רגע לפני..

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo104.gif רגע לפני.. ../images/Emo108.gif

שאנחנו נכנסים ל2006, הייתי רוצה לדעת איך עברה עליכם השנה? למדתם דברים חדשים? עשיתם דברים מעניינים? הוספתם חבר חדש או כמה למשפחה? איך עברה השנה (או חלק ממנה לצעירים פה) לחמוס\ים שלכם? ____________________________ ועכשיו, מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה האזרחית החדשה? מה הייתם רוצים להגשים, ומה הייתם רוצים שיקרה? מה הייתם משנים בשנה החדשה שרציתם ולא הלך בשנה שעברה? מה אתם מאחלים לחמוס\ים ולחיות שלכם לשנה החדשה? (אם עולים לכם עוד דברים לראש אתם מוזמנים לרשום בכיף..) אנא שתפו פעולה ותענו, מיכל

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif אז ככה...

אוקיי, זה הולך להיות קיצ'י טלנובלי מסריחי כזה, אבל לא אכפת לי
השנה הזאת הייתה אחת השנים הטובות בחיים שלי... נתחיל מזה, שהוספתי חבר חדש למשפחה לא מזמן
כלב מעורב מצב"ח בשם טייסון, ואני כל כך שמחה על זה, ומרגישה שהצלתי חיים
. נוסף לזה אני גם צימחונית, ובשנה הזאתי היו כל מיני אירועים שרק חיזקו אותי וגרמו לי להיות יותר בטוחה בנוגע לעמדה שלי. מבחינת זיגי - לא קרה הרבה
הוא פשוט ישן.. או אכל. היה מפגש חמוסים כיפי
אממ אני מרוצה בעיקרון, כי היו כל מיני דברים שרציתי שיקרו, ופשוט השגתי אותם. היכרתי המון אנשים חדשים, מצאתי חברים טובים באמת, וגיליתי מי החברים שלי, וחיזקתי קשרים עם אחרים. גם אני חושבת שנעשיתי יותר אחראית, יותר חסכנית, ויחד עם זאת נראה לי שיצאתי יותר וביליתי יותר
וגם, ב-2005 הייתי שנתיים עם אלף, הסוס שלי, שזה הדבר שבשבילו אני חיה וקמה כל יום בבוקר. ו2006 זה התחלה של שנה שלישית...
לשנה החדשה? שרק תהיה כמו זאת. שאני אמשיך להנות, ולא לאבד את עצמי בתוך כל השגרה המטורפת הזאתי, להכיר עוד אנשים, להשיג דברים שאני רוצה, להגשים חלומות, לעמוד על שלי, ללמוד דברים חדשים, כי זה תמיד טוב
... ולהצליח לכתוב עוד שנה, כמה טוב היה לי. ~וואי, יצא פלצני בטירוף אני יודעת!~
אל

Lovable Stray

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo185.gif2006

השנה היתה מאוד מוצלחת, מצאתי עבודה (לא משהו אבל עדיין, אחרי שנתיים של חוסר תעסוקה גם זה הישג), היחסים עם בן הזוג רק השתפרו, היינו בלונדון
, התחלתי לגדל חולדות
... קרו גם דברים פחות נעימים כמו תמיד, צ'יף אחיו של ריצ'י שהיה שייך לאחותו של החבר שלי הלך לאיבוד ועוד כל מיני דברים שאני לא הולכת לפרט. שנה חדשה? מאחלת לעצמי יותר בטחון, יותר סבלנות, יותר כח, יותר כסף
... השאר כבר יסתדר
מקווה שכל בעלי החיים שלי יזכו להגיע ל 2007 באושר וכושר ובכלליות, שהכל יהיה טוב. שנה טובה לכולם

