הקפצה....

28איילת

New member
חבריה

מה דעתכם על מפגש באיזור חדרה? אפשר להגיע בקלות עם רכבת ולי יש גם אוטו. יש לנו שם את ביתה הנפלא של POOH שיש לה גם דשא!!!! תחשבו קודם לפני שאתם מתפרצים (אני מכירה אותכם....)

X ליל X

New member
אוי

אני לא בטוחה שאני יודעת אפילו איפה ממקמים את חדרה על המפה

kniaper

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד אזור חדרה, אני מציע שכל מי שבעד ישרשר לכאן כותרת הודעה עם
ומי שלא רוצה שישרשר
, רצוי עם הצעה אלטרנטיבית. בהזדמנות זאת כשהמקום כמעט נבחר אני מזכיר שאסור לפרסם בפורום טלפונים וכתובות פרטיות של גולשים. אם יוחלט לעשות את זה בבית של POOH או של מישהו אחר, הכתובת צריכה להיות מועברת במסרים אישיים בלבד. (זה דיי הגיוני לא ?
)

zspirit

New member
../images/Emo45.gif אני אביא ריטאלין

סתם סתם..חחח..
מגניב, הרעיון שהעלתי קורם עור וגידים. טוב , אז מתי נפגש? שבת זה בעייתי מבחינתכם? לי יש גם אוטו ואני מהקריות אם זה נוח למישהו? ואוכל כמובן: להביא חטיפים? בירות? מה דעתכם?

draush

New member
זה מאוד ADD

כל כמה ימים מישהו מעלה רעיון (אמנם אותו מפגש אבל כל פעם מקום אחר) כולם נורא מתלהבים, למעט כמה שמעדיפים את עיר הקודש, עד שנגמרת ההתלהבות והרעיון מתפוגג. ואז מגיע רעיון חדש. העיקביות של נושא הרעיון (המפגש) מראה שבאמת אנשים רוצים להפגש. חוסר העקביות (המקום) מראה שלמישהו פה יש הפרעות קשב. אני עוד לא נטשתי את הרעיון של ירושלים! לצערי קצת קשה לי ליזום בימים אלו אני עוברת דירה ובקרוב מאוד הבגרות במטמתיקה, אבל אני אבוא

Carl Freeborne

New member
עדיף תל אביב בכל מקרה...

מה לעשות זה מרכז הארץ אם רוצים או לא רוצים והכי נוח מבחינה תחבורתית להגיע לכאן..

kniaper

New member
../images/Emo6.gif נכון מאוד

מתאים לנו להתארגן ככה למפגש פורום, חזונו המופלא של הנביא גידי מתממש לנגד עיננו בסופו של דבר ברמת נקבע מפגש אבל כל אחד יגיע למקום אחר בזמן אחר....

28איילת

New member
../images/Emo45.gifלחדרה ויש לי אוטו

אני מגיעה מכפ"ס אבל לא איכפת לי לאסוף מת"א

POOH*

New member
אני גם ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

אתם מוזמנים בשמחה... אישי היקר אחרי שדנו בנושא חושב שיהיה משעשע לראות עדו מטורפים כמוני מכונסים יחד ומנסים לדבר אחד עם השני...
בכל מקרה אין לי בעיה עם שבת... ואם תרצו אפשר לעשות על האש.. כאמור יש הרבה דשא... ונארגן כיסאות ושולחנות... וכתובת מדוייקת - כמובן רק במסרים. POOH

פו רק בשביל שהאיש שלך..

יהיה משועשע אני מוכנה לרוץ עד חדרה אבל לא לעמוד על הראש. שלך חנה גונן

kniaper

New member
../images/Emo105.gifהקפצה....

אם לא הבחנתם בכך לבד, הנה ההודעה הרשמית על כך שאיילת28 לקחה על עצמה את האחריות על ארגון הכנס הרבגוני מולטי קוקייתי של הפורום ועל כך תודה רבה לה וכל הכבוד. מי שעדיין לא אמר את דברו לגבי מקום המפגש מוזמן לעשות זאת בשרשור זה כי הנה כבר אנחנו מתחילים לדבר על מתיי...

למעלה