תפוז Live מארח את אלוף העולם

היית יבשה כזאת....

כאילו לא כתבת כל כך וזה.... וניראה לי שאמרת לי אבל לא זכרתי לאיודע מה נהיה... שניה אז את נוסעת כל בוקר מרחובות עד לת"א!??!?!? היה נחמד הייתי צריך ללכת יותר מוגדם....כאילו באתי בעקרון להופעה...שממש נהניתי חוץ מאיזה שתי קטעים ממש מעצבנים... אוקי קבלי : האחד - היה פוגו וזה ואני עמדתי בצד זה היה שיר שפחות אהבתי... אז קיצר פתאום עף עלי גוש של אנשים אז אני מחזיק אותם שלא יעופו על הריצפה עכשיו אחד שהפאנקערסים האלה אחרי שעזרתי לו לקום בא להכנס בחזרה לפוגו ובעט בי....יענו אשכרה בעט בי הבן זונה!!!! וזה כואב עם הבוטס של צבא האלה...בן זונה יום אחד אני אני אבוא עם נעלי צבא ואני אשבור לכולם שם את הרגלים אחד אחד!!!! השני - היה שיר אחד שממש אהבתי נכנסתי לפוגו זיינתי את כולם נהניתי פתאום בא אחד מאחורי ובעט בי אז אני כזה דוחף אותו ומעיף לו שתי ביטות ברגלים חלשות כאלה כי הוא עיצבן אותי בעט בישביל להכאיב...עכשיו סבבה בעטתי בו ופתאום בא אחד שעמד בחוץ והביא לי מאחורה אגרוף לגב עכשיו אני מסתובב עליו מסתכל עליו הוא מסתכל עלי כזה יענו הוא בא להביא לי אגרוף בלי שאני אראה שזה הוא...אז אני כזה מסתכל עליו והוא מסתכל עלי במבט כזה של בושה כזה...אז אני ממשיך ללכת ואז הוא בא אלי ואומר לי שהוא הביא לי את האגרוף בגלל שאני הבאתי להוא את הבעיטה ובגלל שהסולן של הפוסי אמר שלא להריץ פוגו כזה של ביעטות וכל החרא הזה של הדי עם האלימות בואיאנ זה משגע זה כזה יום שנתפלים לתומר כטס עמק!!!!!!! גם קרעו לי מן דבר כזה ששמתי על היד בתחילת השנה בחתונה של בת דודה שלי... עיצבן אותי גם שחברה שלך הדיג'אית שמה את אותו שיר של טול שהיא שמה שבוע שעבר וגם עיצבן אותי שהנהג אוטובוס לא עצר איפה שביקשתי ממנו הוא עצר הרבה אחרי אז יענו האריך לי את הדרך באיזה 400 מטר שבדרך כלל לא אכפת לי אבל ב6וחצי בבוקר שיש אור והציפורים המעצבנות האלה משגעות אותך זה אחושרמוטה מעצבן!!!!!! וזהו לא ניראה לי שיש עוד משהו שעיצבן אותי אבל אם יהיה אז אני אגיד לך אל תדאגי...כתבתי מספיק לא? להוסיף? טוב יש לי מבחן מחר ואין לי כוח ללמוד אז זה תירוץ יאללה אני ממשיך קיצר יש לי מחר מבחן באנגלית היום היה לי במתמטיקה וביום חמישי יש לי בתולדות האומנות שאחרי המבחן אני הולך להפיל עם ידידה שלי את מה שנשאר מהטיול של המגמה היא ביקשה שאני אשמור שנעשן ביחד אם זה היה תלוי בי הייתי מחסל את זה ממזמן...ויש לי ביום ראשון את המסע הזה לפולין כאילו טיול מסע ענערף איך קוראים לזה קיצר אני טס ל10 ימים לפולין ולשואה ודברים כאלה....4 שקל סיגריות... תגידי לי את הולכת לקוקו בלוף? ויש לי בקשה קטנה... את יכולה להמליץ לי על להקות כי אני מרגיש שאני דיי ממחזר את המוזיקה שאני שומע וזה משגע אותי בתודה מראש תומר נ.ב שמח שיצא לך להשתכר בסוף... נ.ב.ב נדפק לי המחשב... נ.ב.ב.ב מה זה אומר נ.ב? נב.ב.ב.ב יום אחרי המסיבה אחרי שכתבתי להורים שלי להעיר אותי הם העירו אותי ב שתים וחצי ושאלו אותי אם בא לי להתעור כי הולכים לאכול עם סבא וסבתא....שזה היה עוד דבר שעיצבן אותי!!! ושוב אני אגיד כוס עמק!!! כוס עמק! בוקר מצויין שיהיה לך!!!!

RX Queen

New member
God damn it ! fuckin shit! ../images/Emo12.gif

אתה נשמע מעט עצבני מהרגיל....הלא כן? נו טוב....אני אשקרה מבינה אותך... וואי אתה נוסע לפולין? 4 שקל לסיגריות? וואי איזה כיף לך...ורגע... זה לא אמור לעלות כזה קצת הרבה מאוד כסף כל הטיול הזה? ד"א אני מצטערת בנוגע לפריצי עם אותו שיר של טול. (תודה שזה אחד מהשירים ה יפים שלהםם....וגם ה חרושים שלהם...) אני אדבר אתה על זה. אני שמחה שאתה רוצה קצת לגוון בסיגנון מוזיקה....טוב אז אני אתן לך ברסמי את הסגנון מוזיקה האישי שלי....אז אם לא שמעת (או ששמעת רק כמה שירים) אני מציעה לך להוריד deftones שזאת למעשה ה להקה שלי. וגם קצת: machine head realtive ash' crazy fists' blind side' ואין לי כוח להמשיך כי אני מתה מעייפות כרונית על הבוקר המזדיין הזה..... הוקצור....כה..אני באה להופעה של קוקו בלוף ואין לי שמץ של מושג מזה נ.ב...... עד אז....בוקר טוב!