2006../images/Emo24.gif

השנה עברה עלי כל כך טוב בלי עין רעה.
נתחיל בזה שקיבלתי את ג'וני בוי המתוק שלי,שהכניס לי כל כך הרבה שימחה לחיים,הוא תמיד שם שאני צריכה אותו,יודע להצחיק אותי,והוא ממש הבייבי שלי! דבר שני קיבלתי אחיין ראשון,ששמו דורון
,מהרגע הראשון שאחזתי בו היה לי מן צמרמורת בכל הגוף שלא הרגשתי לפני,התרגשות,ואהבה עצומה!!! מבחינתי הוא המלאך שלי! סיפור ארוך אבל הוא המתנה שקיבלתי מאלוהים! דבר שלישי... היום בדיוק... כן כן חבר'ה... אני ודודי שלי שנה יחד!!! שנה שקיבלתי את האהבה האמיתית שלי,שנה שבה הבנתי באמת מהי אהבה,ומצאתי את החצי השני שלי!!!! ואין מאושרת ממני אני מאחלת לכול בחורה בחור כזה! דודי אני אוהבת אותך פאפי שלי! אני רוצה לאחל קודם לכולם: שתיהיה לכם שנה טובה,שנה מאושרת מלאה בחיוכים ודברים טובים שתמיד תחיכו,ותשדעו רק טוב לקראת השנה החדשה רציתי לאחל : 1 שנה של בריאות 12 חודשים של בטחון 52 שבועות של עושר ואושר 365 ימים של הצלחה 8760 שעות של שלווה 525600 דקות של פעילות פוריה 31536000 שניות של שנה מתוקה ! ולעצמי אני רוצה לאחל שתיהיה לי שנה טובה כמו קודמתה,, ואפילו טיפה יותר. ולג'וני המתוק שלי אני רוצה לאחל שאולי השנה סוף סוף הוא ימצא את החצי השני שלו,את האהבה שלו, ושימשיך ליהיות כמו שהוא: מתוק,מצחיק,מדהים! ולך מיכל... אני רוצה לאחל באופן אישי... שתמשיכי ליהיות בחורה כה טובה ואוהבת שתיהיה לך שנה טובה ומוצלחת שיהיה לך רק טוב בחיים ושהלוואי שאלוהים יזכה אותך בזכות פעילותך!

לימור26

New member
../images/Emo7.gifריגשת אותי!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לירזי מתוקה-שתהייה לך שנה מקסימה! לא פחות ורק יותר מזו שחלפה!!

לימורי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני מעריכה שהתאמצת וכתבת לי למרות שהבעיות שיש לך במחשב!!!! אני מאחלת לך שנה טובה ומאושרת שתדעי רק הצלחה וטוב! אני מתה עלייך!

Sweet Fantasy

New member
אני חייבת להודות שגם אותי..

אמרתי לך כבר אתמול
העברת בי צמרמורת אפילו הזלתי דמעה (איזו פאתטית אני נשמעת) אבל זאת האמת, לירזי את מקסימה
אוהבת אותך.

כודם כול........

השנה היתה מאוד כיפית וטובה. ו... מצאנו בתים לחלק מהתרנגולות והארנבות, שסוף סוף מצאנו מישהו שיכך כול כך הרבה חיות בבת 1. היתה לי שנה די כשה מכל מיני סיבות אבל כללי רובה היתה טובה, אפילו מצויינת מהמצויינות. הכלב שלנו הכי בוגר חוגג עוד מאט יום הולדת 17. אני עוד מאט חוגגת 11. וחוץ מכול הדברים האלה רציתי לישאול: איך היה במפגש, מה היה, מה היה נחמד ומה לא, אם צילמתם תמונות אז תראו, מה היה מזג האויר (עם הוא היה טוב למפגש. ו....... ומה שיש לכם עוד להוסיף תוסיפו.

shir92

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif2006../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif

