Bring FOB To Israel

Fall Out Liel

New member
Bring Fob To Israel../images/Emo168.gif

כבר כמה הודעות נפתחו כהרבה רעיונות הוצעו, אך בינתיים לא הרבה קרה. הנה כמה שיטות בשביל לפרסם את פוב ולגרום להם לדעת שיש פה מעריצים ואולי להביא אותם לארץ.
האלבום אני מכינה את האלבום בכדי לשלוח להם. האלבום יהיה מורכז מתמונות שלנו [ביחד כל הפורום וכל אחד לבד] ומכתבים באנגלית אשר מבקשים מהם לבוא לארץ ושיידעו שאנחנו פה. איך תוכלו לעזור? בכך שתביאו תמונות ומכתבים ותבואו למפגש.
מצעד גלגל"צ TFTM נכנס למצעד. הוא מקום 22 ואנחנו צריכות להצביע הרבה בשביל להעלות אותו למקום ראשון. ההצבעה תעזור בכך שתעלה את המודעות, זה יהיה כתוב בעיתון ובעיקר שיידעו שיש מעריצים. איך תוכלו לעזור? תצביעו כמה שיותר. המצעד
נציגים לדבר עם הנציגים שלהם בארץ [הליקון] וגם עם האמרגנים הרשמיים של פוב בחו"ל. זה קשה אבל אפשרי. איך תוכלו לעזור? תנסו למצוא מידע על האמרגנים ודרך ליצור איתם קשר. עם הליקון דיברנו ואותם לא כדאי לשגע יותר מדי. אם יש לכם עוד דרכים, אנא פרסמו אותם פה. ולא לסקול על פתיחת ההודעה החדשה בבקשה

|חבולמאד|../images/Emo205.gif

תתחדשי על הניהול כמובן. אמ, ואני אומרת לך את זה פה כי לא הייתי בטוחה שתראי למטהD:

../images/Emo41.gif חשוב!!!! ../images/Emo41.gif

אחריי המפגש צריך להזיז דיי עניינים, יש לי פה כמה דברים מקווה שזה יצליח, יש לי 3 מספרים [אין לי מושג איזה מספר הוא נכון] של הליקון, זה חשוב ורציני, תתקשרו ותחפרו להם בשכל כמה אוהבים את פו"ב בארץ, כמה שרוצים להביא אותם לארץ, כמה מעריצים ישש, וכמה שהם ירווחו מזה שהם יבואו לארץ!!!! המספר הראשון <> 03-5580890 המספר השני <> 03-6535353 והאחרון <> 03-5582495 תדברו איתם ותנסו שיפנו אותכם לאמרגנים שלהם בחו"ל, יש גם לשלוח להם מכתבים [ הכתובת אצל ליאל ] אני חושבת שעם נעשה את זה הרבה, יש מצב הם ייקשרו אותנו, וגם עם לא, יש עוד מש'ו,, יש את האתר הרישמי <> http://www.falloutboyrock.com ותירשמו, הנה קישור ישיר להרשמה <> http://www.falloutboyrock.com/www2/user_profile/registration.php?siteId=127 שמעתי שיש שם דרך לתקשר עם עוד כמה שרשומים שם, תשיגו פרטים ותנסו לעשות מש'ו, אני מצרפת מדריך הרשמה, עם יש למיש'ו בעיה פנו אליי, אל תשכחו, הסיסמא והשם משתמש צריכים להכיל 6 אותיות/מספרים.. תעריכו עבדתי על זה הרבה

פרטיי הרשמה

הבאתי את הפרטים להרשמה, או מי שרוצה אני ישלח לו את המדריך במסנג'ר/אייסיקיו.. [שמה יש קובץ וזה יותר מסודר] ________________________________ Username - שם משתמש Password - סיסמא Confirm Password - שוב אותה הסיסמא Email Address - כתובת אימייל Date of Birth - תאריך לידה Gender - לסמן זכר/נקבה [זכר Male נקבה Female] Zip Code - מיקוד Country - ארץ First Name - שם פרטי Last Name - שם משפחה Address 1 - שם הרחוב Address 2 - מספר בניין City - עיר State - שוב מדינה [אין את ישראל] Province / Region - אזור ________________________________ <> תרדו וסמנו 'Fall Out Boy' <> <> תעתיקו את האותיות המופיעות <> <> לחצו וסמנו ב'וי' את הריבוע 'I Agree' שמאשר שקראתם את התקנון <> <> לחצו על 'SUMBIT' ואתם בפנים <>

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif רק אל תציקו יותר מידי חחחח

