הם חברים טובים מאוד של Simple Plan , אז שיקחו אותם כדוגמה! אוחח זה מעצבן אותי שATL, או לפחות זאק, מתייחס/ים לכל המעריצים וכל הפרסום כאל די מובן מאליו. חוץ מזה, נראה שהם קצת שכחו מה המושג "מוסיקה" אומר עם כל ההתמסחרות שלהם ושכחו שהם עובדים קשה כדי שיעריכו אותם והם יוכלו להחזיר אהבה על ההערכה הזאת. הם עובדים קשה ואנחנו מעריכים אותם ותומכים בהם עד הסוף על זה וזאת התודה שאנחנו מקבלים? אכזבה
בדיוק שלשום ראיתי חלק מהDVD שריאן,אלכס וג'אק מדברים על המעריצים וכמה הם מעריכים אותם וכמה זה חשוב להם וכו'... ככה שאני לא יודעת איך הם מרגישים ביחס למעריצים הישראלים אבל בנוגע לכלל המעריצים אני חושבת שרק זאק לוקה בחסר.
אני חושבת שהם לא מכירים את המקום כלכך בגלל זה אין התלהבות ... הוא פשוט בנאדם אדיש , רוב החלקים שראיתי הוא היה אדיש O_O ובכללי אנחנו פה בגלל המוזיקה לא?D: ובכלל ... הם יבואו מתישהו הם פשוט לא מכירים מספיק טוב (H)
לדעתי קצת נסחפתן כאן עם התגובות.. לא צריך להעלב ולהפגע כל כך מהר. ולא צריך ישר לחשוב שהם שונאים את ישראל. לפי מה אתן אומרות את זה? לפי חצי משפט בלי באמת משמעות?! להזכיר לכן שזה זאק? והוא אדיש בטירוף..? מה ציפיתן שהוא יגיד? "ככןןן ישראל! נשמע מעולה! ווההווו!!! אני אלך להגיד לשאר הלהקה ושבוע הבא אנחנו אצלכם" הם לא באמת מודעים לזה שיש כאן אנשים ששומעים אותם. בקיצור לדעתי קצת הגזמתן כאן עם התגובות האלה. ולא צריך להתבאס מדברים כאלה. זה לא שהוא אמר משהו נגדנו. הוא לא ירד עלינו ואמר איכס ישראל! אני שונא את המדינה הזאת! אז קצת פרופורציות בבקשה
אני פשוט עושה השוואה אולי באמת עדיף שאני לא יעשה אותה) לפארמור שגם ביקשו מהם בצ'אט לבוא לישראל והתגובה הייתה "We will love to come to Israel" ואני הרגשתי שהם באמת מתכוונים לזה, ובתור מעריצה שלהם זה ממש שימח אותי. ואז אני הולכת לצ'אט עם זאק והתגובה הזאת לא משתווה בכלל אלא נותנת בדיוק את ההרגשה ההפוכה. אולי הם באמת לא שונאים אותנו (ואני מקווה מאוד שלא) אבל התחושה היא עדיין תחושה של זלזול. לדעתי לפחות.
כמו שמעיין אמרה לגבי התגובה של פאראמור, זו התגובה שמעריצה רוצה וצריכה לשמוע, וזו התגובה שאומן צריך לתת. שיראה שאכפת לו שאוהבים אותו גם במקומות קטנים כמו ישראל.