justnoa

New member
../images/Emo104.gif

היי אנשים! הצלחתי שוב להיכנס... לא חשוב אני בניו זילנד כבר בערך חמישה שבועות אני חושבת, ודברים מתחילים להסתדר לי דיי טוב אני חושבת.. חוץ מהפאקינג געגועים, שזה קורע אותי אבל כל השאר... הכל טוב יש חברה אחת טובה והשאר נחמד לי מאוד להסתובב איתן בהפסקות
הלימודים קלייייייייייייים... חוץ מקצת בחקלאות, בגלל שזה מילים לפעמים דיי מסובכות, אבל אני אשרוד... אולי
בימים הקרובים נדע אם הבית שחתמנו עליו חוזה יהיה שלנו... בתקווה שהבילדר ריפורט יהיה טוב... אז יהיה לי בית!!!!!! שהחצר שלו גובלת בנחל פיצפון וחמוד כזה ואני שמחה.... מקווה נורא נורא חזק שזה יההי שלנו כי זה שווווווווווווווה עד כאן חוויותי,
על ההפרעה

sivani

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

יש לנו כאן את עדן,היא גם מניו זילנד הכינוי שלה הוא Miss UnKnown

justnoa

New member
../images/Emo22.gifאני יודעת

היא נתנה לי את הלינק לפורום הזה וזו פעם שנייה שאני נכנסת, פשוט במשך איזה שבועיים אני חשובת, יש סיכוי שאפילו יותר, לא הצלחתי כי שכחתי את הסיסמא שלי אז פשוט עשיתי משתמש חדש

MissUnKnown

New member
חחחח סיון את לא עוקבת

חוץ מזה נועה קפצי מתישהו להבונים יהיה נחמד... וחוץ מזה נירא לי שגם לאח שלך וגם לאחותך אין מה להפסיד מזה... יש את דרור..שגם הוא בי"ב והוא אחלה...ויש עוד מלא ...אנשים טובים . ויש בקבוצה שלנו גם הרבה אנשים (עם הם יגיעו) והקבוצה של אחותך הכי גדולה... איזה שנה היא 5,6,7?

justnoa

New member
../images/Emo13.gif

נראה כבר... בטח מתישהו ייצא לי לבוא לא נראה לי שאח שלי ממש ירצה לבוא... אבל חפיף מתי זה? ואיפה? יהיה נחמד אם ייצא לבוא, אני אודיע לך כבר

למעלה