כי אז יתחילו לסנן אתכם :\ ויתעצבנו. בערך כמו שקורה עם מכר והדרן.. 200 ילדים כל יום מתקשרים להציק מה עם כרטיסים וכבר במקום שהם יגיעו עוד שבוע, עוד שבוע הם אומרים "אין וגם אין לי מושג אם יהיו בכלל!!" מבאס וזה :\ לא רוצה להגיע למצב כזה חח

Fall Out Liel

New member
אז ככה:../images/Emo168.gif

הקטע של להתקשר אליהם- לא יעבוד. בכמה טלפונים ראשונים הם עוד ידברו איתכם ובלה בלה אבל אם ישגעו אותם הם יתעצבנו. אני ממש לא חושבת שזו הדרך, לשגע אותם. והאתר הרשמי- אני רשומה בו חצי שנה ועד עכשיו לא יצא לי מזה משהו מיוחד. את יכולה להיות רק בפורום והם אנשים מגעילים, ממש מגעילים, הם לא יעזרו לך והם יקראו לך בשמות גנאי אם את לא תדעי מה לעשות, אל תתחילו עם זה אפילו, תאמינו לי. אין להם שום כתובת למשלוח, הם לא יודעים.

עם זה לא זה, אז מה?!!!

אנחנו מושכים את זה הרבה, אני כמעט בטוחה שלמנהלת הראשונה וגם לשחר שהצטרפה, יש פרטים איך לתקשר עם מיש'ו מאצלהם, עם הן מנהלות צריך להיות להן מש'ו... את יודעת מה, שאיזה 2 יתקשרו, לפחות ננסה מש'ו, לא ננג'ס אבל נדבר איתם.. <> עם למיש'ו יש מש'ו, קשרים או כל דבר אחר תרשמווו <>

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה שאנחנו מנהלות זה לא אומר שיש לנו

קשרים חחח אנחנו בנות אדם בדיוק אבל בדיוק כמוכן! באמת. רק אנחנו רק כחולות ויכולות לשרשר הודעות או למחוק תכנים לא הולמים ולשמור על סדר ונימוס בפורום חחח הלוואי והייתה לי דרך לדבר איתם איכשהו :\

Fall Out Liel

New member
!!!!!!!!!!!!!111111אחדאחדאחד../images/Emo168.gif

אנחנו מושכים את זה הרבה אנחנו לא משחקות שש בש, מדובר פה בדבר גדול וזה לא קל ומהיר, זה יכול לקחת חודש וזה יכול לקחת שנה, יש אנשים שעושים מאמצים רבים ומשקיעים. אני כמעט בטוחה שלמנהלת הראשונה וגם לשחר שהצטרפה, יש פרטים איך לתקשר עם מיש'ו מאצלהם, עם הן מנהלות צריך להיות להן מש'ו... כמו ששחר כתבה לך, זה שהן מנהלות לא אומר שהן חברות טובות של פוב. אין להן קשרים [נראה לי] והן לא יכולות לעשות יותר מאיתנו רק בגלל שהכינוי שלהן כחול. את יודעת מה, שאיזה 2 יתקשרו, לפחות ננסה מש'ו, לא ננג'ס אבל נדבר איתם.. לא אמרתי שלא צריך לתקשר איתם אלא לא לשגע אותם יותר מדי. שלחתי להם שני מכתבים, על אחד הם ענו ואני מחכה לתשובה על השני. עד אז אני לא חושבת שצריך לשגע אותם, הם לא יודעים יותר מאיתנו, ואני לא יודעת אם הם יכולים לעשות הרבה, אפילו אם הם מייצגים אותם פה, זה לא אומר שהם יכולים לגרום להם לבוא לפה, הם יכולים לנסות אבל בשביל זה צריך אותנו, המעריצים, שיידעו שיש להם פה מספיק בשביל לבוא להופיע. עם למיש'ו יש מש'ו, קשרים או כל דבר אחר תרשמווו יש לי קשרים, וכתבתי כמה מהם, אני לא יכולה לחשוף יותר מדי כי אי אפשר לשגע אותם! אני מטפלת ומנסה לעשות מה שאני יכולה, סבלנות

בכל זאת,

נכון שזה לוקח זמן, מן הסתם זה תהליך, אבל אנחנו צריכים להתחיל מקטן, שאפילו את זה אין.. בסדר אז טעיתי מה קרה? מה מלחמה?! גם עם ננג'ס הם לא יכולים לעשות מש'ו, ועלייהם אי אפשר להסתמך.. תכתבי שוב את הקשרים.. נ.ב, לא ידוע לי כ"כ עם דיברתם/ סיכמץם מש'ו במפגש, בכל מקרה גם עם זה ייקח זמן, צריך לעשות מש'ו..

