הקפצה

Bluescale

New member
בדיקת צלילות

מי כאן כבר חווה חלומות צלולים? כמה בשבוע? איזו רמה? רוצים לקבל משימות צלילות?

idanmeri

New member
אנייייי

אני כבר שבועיים שלושה בתחום ואני עדיין לא חוויתי חלם צלול (חוץ מאחד שהיה לא ממש צלול ולכמה שניות אני עדיין לא בטוח אם הוא היה חלום צלול) תעזור לי ותיתן לי משימות. קודם כל אני צריך לחזור לזכור שוב את החלומות שלי (בזמן האחרון קשה לי לזכור אותם)

tabs

New member
המשך

אני חוותי שלש פעמים ראשון בצלילות ממש נמוכה וחשוך מאוד במילד הראשון שלי שני צלילות די טובה פלוס לטייל בבית שלי תוך כדי בדיקת מציאות כושלת שגרמה לי לאבד את הצלילות.במיילד השני שלי שלישי היה צלילות ממש גבוה לרגע קטן מאוד ואז מרב פחד התעוררתי.לא על ידי שום שיטה סתם ככה. וכן גם אני רוצה משימות. דרך אגב בירתי בבלוג שלך=) אבל הכל היה באנגלית אז לא הצלחתי להבין מילה.

makron2

New member
לי..

יש חצלול פעם פעמיים בשבוע עם רמת שליטה סבירה וזכרון עלוב אבל לרוב אני מסוגל לבצע דברים שאני מתכנן מראש - מה אתה מציע לנסות?

Bluescale

New member
משימה מספר 1

קדם משימה: 1. לחלום חלום צלול. 2. להיות מספיק צלול כדי לשלוט בפעולותיך ומעט בסביבה. משימה: בחלום הצלול תעזרו באוטוסוגסטיה עקיפה - "מאחורי הסיבוב פה יש..." או "מאחורי נמצא..." ותחפשו אחר "יומן החיים שלי". ברגע שתמצאו את הספר הענקי הזה שחתום עליו בכריכה "יומן החיים של .... " תפתחו בעמוד רנדומאלי ותביטו בתמונה שיש בספר בעמוד הזה. תתארו כאן - איך נראה הספר של החיים שלכם? הוא בכריכה קשיחה? העמודים בצבע לבן? הוא מעור? תתארו איזו תמונה ראיתם באותו עמוד ראנדומלי כמה שיותר בפרטים? איזו הרגשה הייתה לכם בזמן שראיתם את התמונה בספר החיים שלכם? בהצלחה! גם אני מנסה לעשות את המשימה הזו.

idanmeri

New member
בשביל להשיג חלום צלול...

חייב לעשות על שעה בדיקת מציאות? כי אני שוכח כל הזמן יש אולי שיטה אחרת שאני יזהה בזמן חלום שאני חולם?

tabs

New member
המשך

משימה: בחלום הצלול תעזרו באוטוסוגסטיה עקיפה - "מאחורי הסיבוב פה יש..." או "מאחורי נמצא..." ותחפשו אחר "יומן החיים שלי". ברגע שתמצאו את הספר הענקי הזה שחתום עליו בכריכה "יומן החיים של .... " תפתחו בעמוד רנדומאלי ותביטו בתמונה שיש בספר בעמוד הזה. תתארו כאן - איך נראה הספר של החיים שלכם? הוא בכריכה קשיחה? העמודים בצבע לבן? הוא מעור? תתארו איזו תמונה ראיתם באותו עמוד ראנדומלי כמה שיותר בפרטים? איזו הרגשה הייתה לכם בזמן שראיתם את התמונה בספר החיים שלכם? לא כל כך הבנתי למה התכוונתה. לחלק הראשון שצריך לשלוט בפעולות בחלום אז אתמול יצא לי לעשות חלום צלול על ידי מילד שבפעם הראשונה הצלחתי לשלוט בדביר או סתם לזוז. =)

Bluescale

New member
מזל טוב על הלצלול

המשימה היא: ליצור בחצלול ספר יומן החיים שבו יש תמונות מהחיים שלך (גם עתיד‏)‏ ואז לפתוח בעמוד אקראי שבו יש תמונה ולהביט בתמונה. אחרי שתצליח, תפרסם מה שכתוב בהודעה המקורית

