מפגש פורום

Nadav נדב

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

מתוכנן להשבוע, אצל עומר - מי יכול לבוא ומתי נוח?

tatababa

New member
*הרמממ*

אני אמור (בדגש על *אמור*) לצאת שו"ש שבוע הבא + רגילה.. יש מצב שמתכווננים לזה?

p i n g o

New member
לי יש כל שבוע מבחן...

בגלל זה תלוי מאוד באיזה תאריך.... אם יהיה אפשר לדחות את זה בחודש אז בכלל זה יהיה סבבה.

אפרת ר

New member
מה יש לכם עם המבחנים? מה הלחץ?

כלומר אני לא מבינה מה הקשר בן מפגש פורום של כמה שעות ערב אחד למבחן שיש... במיוחד אם יש רק אחד בשבוע...לא נשמע לי לחוץ במיוחד- אתם באמת יושבים כל יום כל היום ללמוד?

p i n g o

New member
זה מאוד תלוי...

ביום חמישי, למשל, יש לי 2 מבחנים. ויש לי 10 מבחנים בתקופה של פחות מחודש, אז תעשי את החשבון האם זה מתאים ל"מבחן אחד בשבוע", מה גם שתמיד אין מספיק זמן ללמוד. ואני בטח שלא הולך ללכת לאיזה שהוא מקום, אפילו אם זה רק כמה שעות, יום או יומיים לפני מבחן אם אני יודע שלא סיימתי את החומר. כמו שאמרתי לך אתמול, יש סדר עדיפויות ברור ואף אחד פה לא מצפים ממנו לשים את הלימודים שלו לפני הפורום כמובן.

אפרת ר

New member
3-4 מבחנים בשבוע זה כבר משהו אחר

אבל שניכם פה אמרתם שיש לכם מבחן השבוע... ברור שהלימודים יותר חשובים מהפורום, מפגש פורום ועוד הרבה דברים אחרים... אבל רק רציתי לומר שתפסיקו להלחץ מזה כל-כך... בזמן התואר הראשון שלי עבדתי משרה כמעט מלאה, למדתי מערכת מלאה, והיה לי עדיין זמן לחברים, משפחה, אירובי וכדומה... בקיצור אל תקחו את זה כל כך קשה

p i n g o

New member
אפרת ../images/Emo13.gif

יש לי שני מבחנים ביום! אין לי בעיה להיפגש ביום שישי אם לא יהיו לי תכניות אחרות, אוקיי? וגם לי יש זמן לדברים אבל בקושי... חוצמזה התואר שאני עושה מצריך הרבה השקעה וחרישה, לצערי, אז מה לעשות שזה משפיע....

אפרת ר

New member
פה בארה"ב אין דבר כזה חודש מבחנים..

יש פה שיטה נוראית לדעתי, כל סימסטר יש שבוע של midterms ושבוע של finals מה שאומר שיש פעמיים בסימסטר מבחנים בדר"כ באותו שבוע לכל הקורסים...זה דיי נוראי כי כשזה קורה יש מערכת מלאה, מבחנים ועבודות והכל יחד...לפחות בארץ (לפחות שאני למדתי) מסיימים סימסטר, ואז יש חודש רק של מבחנים, וכן, יכולים להיות שניים ביום או מיליון באותו שבוע, אבל לפחות זה רק מבחנים ולא הכל יחד...

ommc

New member
אז מתי אתם רוצים לקבוע?

בואו נעשה את זה ביום שישי ב11 לשעתיים שלוש ונגמור עם זה...

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!

שלח לי במסר אישי איפה זה, שאני אדע איך להתכונן. ואני אנצל את ההזדמנות להקפיץ ולנעוץ למען כולם.

p i n g o

New member
דרך אגב, עומר ../images/Emo26.gif

מה המסנג'ר/אייסיקיו שלך? אתה יכול לשלוח לי במסר אישי אם אתה לא רוצה לפרסם אותם פה...

ommc

New member
לא מטלה

כל פעם דוחים ודוחים והגיע הזמן שזה באמת יקרה... אני גר ברמת גן באיזור ביאליק (למי שמכיר) אפשר להפגש בשעה 11 או 12 אצלי לשבת לצפות בהופעה במקביל אני יכול לצרוב לכם עותקים למי שאין לו את ההופעה בDVD.. וגם אולי להחליף דברים של קיילי , לי יש כמה דברים שאני מעוניין להחליף עליהם ואולי גם לכם.. מה אתם אומרים?

אבל את ההופעה כולם ראו...

אולי נצפה במשהו שלא כולם ראו...? הופעות אחרונות שלה בטלוויזיה בעולם למשל?

ommc

New member
כל המטרה זה להפיץ בין המעריצים את..

עותק הDVD של ההופעה... ולהחליף דברים בין מעריצים (אם רוצים)

למעלה