Fall Out Liel

New member
..........טוב.............../images/Emo168.gif

1. זה מה שאנחנו עושות! מתחילות מקטן! ואל תגידי שאין את זה, את לא יודעת מה אנשים עושים פה טוב?! אין לך שום זכות דיבור! 2. מי התחיל לריב איתך? שימי לב שאת זאת שמתחילה את העצבים והריבים פה..
3. כתבתי כבר וחזרתי עליהם כמה פעמים, אני לא אכתוב אותם שוב, את רוצה תחפשי בארכיון. 4. לא סיכמנו כלום במפגש, יש לנו רעיון עיקרי אחד כרגע וזה האלבום, אחריו אנחנו נראה מה יקרה.

2DarK AnGeL2

New member
היא לא ביקשה ממך...

היא שאלה אם למישהו יש פרטים עליהם... שאם כן ישים אותם פה אולי זאת רק אני ... אבל אני לא ממש ראיתי תקיפה בהודעות שהיא כתבה... אני לא יודעת.. אבל פשוט נראה לי שקצת תקפתם אותה. (ליאל זה ל-א ספציפית אלייך! שרשרתי אלייך.... אבל שלא תחשבי שאני תוקפת אותך או משהו!!
) בסך הכל.. היא מנסה לעשות פה משהו לטובת כולם... היא רוצה את הלהקה האוהבה שלה פה אצלנו... והיא רק מנסה לקדם את זה . זה הכל. בדיוק כמו עוד אנשים שמנסים להביא אותם מהפורום...

2DarK AnGeL2

New member
תראי...

בעיקרון שלוש בנות הגיבו אליה... שחר את וליאל... ושחר כתבה הודעה אממ ... נקרא לזה רגועה חחח אז אני מניחה שרק שתיכן נשארתן.... אולי אני בכלל טעיתי ואתן לא תקפתן אותה או משהו כזה.... ובכל מקרה שתדעו !! אני ל-א תקפתי אתכן !! אתן יודעת שאני מתה עליכן (אתן יודעת את זה נכון ?
) ופשוט היה נראה לי כזה שהיא התכוונה למשהו ואתן הבנתן את זה אחרת ממה שהיא התכוונה והרגשתי צורך להגיד את זה... :-|

Fall Out Liel

New member
איזו תקיפה? מי תקף אותה?../images/Emo168.gif

אני בגלל לא תקפתי אותה ולא כלום. אבל כן ראיתי התעצבנות במה שהיא כתבה, "מזה מלחמה?!" איזה מלחמה? מי מלחמה? וכל הסימני קריאה שלה [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] זה מעיד על עצבנות.. וכן, היא תקפה אותי לפי דעתי, לא אני אותה.

2DarK AnGeL2

New member
מלחמה ? היא כתבה מלחמה?

חח אני הולכת לראות... אני לא במיטבי היום.

falloutgirl XD

New member
אני ממש לא תקפתי אותה ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

אני פשוט הסברתי לך שהיא טועה בכמה דברים ושהיא לא יכולה לבוא אל כולם בטענות שהם מתעכבים ושהם לא עושים כלום כשמה שהיא עושה זה רק לתקוף את כולם. היא הייתה יכולה ליזום איזה פרוייקט או וואטאבר שיעזור לנו להביא את פוב לארץ אבל במקום זה היא העדיפה להישאר מחוץ לכל העניין הזה ולבוא ולתקוף אנשים שהם לא עושים מספיק וזה מעצבן. ומה היא מצפה? שהם יבואו תוך יומיים? היא אומרת את זה כאילו כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה רק להרים את הטלפון, להתקשר לאמרגנים של פוב והנה הם בארץ וזה ממש לא ככה. זה יכול לקחת המון המון זמן והיא צריכה להיות מודעת לזה ולא להתחיל לתקוף אנשים ובכוונה אני כתבתי שאנשים לא ייפתחו ציפיות שפוב יבואו תוך יומיים כי זה באמת לא יקרה ככה והיא בחרה להתעלם מזה וזה ממש לא אשמתי או אשמת ליאל. אנחנו סך הכל הבענו דעה והיא בחרה להתעצבן ממנה ולהתחיל ב"מלחמה". וכמו שכבר אמרתי, עצבים לא יובילו אותך לשום מקום אחר מהתקף לב בגיל 35. חס וחלילה כמובן. PEACE
וגם אני אוהבת אותך

למעלה