All Time Low to Israe

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifאמת ../images/Emo221.gif

ומישהו חייב לדחוף לו שיפסיק להתייחס ככה למעריצים, לא משנה כמה הם מעצבנים אותך באותו רגע הם עדיין שם בשבילך ולמען המוזיקה שלך אז קצת הערכה לא תזיק

AdiA12

New member
תכל'ס ../images/Emo45.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הם חברים טובים מאוד של Simple Plan , אז שיקחו אותם כדוגמה! אוחח זה מעצבן אותי שATL, או לפחות זאק, מתייחס/ים לכל המעריצים וכל הפרסום כאל די מובן מאליו. חוץ מזה, נראה שהם קצת שכחו מה המושג "מוסיקה" אומר עם כל ההתמסחרות שלהם ושכחו שהם עובדים קשה כדי שיעריכו אותם והם יוכלו להחזיר אהבה על ההערכה הזאת. הם עובדים קשה ואנחנו מעריכים אותם ותומכים בהם עד הסוף על זה וזאת התודה שאנחנו מקבלים? אכזבה

2MayaN2

New member
בנוגע לכלל המעריצים ../images/Emo221.gif

בדיוק שלשום ראיתי חלק מהDVD שריאן,אלכס וג'אק מדברים על המעריצים וכמה הם מעריכים אותם וכמה זה חשוב להם וכו'... ככה שאני לא יודעת איך הם מרגישים ביחס למעריצים הישראלים אבל בנוגע לכלל המעריצים אני חושבת שרק זאק לוקה בחסר.

Katia112

New member
אממ

אני חושבת שהם לא מכירים את המקום כלכך בגלל זה אין התלהבות ... הוא פשוט בנאדם אדיש , רוב החלקים שראיתי הוא היה אדיש O_O ובכללי אנחנו פה בגלל המוזיקה לא?D: ובכלל ... הם יבואו מתישהו הם פשוט לא מכירים מספיק טוב (H)

2MayaN2

New member
ואוו../images/Emo4.gif ../images/Emo221.gif

זה תגובה אמנם קטנה אבל מאוד פוגעת. זה ממש ברור שהוא לא רוצה לבוא לפה וזה באמת פוגע בי אחרי כל המאמצים שעושים בשבילם
זה פשוט מרגיש כמו בזבוז של זמן כרגע.

MoVe AlOnG

New member
לא נסחפתן קצת?

לדעתי קצת נסחפתן כאן עם התגובות.. לא צריך להעלב ולהפגע כל כך מהר. ולא צריך ישר לחשוב שהם שונאים את ישראל. לפי מה אתן אומרות את זה? לפי חצי משפט בלי באמת משמעות?! להזכיר לכן שזה זאק? והוא אדיש בטירוף..? מה ציפיתן שהוא יגיד? "ככןןן ישראל! נשמע מעולה! ווההווו!!! אני אלך להגיד לשאר הלהקה ושבוע הבא אנחנו אצלכם" הם לא באמת מודעים לזה שיש כאן אנשים ששומעים אותם. בקיצור לדעתי קצת הגזמתן כאן עם התגובות האלה. ולא צריך להתבאס מדברים כאלה. זה לא שהוא אמר משהו נגדנו. הוא לא ירד עלינו ואמר איכס ישראל! אני שונא את המדינה הזאת! אז קצת פרופורציות בבקשה :)

2MayaN2

New member
אני מקווה שאת צודקת ../images/Emo221.gif

אני פשוט עושה השוואה אולי באמת עדיף שאני לא יעשה אותה) לפארמור שגם ביקשו מהם בצ'אט לבוא לישראל והתגובה הייתה "We will love to come to Israel" ואני הרגשתי שהם באמת מתכוונים לזה, ובתור מעריצה שלהם זה ממש שימח אותי. ואז אני הולכת לצ'אט עם זאק והתגובה הזאת לא משתווה בכלל אלא נותנת בדיוק את ההרגשה ההפוכה. אולי הם באמת לא שונאים אותנו (ואני מקווה מאוד שלא) אבל התחושה היא עדיין תחושה של זלזול. לדעתי לפחות.

Adi641

New member
צריך פרופורציות, אבל

כמו שמעיין אמרה לגבי התגובה של פאראמור, זו התגובה שמעריצה רוצה וצריכה לשמוע, וזו התגובה שאומן צריך לתת. שיראה שאכפת לו שאוהבים אותו גם במקומות קטנים כמו ישראל.

2MayaN2

New member
חחח הזכרת לי את התמונה הזאת../images/Emo26.gif ../images/Emo221.gif

זה ממש הצחיק אותי הפעם הראשונה שראיתי את זה

למעלה