כמה שאלות-

• פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
../images/Emo105.gif כמה שאלות-

דבר ראשון ברצוני להודות
לכן על כל העיצות- הם ממש עזרו לי והעמיקו את ידיעותיי באיפור, דבר שאני ממש אוהבת. (אולי יום אחד אלמד זאת) דבר שני, אני אמשיך להעיזר בכם
, אז הנה כמה שאלות:
- מברשות איפור- האם יש חשיבות למברשות האיפור על הספוגיות שמגיעות עם אבקות הצללית? אם כן? איך אני יודעת איזה מברשת לקנות? ואיך משתמשים בהם כדי להוציא את התוצאות הטובות ביותר.
- צבעי צלליות- איזה צבעים הכי מתאימים לעין כחולה גדולה? אני מעוניינת בצבעים עדינים ושלא יבלטו, אלא שיבליטו את העין.

בקשר לצלליות

יש לי חברה עם עיניים כחולות והיא שמה צללית סגולה/ורודה בהירה עם מסקרה סגולה וזה מ-ה-מ-ם!! זה מבליט את הצבע! בהצלחה!!

katykr

New member
לי יש עיינים כחולות....

ואני שמה בדרך כלל צללית חומה כהה ומסקרה שחורה. טבעי ומבליט. לגבי המברשות,התחלתי ממש לאחרונה להשתמש במברשות המיוחדות לצללית (לא אלו שבאות עם הצללית אלא כמו של מאפרים מקצועיים) ואני אישית שמה לב להבדל. זה הרבה יותר טוב.

st1

New member
אבל איזו../images/Emo35.gif מברשת?

באיזה מברשת יש להשתמש? והיכן ניתן להשיג?

בקשר למברשות....

אני ממליצה לך על המברשות של מארי הלן... מאוד קשה להשיג אותם אין לי מושג איפה תוכלי להשיג אותם... אני קניתי אותם ממנה... את כל הברשות עלו לי 400 שקל... זה 10 מברשות והן המברשות הכי מעולות שהשתמשתי בהם איי פעם... בקשר לצלליות אני חושבת שכל צבע מתאים לכל אחד.. וגם עם יש לך עיניים כחולות כל צבע יכול להתאים לעין שלך זה רק תלוי איך את שמה את הצללית... אני מציעה לך לפני שאת שמה את הצללית עצמה להדגיש את העין בפס שחור ממש בתוך הריסים כך שלא ממש ישימו לב שיש לך פס שחור את יכולה לעשות את זה עם צללית שחורה או עם עפרון שחור... רעות

Springy

New member
גם לדעתי לא

זה יוצר מראה בובתי מדי, חוץ מזה שאם לא משתמשים במסקרה עמידה (שאני אישית מאוד לא אוהבת) נושרים בירורים מתחת לעין ונמרחים וזה יוצר מראה מלוכלך ועייף.

כמה תשובות../images/Emo28.gif

א. אנחנו שמחות שהפורום מועיל לך:) ב. מהנסיון שלי לצלליות פשוטות יש מירקם שונה מלצלליות של מאפרים מיקצועיים ולכן מתאים להם יותר הספוגיות שנימכרות איתם ולא המברשות שמתאימות לצלליות המיקצועיות. לכן למי שלא מקצועית אני לא ממליצה להוציא על מברשות מיקצועיות, אלא אם כן היא מתכננת להשתמש בצלליות מקצועיות וללמוד את הטכניקה. מברשות מקצועיות, הן בדרך כלל מברשות משיער טבעי של בעלי חיים (סנאים וכדו´) ולכן הן יקרות יותר. במברשות יש כמה סוגים המאמים לדרישות המאפר ולסוג האיפור. כל מברשת יש לה מספר. יש מברשות עבות ויש דקות, יש צפופות ויש דלילות, חלקן חתוכות בצורה זויתית וחלקן מעוגלות, הכל לפי הצורך. כמובן שיש להפריד בין מברשות שנעשה בהם שימוש שמנוני (גלוס וכדו´) למברשות בהם נעשה שימוש אבקתי בלבד(צלליות, סומק) ומברשות לניקוי עודפים. צריך לזכור שמברשות מיקצועיות דורשות טיפול, ניקוי ואחזקה מיוחדים. אם תרצו נוכל לפרט. איך משתמשים בהם לתוצאות טובות? אי אפשר להסביר הכל! אני מציעה לך לקנות את קלטת הוידאו של המאפר "ירין שחף" , היא נהדרת לכל מי שרוצה ללמוד איך לאפר ולהתאפר. בקלטת הוא גם מציין בכל איפור באיזה מספר מברשת הוא משתמש. מומלץ בחום!!!! ג. מה הכי מתאים לכחול? כבר סגרנו על שחור וסגול. תבחרי!

למעלה