שלום, אני קרפטה.

קרפטה

New member
../images/Emo105.gifשלום, אני קרפטה.

אני חדשה בפורום הזה. קוראים לי הדס ואני לומדת במקיף ו´, כיתה י´. היי הגר, היי אפרת, והיי דניאלה
תברכו אותי בברוכים הבאים... לילה טוב לכולם

טאלנה

New member
ברוך הבא חסה!!!

היי מותק..... ברוך הבא לצ´ט הנחמד שלנו... אמממ זהו... לאב יו ביי ביי

crovee

New member
ח-ס-ה!!!

ברוך הבא!!! יא, מי הכין לך את הכרטיס הזה שלך? איזה קרפטה מוכשרת אני, נכון...?! אז זהו. תהיי בריאה
אוהבת אותך הכי הכי שבעולם!!!

karepi

New member
הי לך הדס...

או.קי אחרי שכתבתי בפורום זה יותר משני הודעות אז אני רואה את עצמי כחבר בו ואני מניח שאפשר לכתוב לך .. שלום..שלום.. ועוד משהו קטן וחסר משמעות.. בבקשה ...בבקשה.. אל תפתחי שרשורים על איילות הנגב.. כי כל שרשור שני פה זה "איילות הנגב זה" איילות הנגב כך"... תודה.. וברוכה הבאה...

crovee

New member
אור...

הי כולה שרשור אחד על איילות הנגב ועוד אחד על ריקודים באופן כללי... מה לעשות שאתה מעדיף ספורט אחר

karepi

New member
אפשר לדעת...

ממתי ריקוד נחשב ספורט..(ואם כן סליחה על הבורות..)

crovee

New member
אפשר גם אפשר...

ריקוד זה ספורט. כל דבר שבו אתה מזיז בו את הגוף שלך או מניע את השרירים שלך הוא ספורט.

קרפטה

New member
היי אור...

אורושק´ה... זאת ההודעה הראשונה שלי פה בפורום הזה. תתגאה שהיא לך... תודה על ברכת הברוכה הבאה... אל תדאג חומד, אני לא ממושפעי איילות הנגב... הספיק לי להיות שם יום אחד, קיבלתי את טראומת חיי... אז שיהיה לך לילה טוב...

קרפטה

New member
היי חנציס...

מה המצב טאלנה. אני עדיין מתקשה לקרוא לך ככה, מה לעשות... אבל אני בטוחה שאני אתרגל. מה אתך..? תודה על הברכה של ברוכה הבאה... נראה לי מאוד נחמד פה. מה אתך. מה חדש??????? כתבי לי שתוכלי... לוב יו!!!!!

היי הדס...

מה שלומך? אממ.. ברוכה הבאה לפורום :) אני הולכת לישון... לילה טוב..
*דניאלה*

למעלה