור לשם. מצטערת אם אני נשמעת תוקפנית, אבל באמת שזה כבר פוגע בי אישית. חג שמח
.

So like a rose

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

זה באמת לא יפה. פעם ראשונה ששמעתי כזאת הצעה. אולי זה בכוונה טובה, אבל זה לא רלוונטי. למה שאתם לא תבואו לפה. הפורומים הם כמו שני עולמות שונים ומרוחקים ואי אפשר לחבר בינהם. נחמד לכם שם? לנו נחמד פה. :)

shogile

New member
../images/Emo204.gif סליחה מראש...

שאני שוב מעלה פה את הנושא אבל זה לא כדי "למחוק" את הפורום הזה אה....קודם אני אציג את עצמי :) אני שירן, מהפורום בהייד פארק ועכשיו לא ביקשנו שתעברו כולם להייד פארק, תעבירו הכל להייד פארק או תשכחו מהפורום פה. אני רק חושבת (ותקנו אותי אם אני טועה) שבגלל שאנחנו מעריצים של אותה להקה, ואישית לפני שנתקלתי בפורומים בהייד פארק או בתפוז (אז היתה קומונה) חשבתי שאני ועוד מקסימום איש או שניים מעריצי בון ג'ובי בארצנו הקטנטונת, ושמחתי שזה לא כך כשגיליתי את שני המקומות. כל מה שאנחנו רוצים זה לשמור על ה"קהילה" של המעריצים שיש לנו פה ושם. חבל שאתם חושבים ששני הפורומים הם כמו שני עולמות מרוחקים שאי אפשר לחבר ביניהם. אישית אני חושבת שבהייד פארק יש הרבה מידע על הלהקה, המון קבצים שמועלים לרשת שקשורים בבון ג'ובי, המון אנשים נורא נחמדים, ואני לא אומרת או רומזת שפה לא כי באמת שלא דפדפתי ולא יצא לי להכיר אף אחד מכם. אפילו אם רק תציצו בפורום כמה פעמים ביום תראו את כמות המידע שרצה שם באופן רציף. שוב, בלי נימה של זלזול או משהו כזה, ענבל (אם אני לא טועה) מנהלת הפורום-תבורכי על הפעילות והמאמץ שאת משקיעה-אני מחזיקה ממך! אבל את לא חושבת שאולי אפילו לבוא ולבקר בשני הפורומים יהיה יעיל? גם מהפורום שלנו יש נציגות אצלכם ואם זה מה שיקרב בינינו זה יהיה מעולה. תחשבו על זה אוהבת-שירן

corala

New member
../images/Emo103.gif מידע על הלהקה אנחנו יכולים

למצוא באינטרנט, תודה
.

inbal287

New member
בסדר, גם אני שמחה שיש עוד מעריצים

של הלהקה בארץ, ושמחה שיש עוד פורום. אבל לא סתם היה ביקוש בתפוז לפורום לבונג', יש אנשים שלא אוהבים את הייד, שתפוז זה הבית שלהם כבר כמה שנים והם רצו פורום פה. אני לא מטילה איזשהו איסור על אנשים מהפורום כאן לכתוב בהייד, חס וחסה, מי שרוצה לכתוב בשניהם בכיף, באמת! אבל אישית לי אין כוח להסתבך עם הייד וגם אין לי ממש זמן לגלוש שם, יש לי עוד פורום לנהל חוץ מבונג'. הפורום שלכם קיים כבר שלוש שנים, זה המון זמן. שלנו קיים חודשיים. בחודשיים אי אפשר למלא את הפורום בכ"כ הרבה דברים. אני עדיין נאבקת פה כדי שהפורום יהיה בחיים ויהיה פעיל ומגובש וכו'... זה מה שחשוב לי קודם, הקהילה, האנשים... תודה על המחמאות, ואני רק רוצה להבהיר שאני לא חושבת שאתם אנשים רעים או משהו. פשוט איך את היית מרגישה אם היית משקיעה במשהו ופתאום היו באים אנשים ובאיזשהו אופן, הורסים לך קצת?

