All Time Low to Israe

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low to Israe../images/Emo104.gif

משימה קטנה ופשוטה - ראש 1 התחילו לשים בפייסבוק שירים שונים, בואו נגרום להם לשים את אטל! השאלה זה איך עושים את זה?
העמוד של ראש 1 בפייסבוק נ.ב. הם התחילו לענות לאנשים!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אמממ...

אני חושבת שלפני הכל נגיד להם לפרסם על אטל בעיתון שלהם, כשהם יראו שהרבה אנשים מקשים לפרסם על הלהקה הזו - הם פשוט יפרסמו שירים שלהם. לא ?

Katia112

New member
נכתוב להם...

או שנפרסם להם על הקיר ... שיפרסמו שיר או שנבקש יפה , או שנפרסם לבדנו

StayAwake

New member
אז יש מצב מישהי מפרסמת וכולנו נעשה לייקים?../images/Emo6.gif

אני מתעצלת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחח... אני אפרסם ../images/Emo3.gif

רק תגידו לי מה ואיזה שיר :)

AdiA12

New member
אממ ככה.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תרשמי משהו על זה שATL להקה ממש מעולה והיא צריכה להיות מוכרת יותר בארץ ושהם מאוד יעזרו אם יפרסמו שיר שלהם
אממ הייתי אומרת weightless אבל זה הפך לשיר מוכר בקרבת הפאקצות, אז אנשים יעשו רק לייק וימשיכו. כדי שיכירו יותר טוב, שידעו שהם יותר מ "maybe it's not my weekend but it's gonna be my year" אני אומרת damned if do ya, יש לזה התחלה די מושכת (שעושה טעם לעוד ולא חשק לסגור) וקליפ טוב אז.. ^_^

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

טוב, אז נפרסם את damned if do ya
וקשר למה שאני אמורה לכתוב... הסתבכתי טיפה XD אני מזה לא טובה בלנסח דברים, אז הצילו ?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ועוד שאלה, איך מעלים סרטון לשם ?!

גאד, הלכתי מזה לאיבוד. אשמח שמישהו יסביר לי ואם לא, תצטרכו להחליף אותי

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אממ את רוצה שאני אעשה את זה?
יש לי רעיון לניסוח אבל זה נשמע מעט רשמי מדי אז שמישהי תמציא איזה משהו מצחיק וחמוד.. לא חייב מצחיק גם ^^

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עדיף שאת תעשי את זה ../images/Emo6.gif

אני כבר שעה מנסה להעלות את השיר כמו איזה מפגרת XDDDD ובקשר למה שתכתבי, אני חושבת שפשוט תכתבי משהו קצר, משהו בסגנון שאמרת לי :) שהם להקה ממש טובה, ושהם אולי לא מפורסמים בארץ - אבל אם הם יפרסמו קליפים שלהם ודברים עליהם בעיתון אז הם כן יתפרסמו. ומשהו כזה
~ אני כ"כ גרועה בלנסח XD ~

AdiA12

New member
חח לא נורא ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני אנסח משהו קצר ואשים להם מחר על הוול ואגיד לכם לעשות לייקים

Katia112

New member
הקליפ של דאמד עובד לכן?O_O

היוטיוב החרא הזה לא נותן לי לראות >:

AdiA12

New member
אוחח לא עובד לי >: אז נלך על.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

Six Feet Under The Stars

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני מסכימה עם השיר הזה ../images/Emo45.gif

אני כ"כ אוהבת אותו

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ושוב אומר מה שאמרתי לכרמל...

הם לא אוהבים אותנו !
או שהם לא כ"כ מכירים אותנו ? ><

StayAwake

New member
כן!

אני באמת באמת באמת הרגשתי מגעיל שאני אוהבת את הלהקה הזאת. אני יודעת שזאק אדיש והכל אבל אני מכירה מישהי שפגשה את אלכס וג'אק והם גם לא התלהבו יותר מידי. בתור להקה שיש לה מעריצים הם צריכים לאהוב את כל המעריצים בעיקר אם זה במקום כמו ישראל שהם לא היו בו ולא מכירים אותו. לא יודעת למה, מרגיש לי שהם ממש מגעילים. ובכללי הם מעצבנים אותי בזמן האחרון עם המסחור סוג ז' שלהם ועכשיו גם זה הגיע... אפילו אפשר לראות על ההודעה שכתבתי שאני לא מתלהבת מזה שהוא ענה למישהי מישראל... הוא בנאדם מגעיל. סוף דיון.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif זה פשוט פוגע ! ../images/Emo7.gif

אתמול בלילה כשכרמל סיפרה לי שהוא אמר את זה שתינו כ"כ התלהבנו ובאמת היינו ממש מאושרות. אבל אחרי שראיתי את הצורה שזאק אמר את זה ממש התבאסתי, כי זה רק מראה כמה הם לא מתלהבים מזה - וזה שהם לא מתלהבים, אומר שבזמן הקרוב הם מזה לא מתכוונים לבוא להופעה בארץ
ואני באמת מסכימה איתך, הם אמורים לאהוב את כל המעריצים ובמיוחד כשזה מקום שהם לא היו בו ולא יודעים איך הוא או המעריצים שם
ועם כמה שאני אוהבת את זאק, או יותר נכון - את ארבעתם... זה היה ממש מגעיל

StayAwake

New member
אני פשוט מסכימה עם כל מילה!

ראיתי את הטוויט של כרמל לעדי ופתחתי את הסרטון וממש התלהבתי ואז ראיתי את הדרך שהוא אמר את זה וכל כך התאכזבתי! אני כבר לא גאה להיות מעריצה שלהם. זה מעליב כל כך! אנחנו עושים כל כך הרבה בשבילם ועזבו את זה שהם לא יודעים את זה, הם כבר מההתחלה לא מתלהבים מאיתנו

למעלה