Bring FOB To Israel

2DarK AnGeL2

New member
טוב טל וליאל .. כנסו רגע

תראו אני בכלל לא קשורה לעניין. כמו שטל אמרה... אתן אמרתן את הדיעה שלכן ואני אומרת את שלי. לא שמתי לב שהיא אמרה מלחמה ... עכשיו אני יודעת (תסלחו לי אני אכלתי היום רק צ'יפס קטן וארבע רצעוות עוף כאלה... ככה שאני באמת לא משהו היום ) והיא כן עשתה משהו... אם אני זוכרת נכון היא פתחה כמה שרשורים עם כתובות לאתרים שאפשר להצביע להם בהם... אולי זה נראה קטן ולא משמעותי .. אבל זה חשוב וכל אחד תורם מעצמו כמה שהוא יכול... לא אכפת לי מי התחילה לתקוף או משהו כזה... אני ל-א לוקחת צד. ובגלל זה גם אמרתי לכן כמה פעמים שאני ל-א תוקפת אתכן!! שתבינו שזאת רק הייתה הדיעה שלי וזהו.... שלא תחשבו שאני כועסת על משהו או לא יודעת מה... ומה שלכן נראה תקיפה לי אולי לא היה נראה תקיפה.. כי ליאל אני לא יודעת אבל ממך זה היה נראה שהתעצבנת עלי (למרות שלא עשית לי סימני קיראה חחח ) אז אני מקווה שהצלחתי סוף סוף להסביר את עצמי כמו שצריך ושהכל בסדר בינינו נכון?? אין כעס או משהו?

falloutgirl XD

New member
אממ ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

דבר ראשון - אל תצפי שאנחנו נשלח 2 מכתבים ונדבר עם הליקון כמה פעמים ופתאום FOB יחליטו לבוא. זה לוקח המון המון המון זמן ואמרתי את זה כבר בהתחלה כי ידעתי שיקרה מה שקרה לך ואנשים יפתחו ציפיות ש-FOB יבואו לפה תוך חודש וזה ממש לא ככה. זה יכול לקחת חודשים, שנה, שנה וחצי אבל כמה זמן שזה לא ייקח אנחנו צריכים להמשיך לנסות להביא אותם לארץ ולעשות כמה שיותר פרוייקטים בעניין כי אחרת הם לא יבואו. דבר שני - עם כל הכבוד למנהלות [ויש המון כבוד
] הן "בסך הכל" מנהלות.. הם לא בקשר יומיומי עם האמרגנים של FOB והם גם לא יהיו אז אל תצפי למשהו כזה. דבר שלישי - בבקשה אל תתקשרו כולכם להליקון. בסוף ימאס להם מאיתנו והם פשוט ינתקו לנו בפנים או שיענו לנו בעצבים ולא ינסו אפילו לעזור לנו. אני מציעה שאחת המנהלות או מישהי אחת אחראית מהפורום ידברו עם הליקון וישאלו אותם את כל השאלות שהפורום רוצה לדעת ויציעו להם את הרעיון של הבאת FOB לארץ בהגיון ולא ב"נוווווו בקשהההההה תביאו את פובבבב כאילו אני מתה עליהםםםם לייקקקק פיט סו מושלםםםםםםם" כי אז הם בחיים לא יקחו אותנו ברצינות. הבנת את הרעיון? דבר רביעי - אני מאמינה שאם למישהו היה כל קשר ל-FOB או לאמרגנים שלהם, הם היו רושמים את זה ממזמן כי אני מאמינה שכולם פה רוצים ש-FOB יבואו לארץ. דבר חמישי ואחרון - אם תתעצבני על אנשים זה אף פעם לא יעזור לך, הכי רחוק שזה יכול להביא אותך זה להתקף לב בגיל 35 חס וחלילה.

Fall Out Liel

New member
יאיי! צריך רק עוד../images/Emo168.gif

250 הצבעות ונצליח..>< אנשים! תגיבו! זה לא עולה כסף!

Fall Out Liel

New member
עדיף רגילה, האיכות יותר טובה../images/Emo168.gif

וזה לא נראה זול. אם תביאי מודפס זה יראה בעיניהם כחוסר השקעה וזלזול, וגם האיכות גרועה..

לייינוש

New member
הצבעתי רק ש..

ממתךי כזה דבר עוזר?!?!?! כאילו אמארגן יגיד ואוו פוב בקום הראשוון.. עכשיו אני יביא אותם לארץ?\ טוב אני יותר מידי שוללת..

Fall Out Liel

New member
זה עוזר בכך ש..../images/Emo168.gif

זה מעלה את המודעות עליהם בארץ. וזה לא יכול להזיק, אלא רק להטיב
.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה כן עוזר, מאוד.

כי להקה/אומן שמגיע למקום הראשון במצעדים במדינה מסויימת אז היחצנית של אותה מדינה מקבלים על זה מידע וזה עובר הלאה ללהקה. זה מאוד עוזר.. כמו עם מכר למשל.. הם הגיעו למקומות הראשונים והודיעו לאמרגנים שלהם. ראו שזה יותר משיר אחד שמצליח וככה החליטו שממש אוהבים אותם כאן ולהביא אותם להופיע. כן.. עד שהם יבואו

נו שחר;;../images/Emo205.gif

עכשיו כשאת פה אני אולי אעז להצטרף, אני בטוחה שאת תשני [לטובה] את האווירה של הפורום
תתחדשי בובה

Fall Out Liel

New member
תקשיבו!!../images/Emo168.gif

אל תגיבו לאלה שנמצאים בדרגה יותר גבוהה מפוב. למשל: פוב מקום 22. אז תצביעו לפוב ולעוד שתי להקות שנמצאות מתחתן [אפילו האחרונות]. כי חייבים שלוש להקות. אל תצביעו למי שנמצא גבוה בטבלה כי זה רק יעלה אותו וישאיר אותו למעלה, אפילו אם יש להקות שאתם אוהבים שם..

Leb Die Sekunde

New member
ליאל כנסי רגע XP

שמת לב שזה לא גלגל"צ זה רדיוס 100 FM... חחחXD והצבעתי אבל לפני שאמרת להצביע לאחרונות הצבעתי להם ללינקין ומונסון... זה היה לפני שכתבת.. סורייXD

אני לא יודעת איך זה ב100FM../images/Emo223.gif

אבל למצעד של גלגל"צ אפשר להצביע רק בסופי שבוע

למעלה