תאמת לא אתמול לא הייתי פה ולא שלחתי הרבה הודעות כי למדתי לבגרות שהייתה היום!
ל ליטול B New member 4/5/06 #22 תאמת לא אתמול לא הייתי פה ולא שלחתי הרבה הודעות כי למדתי לבגרות שהייתה היום!
I ICדרוש New member 4/5/06 #23 ../images/Emo80.gifאני לא הייתי כל השבוע../images/Emo7.gif ניצחת אולי ואולי לא לי
I ICדרוש New member 5/5/06 #27 ../images/Emo80.gifמאיפה את יודעת?!../images/Emo46.gif אולי היא אמרה תודה על זה שלא הצפתי כל השבוע כי לא היה לי זמן? זה הגיוני!
../images/Emo80.gifמאיפה את יודעת?!../images/Emo46.gif אולי היא אמרה תודה על זה שלא הצפתי כל השבוע כי לא היה לי זמן? זה הגיוני!
D daphnef New member 5/5/06 #26 ../images/Emo95.gif../images/Emo210.gifאבל.. אבל אני מנסה להוריד ולא מצליחה... אני לוחת על FREE ואז מופיעים לי ציורים אבל סתם, כאילו פרסומת, וכתוב שמשהו משם עולה כסף לא יודעת כתוב נגיד: 4.99 E נגיד... מה אני עושה?!
../images/Emo95.gif../images/Emo210.gifאבל.. אבל אני מנסה להוריד ולא מצליחה... אני לוחת על FREE ואז מופיעים לי ציורים אבל סתם, כאילו פרסומת, וכתוב שמשהו משם עולה כסף לא יודעת כתוב נגיד: 4.99 E נגיד... מה אני עושה?!
I ICדרוש New member 4/5/06 #21 ../images/Emo80.gif../images/Emo51.gifמדהים!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif