שאלה

• פותח הנושא uzaa
  • פורסם בתאריך

uzaa

New member
../images/Emo105.gifשאלה../images/Emo105.gif

קראתי פה משהו על הופעה של שבק מישהו יכול בבקשה לתת לי את כל הפרטים על זה תודה:)

shining moon

New member
הופעה של שבק ב3.7 בהנגאר ת"א

מכירת כרטיסים תתאפשר ברגע שיהיה פירסום על ההופעה בעיתונים

uzaa

New member
../images/Emo105.gifכן אבל...

ההופעה רק שלהם או שזה חלק מאיזה מופע גדול???

The Macker Girl

New member
מופע מאוד גדול

מבית היוצר של שבק מיוזיק :) כשהאירוע המרכזי שלו יהיה הופעת איחוד של שב"ק ס'. רשימת המשתתפים (הרבים!) מפורטת בלוח ההופעות באתר של שבק מיוזיק...

עצלנית

שב"ק ס', שוטי הנבואה, מוקי-'שמע ישראל' ההופעה, סאבלימינל והצל, הדג נחש, יוסי פיין, ברי סחרוף, האדמו"ר, מוש בן ארי, יובל בנאי, חלוצי החלל, תומר יוסף, קוואמי דה לה פוקס, סוויסה, אם.סי.שירי,פישי, תאמר ואם.דאבליו.אר.

double M

New member
גם מוקי, גם חלוצי החלל וגם שב"ק ס?

פשש את כולם מביאים לשם הא? כמה תיקונים: שוטי הנבואה כנראה לא יופיעו בסוף, לפחות כך שמעתי. ואני חושב שאם דאבליו אר גם לא מופיעים. ו-DAM מופיעים, תאמר הוא שליש מהם.

double M

New member
וסתם כי שבקניק הזכיר לי...

יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש! שימו לב למילים שלי, לחיים שלי לראפ שלי, למוזיקה שבתוכי איך שהיא גורמת לי לשכוח מי אני כל הצרות שרודפות אותי כל הבנות שזורקות אותי שום דבר לא יעצור אותי כי המוזיקה בוערת בי מתחרים לא מהווים איום קורא תיגר על כל הבני זונות החלזונות שמחזיקים מעצמם מקסימום אמסיז יבנה לפנים של כל אחד ממכם מיבנה ללב של כל אחד ממכם אני הראשון שלימד חרוזים את החברה בשכונה הראשון שראה רצח וסיפר שזו תאונה הראשון שידע מה זה באדי וגבינה הראשון שאחותו הייתה זונה בת זונה חיים קשים? לא ססימתם עם שלגייה? ירד עליכם גשם נשברה מטרייה? אל תמכרו לי את הלוקש הזה צפונובנים עם בעיה! כי אני בא מיבנה, מיבנה אני בא! יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש! אני לא צפוי, ביני לביני הגעתי למסקנה שאני אחד במיני החיים קשים כן כן לפעמים אבל אני מדלג על זה כי אני מי אני? סוויסה, עודי ש"ס, בפנים של הבאס אני זה שיחזיר את הימים של הפרס לא נמאס, לא לא, אף פעם לא נמאס נכנס כמו טווס, מסוכן כמו אנס *הרבה מילים שאני לא מבין ונמרוד מוזמן להשלים* איך שאני בא תקראו למשטרה תגידו שראיתם *** עם אלה יותר שרוט ממני לא תמצא בכל גוש דן אני הבנזונה זה שתחלום עליו בלילה שופר סל, גר בבית בלי תריסים חי מלשדוד זקנות אוכל חינם דופק כל מה שזז בדגניה יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש! אני גדלתי ביבנה, אני חירבנתי ביבנה את הסיגריה הראשונה שלי עישנתי ביבנה אני ***** ביבנה, אני גנבתי ביבנה ת'בחורה הראשונה שלי דפקתי ביבנה זיינתי ביבנה, מצצתי (?!?) ביבנה טלפון ראשון שלי עשיתי ביבנה גנבתי (שוב) ביבנה, הפלתי ביבנה ואת ההופעה הראשונה שלי הופעתי בתל אביב בצ'יגידיגי צ'יק צ'אק, בטיק טאק, מביא ת'פאנק לפליק לאק אני הולך לעשות פוגרום לעראפת לשיר בבית היפ האפ תראו איך אני רוכב על הביט, מייצר משחרר עוד להיט כל מה ששמעתם בתקופה האחרונה פוף! הופך לשיט אני הראשון שעשה את זה נכון בתיכון בסגנון שגרם |עוד כלמיני גיבובי שטויות לא ברורים| מה יהיה אוווו מה יהיההה אההה אהההה!!!!! אה קפלה: יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש!

אהה תודה!