BALEDIN

New member
אני השתמשתי בחלום צלול לתכנון דברים

אני פשוט חולמת מגיל קטן (10) אז אנה כמה רעיונות... אני מפסלת - אז בניתי את הפסל בראש קודם אין פסל שפיסלתי אחר"כ והשתמשתי בשיטה הזו והוא לא יצא מושלם ועשר רמות מעל לדברים שפיסלתי בצורה רגילה זה שימושי לפני שיחה חשובה "לזמן" את האדם שהייתו אתה רוצה לדבר ולערוך את ה"שיחה" כמה פעמים קודם זה שימושי לחזרה של חומר למבחן קוראים את החומר קרוב למועד השינה ו"קוראים" אותו שוב בחלום למחרת גם אם קראתה את החומר פעם אחת תדע אותו לא רע בכלל ותחשוב גם עליו מכל מיני הביטים שלא חבתה קודם או בהתלבתות לזמן אנשים שאתה בדר"כ בוטח בהם שיתנו לך עצות טובות ולהתלבט איתם תמיד צצים דברים שלא חושבים עליהם בזמן ערות או ללמוד צבע, תעבור על גוונים של צבע בחלום ועל איך הייתה מערבב אותם בזמן ערות היה לך יותר עושר צבעוני היה לך קל לראות שבחום הזה יש יותר צהוב מבחום הזה מעשיר את העולם וזה מושלם לציור אין כמו לרוץ בחלום או לרדת מדרגות במהירות תוך חצי ריחוף לנגן בחלום זה ניפלא גם אם אין לך שום קשרון ניגון במציאות אם יש לך חבר שמשהו מציק לך עליו או אתה מנסה לחשוב על משהו לעומק ולא עובד לך או רעיון חמקמק או אפילו תרגיל בחשבון או לנסות למצאו פטרון לדברים שמציקים לך להתמודד אם דברים שקשה לך... אני מקווה שלא יצא ארוך מדי... בכל מקרה בהצלחה

makron2

New member
נשמע מעולה...שאלות

"אני מפסלת - אז בניתי את הפסל בראש קודם" - האם בנית אותו באופן פעיל או נתקלת בו? "שימושי לחזרה של חומר למבחן קוראים את החומר קרוב למועד השינה ו"קוראים" אותו שוב בחלום" - מה זאת אומרת "קוראים" אותו? יש סיכוי שחלק מהמידע יהיה סתם מטעה,בהתאם לזכרון כמובן. -"תחשוב גם עליו מכל מיני הביטים" זה קרה לי גם בנסיון מודע להתכונן למבחן בחלום וזה מעולה. "או ללמוד צבע, תעבור על גוונים של צבע בחלום" - אני עיוור גוונים ,העלבת אותי -
"לזמן אנשים שאתה בדר"כ בוטח בהם שיתנו לך עצות טובות ולהתלבט איתם" - נשמע טוב "להתלבט" אני בדרך כלל נוטה להתעצבן מדיאלוגים ארוכים עם דמויות חלום במיוחד שאני מקבל תשובות מוזרות. "לרדת מדרגות במהירות תוך חצי ריחוף" - עכשיו זה מוזר,למה את לא עפה? היצירתיות שלך גבוהה מאוד במיוחד בעבודה עם החלום כדיי להתגבר על מכשולים בין אישיים.

BALEDIN

New member
תשובות

אני יוצרת את הפסל בחלום ובניתי אותו אכן באופן פעיל לא אף פעם לא ניתקלתי בזכרון מתעה והשתמשתי בזה לאין ספור בחינות, אני לא זוכרת אולי בהתחלה אבל באמת אני חושבת שלא אנשים שזמנתי בחלום והתחילו לדבר שטיות נהלמו באותה מהירות ותמיד היו כאלה שדברו לעניין לא התכוונתי לעליב אותך בקשר לצבע
אני גם עפה אבל גם מדרגות זה כיף ולעוף זה די בנאלי אז נתתי דוגמאות אחרות תודה רבה על המחמאה
ושהיה לך יום קסום וחלומות קסומים עוד יותר

וולפהרט

New member
הדבר האחרון שהייתי עושה בחלום

זה לשבת ללמוד:S אבל אם זה כיף לך ככה אז סבבה באמת מוזר שאת אומרת שזה יעיל ובלי זכרונות מוטעים. אז שיטת הנחת החומר הנלמד מתחת לכרית בכל זאת עוזרת, הא?

makron2

New member
משימה נחמדה....

"ספר החיים" - רעיון נחמד,מזכיר קצת את הרעיון של הספרייה האקאשית,ייצא לי לחשוב על זה ואני ישתדל לבצע במידה ואני יזכור.

makron2

New member
תוספת...

כמובן שיש *אפשרות מסויימת שהתקפות של מידע שנקבל לגביי העתיד וההווה תהיה אפסית בעיקר בגלל שמידע שנחשפים אליו בהווה יוצר שינוי בעתיד ואותו הדבר לגביי העבר וההווה.

Bluescale

New member
כמובן

המטרה היא לראות כיצד האני הפנימי שלנו רואה את חיינו בכל זמן שיהיה

למעלה