צפרדע הפלא - Wonder Frog

Eldad S

New member
../images/Emo105.gif צפרדע הפלא - Wonder Frog

אני מצרף קישור לתוכנת היפוך מאנגלית לעברית ולהיפך: http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=392 להלן ציטוט מתוך עמוד הבית של התוכנה: תקציר הצפרדע היא תוכנת עזר המתקנת אוטומטית הקלדות שנעשו בשפה הלא מתאימה. נניח ורצינו לכתוב את המילה "upload", אך מכיוון שהשפה הנוכחית היא עברית הקלדנו בטעות "ופךםשג". הצפרדע תשנה עבורנו את המילה אוטומטית ל "upload" וחיווי קולי, הניתן לשינוי או לביטול, יבשר כי בוצע שינוי. במידה ונמשיך להקליד באופן שגוי, לאחר שלושה תיקונים, תשנה הצפרדע את השפה במערכת לאנגלית. הצפרדע מתקנת בין השפות עברית ואנגלית בשני הכיוונים. מקש ייעודי - F2 מאפשר לבטל תיקון שבוצע או לבצע שינוי שהתוכנה לא ביצעה אוטומטית. שימוש נבון בתוכנה מאפשר הכנסת מילה באנגלית במשפט בעברית (או להפך) ללא צורך בהחלפת שפה.
לחברנו HezyA, שהפנה את תשומת לבי לתוכנה האמורה. הערה (מתוך האתר): בשונה מ"בילבולון" ומ"הפוך על הפוך", הדגש בצפרדע הוא על תיקון אוטומטי.

Fanja

New member
יש ! יש ! |אייקון צפרדע מקפצת|

אין לכם מושג כמה זה קורה לי. בעצם - אתם כבר מכירים אותי לא רע, יכולים לתאר לעצמכם .....

צפרדע הפלא ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

כאספנית צפרדעים ותיקה, מה שיש לי לומר זה: קווה קווה - כמובן שצפרדע, איזה שם אחר יכול להתאים לפותר בעיות?
נדמה לי שנתתי לכם כבר, אבל הנה קישור לאתר שלי.

Eldad S

New member
../images/Emo105.gif frogland אמיתי...../images/Emo70.gif

תגידי, ורדה, אין לך חברות של כבוד בפורום "אוספים ואספנות" (485) של אבא של נעם?

לא../images/Emo70.gif לא ידעתי בכלל

שיש פורום כזה... וואו
אלך לבקר שם בקרוב. תודה, אלדד.

קמליה1

New member
מבקשת עזרה בשימוש בצפרדע

אני אלופת העולם בטעויות כאלה. לא פעם כתבתי כמה שורות בג'יבריש בלי להרגיש... האתר נראה חמוד, והצורך מאד חיוני בהחלפת השפות. השאלה היא - איך אני משתמשת בזה. האם זה מיועד לוורד של מיקרוסופט או לדוא"ל? הורדתי את התוכנה מהאתר, שמרתי אותה כמו שצריך בין התוכנות, ועכשיו מה? ניסיתי עם F2 המחשב ממש לא התרגש, כנראה עשיתי שוב טעות, הפעם במשהו אחר. אז איך משתמשים בזה?

ST

New member
נראה מעולה!

למרות שאני משתדלת לסמוך על זה שאני אשים לב (ואם לא, לא נורא...) אבל זה ינוסה בקרוב, בע"ה.

למעלה