תחנת הרכבת?
N *neta* New member 14/10/02 #8 ../images/Emo6.gif שירי הייתי בטוחה שאת מתכוונת למישהו אחר...מישהי יותר נכון
א אינה - המאוהבת בנטי New member 15/10/02 #14 לי יש חידה... אומרים לי הי כותבים עלי שמי הוא שם ציפור או יותר נכון ציפורה אני היא ???????
א אינה - המאוהבת בנטי New member 19/10/02 #29 שירי ונטע יודעות את התשובה... למה אתן לא רוצות לענות? נו, אני בטוחה שאתן יודעות... תעזרו לילדה, אתם לא רואים שהיא סקרנית?
שירי ונטע יודעות את התשובה... למה אתן לא רוצות לענות? נו, אני בטוחה שאתן יודעות... תעזרו לילדה, אתם לא רואים שהיא סקרנית?
א אינה - המאוהבת בנטי New member 19/10/02 #30 מה זאת אומרת אתן לא יודעות?? שירי תחשבי קצת... ולמה לא להגיב כאן? למה במסרים? נו זה לא אומר לך כלום? במיוחד המשפט הראשון: "אומרים לי הי" טוב הנה רמז: זו חידה בחרוזים אז גם התשובה מתחרזת לשורה שלפני האחרונה... את באמת לא יודעת למי אומרים הי וכותבים עליו?
מה זאת אומרת אתן לא יודעות?? שירי תחשבי קצת... ולמה לא להגיב כאן? למה במסרים? נו זה לא אומר לך כלום? במיוחד המשפט הראשון: "אומרים לי הי" טוב הנה רמז: זו חידה בחרוזים אז גם התשובה מתחרזת לשורה שלפני האחרונה... את באמת לא יודעת למי אומרים הי וכותבים עליו?