,

moshe34

New member
../images/Emo104.gif, ../images/Emo106.gif

מי מגיע למשחק המתוקשר במוצ"ש הקרוב?....
סמנו ב
או

moshe34

New member
כל מי שלא יגיע....

אני מקווה שאני יוכל לעודד גם בשביל מי שלא יגיע.....

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif וואלה לא חשבתי על זה

עכשיו כבר בטח אין כרטיסים (או שנורא יקרים ולא מתאים לי)

moshe34

New member
הוציאו בערך 5000 כרטיסים בודדים....

למכירה והם נחטפו תוך כמה שעות..... זה טירוף

moshe34

New member
../images/Emo163.gif חחחח

חלק גדול מהכרטיסים נמכרו בתוך מינויים לכל המשחקים במוקדמות היורו. בסוף החודש שעבר הופצו בערך 5000 כרטיסים בודדים רק למשחק הזה. [הם לא כוללים את ה4500 שקיבלו האנגלים].... אז לכן ברור שרוב האנשים שיהיו באיצטדיון קנו מינויים לכל המשחקים....

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif הוא גם אוהד את בית"ר

בית"ר ת"א
(אוחחח שונא אותם... הכבשה השחורה של מכבי חיפה) סתם.. לא יודע את מי הוא אוהד. סתם התחשק לי להשתנן קצת.

moshe34

New member
איNדיגו אל תענה במקומי....../images/Emo2.gif

אני לא אוהד בית"ר.... אלא הקבוצה שמתחרה על אליפות, מכבי תל אביב

UHUstick

New member
אוו אוו

לי יש כרטיס (מסיבה לא ברורה אבא חשב שאני ארצה לבוא איתו) אבל אני ככל הנראה אתן אותו כי ממש אין לי כח לבזבז את זמני בצפיה אחרי 20 גברים רודפים אחרי כדור ועוד שניים שממתינים שהוא יכנס להם בין הרגליים. סטיק.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif איזה דיבור הומואי

כן, יש גם סטרייטים שלא אוהבים בלה בלה אבל עדיין זה דיבור שמעצבן אותי באופן אישי... טוב, כל אחד וטעמו. אתה מוזמן להביא לי את הכרטיס
(למרות שללכת לבד זה לא כיף
) יאללה עפתי לי ביי הומואים

starfield

New member
חחחח מי ראה את המשחק של מכבי???

באמצע הורידו את המשחק כדי לראות את השחקנים האנגלים והקריינית התחילה לזיין תשכל עם הבישולים שלהם! ידעתם שרוני ובקהם אוכלים קורנפלס על בסיס יומי וכל מיני מאכלים דלי שומן? יש להם שף פרטי ומשגיחי תזונה... הרי המידע הזה הרבה יותר חשוב ממכביVSרומא

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif חחח זה דווקא מעניין

כל הטיד-ביטס הקטנים האלה על ההרגלים של שחקנים... לא ראיתי. גם כי מכבי לא הכי מעניינים אותי (מה גם שהשנה הם די גרועים) וגם ככה לא הייתי בבית. איזה מזג אוויר נפלא יש עכשיו בחוץ. אמנם לילה אבל בכלל לא קר! אביב איז דפנטלי היר.

למעלה