Conviction

New member
../images/Emo45.gif!

וענבלי, אל תתני לזה לפגוע בך.
באמת, את עושה עבודה מעולה כאן, ואין מישהו שיגיד ההפך.

msh196

New member
טוב אז ככה

הפורום בהייד פארק יכול להיות יותר מעודען אנחנו עובדים על זה כאן בכדי לשפר אותו אני מדי פעם כן כותבת שם אבל יותר נוח לי כאן אם בהייד פארק ננורא מודאגים שיצטרפו אלינו

T w e n t y 4

New member
מודאגים לא.

אלא חושבים על לטובת שאר ה"קהילה" של בון ג'ובי. אתם רואים את הכוונות שלנו באור לא טוב, וזה ממש לא כוונתנו.

shogile

New member
אתם יודעים מה מדאיג?

שבאים אליכם בכוונות טובות ואתם מסובבים את הכל בצורה כל כך מעוותת שאתם כמעט משכנעים אותי שאני באה נגדכם! אמרתי ואני יגיד עוד פעם-טוב מאוד שיש פה פורום! וענבל-אין לך מה להיפגע בכלל (אז למי שייעץ לה לא לקחת את זה קשה...לשומת לבך) רוצים לעזור ובאים בגישה טובה ואתם כל כך ההפך....

fashasha

New member
חושבים על טובת "הקהילה"?!?

מה זה כת עכשיו? כל אחד שיעשה מה שבראש שלו. מה הבעיה של אנשים היום? אף אחד לא ביקש מהייד פארק לחשוב על טובת שום "קהילה". אני מעריצה של בון ג'ובי ואני לא מעוניינת להיות חלק מ"קהילה" (במרכאות הרבה כפי שאת אהבת לרשום את זה) שגורמת להנאה ממוזיקה להשמע כחלק מכת. אני באופן אישי דוחה את ההצעה שלך, ובטוחה שיעשו כמוני.

shogile

New member
תגידי...

באתי והכרחתי אנשים להצטרף? הצעה ידידותית-ממעריצה למעריצים. את לא רוצה להצטרף-דעה אישית שלך ואני מכבדת אותך ואת הדעה שלך. לא באתי ומשכתי אותך להייד פארק. אבל לטעון נגדי דברים שלא אמרתי? אני הזכתרי כת? אני אמרתי משהו דומה לזה בכלל? אף אחד מאיתנו בהייד פארק לא חושק בהקמת כת שסוגדת בלילות ירח מלא לבון ג'ובי... לעזאזל אתם מעוותים הכל שזה לא יאומן! וכל זה כי הציעו לכם רעיון שלא אהבתם. רדו מזה אוקיי?! באים אליכם בטוב אתם הולכים נגד הזרם. לא יאומן ממש... בקיצור-אני אנרגיה לא הולכת לבזבז פה שמעתם את ההצעה שלנו. נסגר העניין. לא רוצים זה משהו אחד אבל לצאת עלינו כאילו הצענו מינימום לסגור לכם את הפורום זה בכלל דבר אחר לגמרי.

T w e n t y 4

New member
חחחחחחחח.. יענו, ממש הצחקת

אותי -- "אף אחד מאיתנו בהייד פארק לא חושק בהקמת כת שסוגדת בלילות ירח מלא לבון ג'ובי..." חחחחחחחחחח..
(לכי תדעי, אני דווקא סוגדת לג'ון כשיש ירח מלא. חחחחח
)

inbal287

New member
החבר'ה מהייד,

עם כל הכבוד, אתם חושבים שאני לא קוראת את מה שאתם כותבים עלינו שם? עם כל הזלזול שלכם כלפינו, באמת נראה לכם שבא לי להצטרף?

למעלה