סקר

sivani

New member
../images/Emo105.gif סקר ../images/Emo118.gif

מה לדעתכם הדבר הראשון שצריך להשקיע בו הכי הרבה כשעוברים לחו"ל?

Cuteguy

New member
לא לשכוח מי אתה באמת!

לשמור על קשר עם החברים מהעבר ובו בזמן ליצור קשרים חדשים

../images/Emo45.gif , ולא רק לא לשכוח...

.. גם לא להשתנות בשביל האחרים ובשביל הסביבה החדשה. BE YOURSELF!

אני מסכימה אבל זה קשה

אני לדוגמא פה יותר מחודש. לא חשבתי שאני ישתנה בכלל, הייתי בטוחה שאני ישאר בדיוק אותו הדבר, אבל לאט לאט בלי שאני שמה לב, אני גם מתחילה להגיד "סורי סורי סורי" כל שתי דקות (אין לי שמץ של מושג למה, אבל הם פשוט אומרים את זה כל כך הרבה שממש נדבקתי מהם!!!) ואני גם מתחילה להגיד את ה"היי" המסריח הזה בבית ספר כל הזמן לאנשים שאני בלחץ מכירה, ובכלל להיות יותר מנומסת ופחות רועשת דבר שלא הייתי בישראל. אני יודעת שאני לא צריכה להשתנות אבל אני לא הכי שולטת בזה. אני לא רוצה להיות כמוהם, אהבתי את האופי שלי בדיוק כמו שהוא, אבל עם הזמן הוא משתנה לצערי.

FriendlyFriend

New member
אממ...it's a toughy one...

יש כמה דברים שצריך להשקיע בהם שעוברים לחו"ל: 1) לא משתנים בשביל אף אחד ונשארים עצמכם 2) מנסים להישתלב בחברה ולהכיר חברים חדשים (לאנשים שגרים/עוברים לקנדה-הקנדים הם לא ממש חברותיים, הם לא מסוג האנשים שבאים אליכם ומנסים להיות חברים, צריך לגשת אליהם) 3) ללמוד את השפה, סלנגים, וכ'ו ו...זהו נראה לי לפי דעתי

Cuteguy

New member
לא יודע....

אני פה חצי שנה ואין דבר שבעולם שיהפוך אותי להיות אחד כמוהם. טוב לי עם איך שאני ולא אכפת לי איך הם מסכלים עלי.....לדוגמה כשאני נכנס לכיתה באמצע שיעור ואני צריך להגיע למקום שלי (שנמצא בכזה מקום שכולם צריכים לקום בשביל שאני אעבור) אני פשוט מתפס על השולחן-הרבה יותר קל. בהצחלה הסתכלו מוזר- אחרי זה התרגלו. זו הבעיה שלהם כבר להתרגל אלי. אחרי חודש גם אני התחלתי להשתנות אבל מהר מאוד חזרתי לעצמי...ברוך השם! שלא לדברעל זה-שעוד ציירתי סמלים יהודים על התיק שלי....

Doctor Evil

New member
סיון

למה את כותבת "סיווני מנהלת פורום נוער בחו"ל..." עם שתי ו´????

sivani

New member
הסבר

סיון עם ו' אחת סיווני עם שני ווים למה? כי ככה החלטתי
אבל סיון זה עדיין עם ו' אחת, ומי שמתחכם עלזה יקבל ממני 10 תרגילים בטריגונומטריה
(מישהו מעוניין לעשות אותם בשבילי? בלעכס, רק היום התחלנו ללמוד את זה וכבר יש לי הרגשה שאני לא הולכת לאהוב את זה)

למעלה