הקפצת שרשור לאור הביקוש
ב בָלבָל New member 5/11/06 #2 תודה. באמת צריך לסיים את זה כבר אז צריך עוד כמה דעות מאנשים.. או שאעשה מה שמתאים לי
S SaintJohn New member 5/11/06 #7 אהבתי!../images/Emo45.gif כל האפשרויות נראות טוב, אבל את זו אהבתי הכי הרבה.
A Aerosmith2006 New member 5/11/06 #8 זה דיי מגניב! מה שלא תעשו... תשאירו את הלב הוא מגניב. והקהל מאחורה נראה לי קצת מסורבל... לא?
ב בָלבָל New member 5/11/06 #9 אני גם הכי אוהבת את זו עם המסגרת אני אחכה לעוד "הצבעות" עד הערב... וכן הקהל מסורבל..
ב בָלבָל New member 7/11/06 #10 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנווו אנשים תגיבו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנווו אנשים תגיבו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
S SaintJohn New member 7/11/06 #11 השרשור קיים כבר יותר משבוע לפי דעתי חבל שזה יתעכב עוד. לכי עם מה שאת חושבת שהוא הכי טוב.
ב בָלבָל New member 7/11/06 #13 טופ... מה גם שכרגע יש 2 קולות לזה עם המסגרת ו1 ללב בלבד ו1 לקהל.. טוב. אני הולכת עם המסגרת! שולחת את זה עכשיו!!!! חבל שלא היו הרבה דעות ורעיונות. תודה לכל העוזרים, המציעים והיוצרים!!!
טופ... מה גם שכרגע יש 2 קולות לזה עם המסגרת ו1 ללב בלבד ו1 לקהל.. טוב. אני הולכת עם המסגרת! שולחת את זה עכשיו!!!! חבל שלא היו הרבה דעות ורעיונות. תודה לכל העוזרים, המציעים והיוצרים!!!
A AeroTom New member 7/11/06 #15 אני סבבה עם הכל אחת הפעמים היחידות כאן נראה לי שאין לי דעה מדוייקת על משהו...הכל יפה וח"ח על היוזמה כמובן
אני סבבה עם הכל אחת הפעמים היחידות כאן נראה לי שאין לי דעה מדוייקת על משהו...הכל יפה וח"ח על היוזמה כמובן