איך עברה עליכם השנה?אממממ... השנה בתכלס הייתה פחות טובה לעומת שנים קודמות מכל מיני סיבות, אם זה בגלל הודעות שקיבלתי או דברים שקרו לי או כל מיני דברים, אך לא לשכוח שקיבלתי את
מילקיטוס|מאוהב שלי, שזה נראה לי הדבר הכי טוב שקרה לי בשנת 2005.
למדתם דברים חדשים? אכן למדתי, ואני מקווה להפנים זאת. *למדתי שכשמישהו שיודע על מה הוא מדבר ויש לו נסיון בדבר אומר לי לעשות משהו ושזה רק יועיל לי, אני צריכה להקשיב במקום לעשות את ההיפך. *למדתי ש... מפורסמים הם בדיוק כמוני, בני אדם, בשר ודם, שהם לא שונים ולא כלום, ומותרלהעריץ אבל לא ברמות היסטריות. *למדתי ש... אם אני לא נהנית ללמוד בבית הספר והמורים לא נהנים ללמד אותו התלמידים, למה אנחנו סובלים בבית הספר?!?!
עשיתם דברים מעניינים?עשיתי, אממממ... טסתי לחו"ל בפעם הראשונה בחיים שלי (הגיע הזמן לא?, אחי בן 3 וחצי טס כבר לחו"ל לעומתי רק בגיל 13.)להולנד (
) בלגיה (
) וצרפת (
). אמממממ... דבר מדהים שאני ואחי הגדול יותר עשינו זה... הבאנו את
מילקיטוס
שלי.
הוספתם חבר חדש או כמה למשפחה?כן, את
מילקיטוס
, אומנם כלב אבל הוא חמוס לכל דבר
איך עברה השנה (או חלק ממנה לצעירים פה) לכלב שלכם (הרשיתי לעצמי לתקן
): לדעתי עברה לו שנה מדהימה, בגיל שנה (אחרי המון זמן בעמותה ובמכלאה) אימצנו אותו לביתנו הוא חגג אצלנו אחרי שנה את יום הולדתו ה-2 והוא שנה אצלנו, הוא עבר סירוס
(סוף סוף בגיל שנה חודש לאחר שהבאנו אותו הביתה), אמממממ... לא יודעת נראה לי שהייתה לו שנה בסך הכל בסדר ואני מקווה שגם השנה הזו תהיה אותו הדבר ויותר טובה משנת 2005. ____________________________ ועכשיו,
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה האזרחית החדשה? אני מאחלת לעצמי שנה יותר טובה משנת 2005, מאחלת לי ולכל ישראל בריאות (שזה לפי דעתי הכי חשוב), הצלחה בכל מעשה ידינו ולכל מקום אשר נפנה אליו, אושר, אני לא ירחיק לכת ואבקש שלום אבל... אני יבקש שהמדינה תהיה במצב ביטחוני יותר טוב מהשנה הקודמת ומהשנים הקודמות, ובקיצור שתהיה לי ולכולנו שנה מדהימה.
מה הייתם רוצים להגשים,ומה הייתם רוצים שיקרה? ווווואוווו, מה הייתי רוצה להגשים? אממממ... הייתי רוצה להגשים את כל חלומותיהם של כל בני ישראל, שתהיה לי השליטה על חלומותיכם ושאוכל להגשים לכולם אותם, שכולם יהיו מאושרים. מה הייתי רוצה שיקרה? המון דברים, המון חלומות ודברים, ואחד מהם לקבל חמוס.
מה הייתם משנים בשנה החדשה שרציתם ולא הלך בשנה שעברה? הייתי משנה בשנה החדשה את המצב בארץ:הכלכלי, החברתי, הביטחוני את המצב בכלליות. הייתי משנה את המקרים שהיו לי מפחות טובים לטובים.
מה אתם מאחלים לחיה שלכם לשנה החדשה? ל
מילקיטוס
שלי הייתי מאחלת את השנה הכי טובה בעולם והכי הבית בעולם
אממממממ... המון בריאות שימשיך להיות נהדר כמו שהוא, ומתוק והנסיך של ה
, שימשיך לחזר אחרי נקבות ולשחק איתן (הוא מסורס לא להיבהל) שימשיך להיות כלב מצחיק כמו שהוא, ושירגיע קצת את הפוזה שלו
, לגבי זה שהוא חושב שהגינה רק שלו ומבריח את כל הכלבים
. סתםםםם, שימשיך להיות כמו שהוא והוא יודע שאנחנו אוהבים אותו ככה ולא רוצים ששום דבר ישתנה אצלו.
מה אתם מאחלים לחברי הפורום ולחמוסיהם לשנה האזרחית החדשה? ואווווו אני מאחלת לכם את השנה הכי מדהימה שהייתה לכם, כל הכבוד לכם אני מעריכה אתכם, שכל אחד פה שואל שאלה ואתם בלי לחשוש עונים, אני אוהבת אותכם מאוד מאוד מאודדדדדדד
, מעריכה מאוד את מה שאתם עושים, ומאחלת לכם ולחמוסיכם ולשאר אנשי הבית אלו שהולכים על 2 רגלים ואלו שמקשקשים בזנב את השנה הכי טוב בעולם.
עם מי תתנשקו בחצות? אממממממממ.... מה זה השאלה הזאת בכלל??? זה לא ברור שעם
מילקיטוס
שלי
??? אז... למרות ש-2006 כבר כאן, ואני כתבתי באיחור אני רוצה לאחל לכולם שנה מדהימה!!! אוהבימתכם, תמיד בכל מצב ובכל מקוםםםםם, שירושק'ה ומילקיטוס!!!

shir92

New member
אל תשאלו אותי מה אני עושה ערה

בשעה כזאת כי גם אני לא יודעת, ועוד אחרי שחצי לילה לא ישנתי כי השכן החליט שהוא מפרק ארונות בבית שלו בלילה בין 2:00 ל 5:00 בגלל שהוא עובר דירה ומילקי שמע אז הוא נבח, ואני לא ינשתי ואחי עשה לי השקמה ב-8:01 ואני מתה מעייפות
ואני באמת מתה לעשות כבר חרופ כמו השם של האמוטיקון (ככה כותבים, או שטעיתי?). טוב פרשתי לעשות חרופ
.

למעלה