אצלי זה לילה...:)

לא כל כך לילה אבל לילה אני בדרך כלל רק עכשיו מגיע הביתה.. אני אוהב את משין הד זה מגניב...הכרתי להקה שלי היא די חדשה וממה שהבנתי היא בעצמה חדשה...SIKTH מכירה? הם מגניבים כאלה משהו מטורף יענ הם שברו כל חוק מוזיקלי שיש הכל כזה משוגע כזה....ואמממ כן הטיול ממש אבל ממש ממש ממש יקר וחשבתי בהתחלה לא לבוא כי ריחמתי על ההורים שלי 1200$ זה פאקין פול כסף!!!! עם הכסף הזה אני טס לאמסטרדם סליחה אנחנו נוסעים לאמסטרדם...אני חייב עבודה אין לי כסף בגרוש יענו!!!! גם אני צריך לקנות בגדים לטיול הזה היום הייתי אמור ללכת לקנות בגדים עם ההורים שלי אבל דיי דפקתי אותם ושכחתי כאילו לא שכחתי אבל לא היה לי כוח ולמדנו כמה חברה למבחן באומנות היה הכי צחוקים שבעולם ואני לפחות מרגיש שלא למדנו בגרוש...אז קיצר אין לי בגדים ואני לא מוכן למבחן...חפיף יש את מחר... קוראים לה פריצי?!?!?! מאחל לך בקרים עם יותר כוח...ישר כוח תומר מצטער על ההודעה המבולגנת פשוט שתיתי יותר מידי קשה וקראתי את ההוגדעה הזאת דיי מבולגן כזה לא יודע... אני לא כוח נ.ב כי אני עדין לא יודע מה זה אז זה דיי דפוק לכתוב משהו שאעתה לא יודע מה הוא... יום מושלם שיהיה לך

RX Queen

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

אני חולה ולא מרגישה טוב.... אני מקווה שאני יהיה מספיק בריאה לצאת מחר.... כה...אני מכירה את סיקס.....הם סבבה אבל נמאס לי מהם כבר... יש להם את החפירות שלהם אבל מה שמרגיז אותי זה שכל פעם ששמים אותם במועדון כל הפאנק מטאליסטים הלא ידועים האלה קופצים כמו טמבלים....
טוב הם לא מעניינים אותי כל כך....
בכל מקרה אני לא מרגישה טוב.....
i dont feel right so much flavor im sick but dont trip! בעעעעעעעעעעעע......
יש לי צמרמורות...
טוב אני מצטערת אם אני לא עניתי לך למשהו אני מרגישה חרא ואני חייבת כבר לצאת לכיוון בצפר.... anyway luvya and have a nice day!

חפיף...

העיקר זיינת את השכל.... אני ממש מקווה שאת כבר מרגישה טוב... כי זה באסה להיות חולה...במיוחד ההרגשה המעצבנת הזאת... בואינא זה באמת מעצבן כל האלה שקופצים ומזיזים כזה את הרגלים זה מצחיק כזה...הם כזה...זוזו זוזו.....שיוצרים מעגל סביבם... אלה אנשים שחייבים צומת לב של אנשים.... סיימתי היום עם כל המבחנים המזדיינים וחגגתי בעצרת איזה ספליפ טוב ככה אחרי בית ספר עם שני חברים היה בהחלט חביב תגידי לי למה את הולכת לבית ספר אם את חולה? חפיף אם לא ענית לא על משהו לא ניראה לי שכתבתי משהו...שאלתי.... יום מגניב שיהיה לך ותרגישי טוב אסור לך להיות חולה...[בנדנה]

RX Queen

New member
בנדנה??? ../images/Emo4.gif

אני מרגישה קצת יותר טוב...האף עושה לי קצת בעיות אבל אני יסתדר איכשהו... אני הולכת לבצפר שאני חולה כי אסור לי להחסיר ימים...כי אחרת יעיפו אותי.... בוא היום....נקש ופריצי אירגנו מסיבת פורים היום only funk metal ב 30 שקל סך הכל! יהיה בן זונה.... דרך אגב עוד שבוע יש לי יומולדת זה יוצא ביום שישי אז יהיה סבב קבב כי זה נופל על מסיבה.... אז בוא היום!!!!!!! לאאאאאאאאאאב יו!
ופורים שמח!!!!

בנדנה....

אממממ.....גם אני חולה ואני מצטער אני אוכל להגיע או למסיבה היום או ליום הולדת שלך אבל שיהיה לך אחושרמוטה של יום הולדת!!! הייתי ביום שישי בהופעה של קוקו בלוף....כאילו הייתי חולה אז לא הייתי בפוגו או משהו כזה אבל היה מה זה כיף!!! היום פול אנשים...היה שם איזה ילד קטן קטן יענו משהו כמו בן 10 או משהו כזה...והיה לו מוהק יו זה היה מהזה חמוד... אה שכחתי להגיד לך אני לא אוכל להגיע כי אני טס היום לפולין עם הבית ספר...ב1 בלילה... מה זתומרת נקש ופריצי? פריצי היא מסטר יחצנית או משהו כזה!?... בכל מקרה תהני הלילה במסיבה וביום הולדת שלך... ישר כוח!

וואי הייתי בטוח ששלחתי...

לך כבר איזו תגובה.... טוב קיצר היייתי בפולין במסע כזה... וטסתי בפורים והיהמאוד מגניב גם אני הייתי חולה בפורים..ניראה לי קצת לפני.. איך היה במסיבות!?!??!? ומזל טוב!!!

למעלה