שביתה

alonatse

New member
שביתה ללא הגבלה

אני רוצה לשתף את הסטודנטים בפורום על המכתב ששלחתי להנהלת המכללה , אני רוצה לשמוע אם יש עוד אנשים בפורום שמרגישים כמוני.... להנהלת המכללה, כבר שבועיים אנחנו לא לומדים בגלל השביתה שאגודת הסטודנטים הכריזה עליה , ללא שום התייעצות עם הסטודנטים אני ועוד מס' רב של סטודנטים שדיברתי איתם לאחרונה, אינם מעוניינים להמשיך ולשבות כי המצב הזה פוגע רק בנו. אך למרות שהשביתה הינה של הסטודנטים ולא של הסגל, נאמר לי שהמרצים אינם חייבים ללמד ואינם רוצים ללמד כש לא כל הסטודנטים נמצאים בכיתות. אני רוצה שתאפשרו לסטודנטים שרוצים, כן להגיע לשיעורים ותדרשו מהמרצים ללמד את אלה שמגיעים! כמו כן, אני מבקשת שתפיצו מייל בין כל הסטודנטים שיידע אותם כי כל מי שרוצה כן יכול להגיע לשיעורים ולהמשיך ללמוד כרגיל . מי שלא ירצה, שימשיך לשבות אך ידע לשאת באחריות על בחירתו שלו. אם יש כאן עוד אנשים שמזדההים איתי בואו נעשה יחד משהו נגד השביתה המיותרת והלא מועילה הזאת!

roky23

New member
ההתעלמות מהסטודנטים גועלית

אדוני ראש הממשלה, תסביר לי.. תסביר לי למה את מתעלם??! איך אפשר להתעלם מקבוצה של 250000 סטודנטים ששובטים כבר שלושה שבועות!! אני מבחינתי כבר לא דורש את כל הדרישות גם לא את הורדת שכר הלימוד. אני פשוט עומד משתומם ורואה כיצד אתה לא סופר אותנו!! תיפגש איתנו , תתייחס!! זה מעליב, זה מבזה. אנחנו קבוצה איכותית במדינה . העתיד שלה המילואים שלה. זה לא חשוב בעיניך?!? אנו עובדים יומם ולילה ורואים את העתיד במדינה ואתה מתעלם. ואתה מתעלם. אני מאוכזב אני נגעל! גם אני אתעלם ממך ביום שבו תבקש את קולי. אתה מחכה לשבור אותנו ולתת לנו לאבד את הסימסטר! אבל אנחנו כבר הפסדנו גם ככה הרבה. אז נפספס עוד ... ולו רק כדי שלא יקום לו עוד איזה מאותגר מנהיגותית, שיחשוב שאנחנו לא קיימים. בושה, רועי.

לא צעד חכם...

נתחיל מזה שגם אני רוצה שהשביתה תפסק כבר כדי שלא יאריכו את הסמסטר אבל מצד שני אני לא רוצה להיות אגואיסטיט ואני כן בעד המאבק...אבל אם את שולחת מכתב כזה ובאמת זה מה שיקרה יתחיל בלגן שלם של איפה יש לימודים ואיפה אין ואיזה קורס כן מעבירים ואיזה לא...מה שיקרה שבסוף הרבה אנשים ידפקו כי הם יפספסו חומר....גם לא כולם גרים קרוב לאוניברסיטה.... בקיצור יהיה בלגן...

לא נראה לי שמר אולמרט קורא את הודעות הפורום..

לכל היותר, הוא בטח חבר בפורום "הורים לגאים", או משהו כזה... דאנטה

אני אהיה באיזור

רבים הסיכויים שאגיע להפגנה. מצד שני, ישנה התלבטות בין אם להפגין נוכחות בהפגנה, או ללכת לצפות בסרט איכותי מבית מדרשו של ד. לינץ'. דאנטה

M o n a L i s a

New member
אני מגיעה ../images/Emo13.gif

אם באמת יהיה מפגשון...תשלחו לי מסר עד 16:00 בערך כי אני הולכת להסעות של האוניברסיטה.

כבשה200

New member
לכל המתבכיינים על השביתה

אני באמת לא מבינה את כל השרשורי פלצת האלו בפורומים נמאס לכם מהשביתה? לא מסכימים איתה? לא מסכימים עם הדרך של הנהגת הסטודנטים? אז תעשו משהו! קומו, תארגנו אנשים מהקורסים שלכם , דברו עם המרצים, ולכו ללמוד! למה להתחיל להתווכח פה רוצים לשבור שביתה, תעשו את זה!! אבל די לויכוחים מיותרים שלא נגמרים

BellA עלמה

New member
בעייה אולי תוכלו לייעץ

אני לומדת בתל חי משכירה שם חדר באיזה מושב באזור. אין לי מה לעשות שם אם אין לימודים (אני עובדת כמה שעות בשבוע כמדריכת מחשבים) כרגע אני נמצאת אצל ההורים במרכז השאלה שלי היא האם לחפש עבודה במרכז עד שתסתיים השביתה? יש טעם? סתם הולכים לי ה
על שכר דירה שאני לא שם לחזור לצפון ולא לעשות כלום אפילו אם אני אלמד יותר זה יהיה מקסימום 4 שעות ביום מה אם שאר היום שישאר לי? מה אתם עושים בכל הזמן הפנוי שלכם? יש בינכם כאלה שמחפשים עבודה ל תקופת השביתה?

PianoGirl20

New member
עצוב..

שסטודנטים צריכים ללכת לגידאמק ולבקש ממנו שיממן להם את התואר..פשוט עצוב. אני באופן אישי רק רוצה להגיד שאני בעד השביתה, כי מה לעשות שבמדינה הזאת מי שלא שובת- לא שמים עליו קצוץ. אין ברירה, השביתה הזאת נעדה בסופו של דבר בשבילנו ולמעננו ובשביל ששנה הבאה לא נצטרך לשלם שכר לימוד שהוא פי שתיים. לדעתי גם אם עכשיו קשה, ולסטודנטים מסויימים נדמה שהזמן והכסף שלהם מתבזבזים, אני חושבת שאנחנו עושים את הדבר הנכון וצריכים להמשיך לתמוך במאבק הזה, עד שקולנו ישמע והעניין יפתר. עד אז, חייבים להמשיך לשבות.

robroi

New member
זהו זה!

אם השביתה הזאת תמשיך אני הולך לים! נראה מה יהיה לאגודה שלנו להגיד על זה, נראה אותם אז!

PianoGirl20

New member
מי שרוצה להיפגש מחר בהפגנה..

אני בטוח הולכת להפגנה מחר וכנראה גם אפגש שם עם כמה מחברי הפורום, כך שמי שרוצה לעשות מפגשון קטן ולהכיר את שאר החברים מוזמן לשלוח לי מסר, ונקבע שעה ומקום להיפגש בו.

PianoGirl20

New member
גם אני רוצה!.. ../images/Emo9.gif

שלחי לי מסר עם המספר שלך וניהיה בקשר לפני.
וכל מי שרוצה להיפגש, גם, שלחו לי מסר וניפגש שם.

למעלה