ראיון

חבר'ה רעיון ענק לשיפור פני הפורום!!

אוקיי "גנבתי" את הרעיון הזה מפורום ברי סחרוף, הרעיון הוא למעשה ראיונות עם חברי הפורום, הנה הסבר: ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין החברים. זו דרך לבנות קהילה ידידותית, וכמובן ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל בערך שבוע או קצת יותר יפתח ראיון חדש עם חבר פורום אחר. כל חבר פורום רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואין. אם אתם מעונינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פיתחו על כך שרשור חדש. אם אתם מעונינים לשאול שאלה על מהות הראיונות, או לברר פרט טכני כלשהו, עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. אנא שימרו על הראיונות חיובים. אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, אבקש להתייחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תיווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא חבר שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. מומלץ לפנות לחברים שאינכם מכירים על מנת להפיק יותר מהראיון איתם, וכדי שנגיע לכמה שיותר אנשים. נא לא לפנות לחברים שכבר התראינו. לא יתקיים ראיון עם חבר שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון: (כמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: אוקיי אז אני אישית הייתי ממליץ להתחיל עם הבנאדם שבזכותו הפורום הזה חי וקיים- אתם מוזמנים לשאול שאלות את מנהל הפורום-רפי!

רעיון מעולה../images/Emo45.gifעושים אותו ../images/Emo187.gif

במלא פורומים ... אני ממש בעד

S.L.

New member
חפשתי שאלה:

רפי, מה הקשר שלך לעיתונות? טוב, אני מתאר לעצמי שיכולתי פשוט להכנס לפורום ההוא ולקרוא עליך - אבל נראה איך תקשר את זה לירושלים.
זיכרון.

yariv t

New member
שלוש שאלות לרפי........

1-חילוני או דתי? 2-מהו גילך? 3-האם אתה עוסק בתחום העיתונות ו/או האם אתה מוכר בתחום בעיתונות הארצית או המקומית?

rshamir

New member
תשובות

1. חילוני 2. 29 3. בעבר הייתי כתב במקומון ירושלמי, כבר מזמן לא. יש לי תואר ראשון בתקשורת ושירתתי בצבא (סדיר) ביחידת דובר צה"ל ואני גם עושה שם מילואים.

Chloe

New member
יקירי,

כשאתה אומר חילוני, אתה אומר שזה הדתי הוא קדוש. הלוא מאיפה באה המילה חילוני? מ-"יום חול" ומה ההפך מיום חול? יום קודש. ההפך של חילונים זה קדושים. הדתיים קודשים?? אל תגידו חילוני/ם.

Chloe

New member
ד"א, אני כולה בת 15../images/Emo3.gif

סתם היה לי חשק להיות כזאת לרגע.

כמה שאלות לרפי

מה אתה הכי אוהב\שונא בפורום מה אתה הכי אוהב\שונא בירושלים מה השאיפות שלך לעתיד?

rshamir

New member
כמה תשובות

אני הכי שונא בפורום את זה שלא תמיד יש לי את הזמן הנדרש להשקיע בו, אבל אוהב את זה שלא חסרים משתתפים שלוקחים על עצמם לעזור לי ולתרום לפורום, כל אחד בדרכו. אין דבר אחד שאני הכי אוהב בירושלים, אני פשוט אוהב את העיר כמכלול. מה אני שונא בעיר? גם כאן, לא חסרים דברים, אבל אני חושב שאני הכי לא אוהב זה את הקונפליקטים הרבים בעיר, שמקשים על חיים נורמליים. שאיפות לעתיד? להסתדר בחיים.

אוקי שאלות לרפי ../images/Emo187.gif

מתי צחקת לאחרונה צחוק אמיתי? מתי בכית לאחרונה? אתה מאמין במלאכים? אתה מאמין באלוהים?????

rshamir

New member
תשובות למורי

צחוק אמיתי צחקתי לאחרונה לפני שבוע וחצי, כאשר ראיתי ארץ נהדרת. בכי - ביום הזיכרון האחרון. לא מאמין במלאכים וגם לא באלוהים.

עוד שאלותתתתתת../images/Emo187.gif

*אם היית צריך להציג את עצמך למישהו שלא מכיר אותך במשפט אחד מה היית אומר? *אם היו נותנים לך אפשרות לשבת לדבר עם מישהו חי/מת לא משנה אם מי היית הכי רוצה לדבר?? *מה המקום הכי אהוב עלייך בעולם?

rshamir

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

* אני חושב שהייתי אומר "אני רפי, וכדאי לך להישאר בסביבה ולהכיר אותי". * נראה לי שהייתי רוצה לשבת לשיחה עם מג'יק ג'ונסון. * המקום הכי אהוב עלי בעולם? לונדון, בייחוד המתחם של פיקדילי/לסטר, עד אזור קובנט גארדן.

עוד ועוד! אגב אני...

לונה לון רק החלפתי. ו ה ש א ל ו ת: 1) מה מקור השם rshamir? 2) איזה מוזיקה אתה אוהב? 3) כבר שאלו בן כמה אתה? 4) בן כמה אתה? ב ה צ ל ח ה

למעלה