בדיוק רציתי לגשת לפורום מוזיקה שחורה ולבקש את המילים... כשאני אמצא כוח אני אנסה לתרגם את מה שלא הבנת (למרות שאתה בטח מסוגל יותר ממני)

הנה

תיקנתי כמה טעויות הקלדה ושמתי כמה שורות שלא שמת בלה בלה בלה קוואמי שיר במיוחד בשבילך יה מאן
יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש! שימו לב למילים שלי, לחיים שלי לראפ שלי, למוזיקה שבתוכי איך שהיא גורמת לי לשכוח מי אני כל הצרות שרודפות אותי כל הבחורות שזורקות אותי שום דבר לא יעצור אותי כי המוזיקה בוערת בי מתחרים לא מהווים איום אני קורא תיגר על כל הבני זונות החלזונות שמחזיקים מעצמם מקסימום אמסיז יבנה לפנים של כל אחד ממכם מיבנה ללב של כל אחד ממכם אני הראשון שלימד חרוזים את החברה בשכונה הראשון שראה רצח וסיפר שזו תאונה הראשון שידע מה זה באדי וגבינה הראשון שאחותו הייתה זונה בת זונה חיים קשים? לא סיימתם עם שלגייה? ירד עליכם גשם נשברה מטרייה? אל תמכרו לי את הלוקש הזה צפונבונים עם בעיה! כי אני בא מיבנה, מיבנה אני בא! יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש! אני לא צפוי, ביני לביני הגעתי למסקנה שאני אחד במיני החיים קשים כן כן לפעמים אבל אני מדלג על זה כי אני מי אני? סוויסה, עודי ש"ס, בפנים של הבאס אני זה שיחזיר את הימים של הפרס לא נמאס, לא לא, אף פעם לא נמאס נכנס כמו טווס, מסוכן כמו אנס *הרבה מילים שאני לא מבין ונמרוד מוזמן להשלים* איך שאני בא תקראו למשטרה תגידו שראיתם *** עם אלה יותר שרוט ממני לא תמצא בכל גוש דן אני הבנזונה זה שתחלום עליו בלילה שופר סל, גר בבית בלי תריסים חי מלשדוד זקנות אוכל חינם דופק כל מה שזז בדגניה וואי וואי, כל הבנות קופצות עליי כמה טוסיקים פתוחים, איזה כיף שאני מש"ס יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש! אני גדלתי ביבנה, אני חירבנתי ביבנה את הסיגריה הראשונה שלי עישנתי ביבנה אני נגעתי ביבנה, אני גנבתי ביבנה ת'בחורה הראשונה שלי דפקתי ביבנה זיינתי ביבנה, מצצתי (?!?) ביבנה טלפון ראשון שלי עשיתי ביבנה גנבתי (שוב) ביבנה, הפלתי ביבנה ואת ההופעה הראשונה שלי הופעתי בתל אביב בצ'יגידיגי צ'יק צ'אק, בטיק טאק, מביא ת'פאנק לפליק לאק אני הולך לעשות פוגרום שיגרום לעראפת לשיר בבית היפ האפ תראו איך אני רוכב על הביט, מייצר משחרר עוד להיט כל מה ששמעתם בתקופה האחרונה פוף! הופך לשיט אני הראשון שעשה את זה נכון בתיכון בסגנון שגרם *** ברח מהבית בגללי******* מה יהיה אוווו מה יהיההה אההה אהההה!!!!! אה קפלה: יבנה זו בירת הראפ זה נכון! מתחרים שלי לועס כמו סטייק זה נכון סוויסה מספר אחד בטייפ זה נכון אז אין לנו ממה לחשווווש!

DJ JuVi

New member
זוכרים את נימי?

אז נימי, בתור חלק בלתי נפרד מהרכב שב"ק ס', גם יהיה בהופעה (למקרה שמישהו פיקפק).

XTC 16

New member
מאיפה אתה כל כך בטוח ?

באתר שלהם בכל התמונות של השב"ק לשעבר, נימי לא מופיע ..

double M

New member
מידע פנימי זה נחמד...

רק תשתדל לא לחשוף יותר ממה שהשבקניקים היו רוצים...

XTC 16

New member
בשלישי בינואר 2003

פרטים : גבירותי ורבותי, אתם מוזמנים להכין עצמכם פיזית ומנטלית לאירוע של השנה במוזיקה! מגיע מבית היוצר של שבק מיוזיק- לילה בלתי נשכח: "כל הקופה"- על במה אחת יעלו ויבואו: שב"ק ס', שוטי הנבואה, מוקי-'שמע ישראל' ההופעה, סאבלימינל והצל, הדג נחש, יוסי פיין, ברי סחרוף, האדמו"ר, מוש בן ארי, חלוצי החלל, תומר יוסף, קוואמי דה לה פוקס, סוויסה, אם.סי.שירי,פישי, תאמר ואם.דאבליו.אר. זו ההודעה הרשמית הראשונה על ערב זה, פרטים בהמשך- באתר ובכלי התקשורת. האנגר 11 נמל תל אביב ב- 3 ביולי. כדאי שתקשיבו לרדיו, אולי תשמעו כמה דברים חדשים שיעניינו אתכם.

למעלה