רביעי-חמישי

Indiman1

New member
חמישי - מה טיילור מסתירה ../images/Emo35.gif

רידג' התוודע היום לדנטה והתחיל להבין שמשהו בין דנטה לטיילור מריח לא טוב. טיילור ללא ספק מסתירה משהו ומה שבטוח זה שדנטה לא רק פיסל וצייר את "לילה" אלא היה שם יותר מזה. מעניין מה טיילור תגיד על זה מחר . טיילור, הגיע הזמן להוציא את השלדים מהארון.
ברוק הבינה שכנראה סטפני לא זייפה את ההתקף לב, אבל היה משהו מוזר אחרי שהרופאים באו להציל אותה - היא ממש חייכה !! נראה חשוד משהו
ניק כרגיל מתפקד כאביר על הסוס הלבן ומציל את ברוק מלהכנס לכלא לאיזה ליל חקירות על נסיון לרצוח זקנה תמימה (או שלא תמימה אבל זה לא משנה כרגע
). ואם רציתם הוכחה שזה סופי - הראו היום את ביתה הישן של ברוק כולו מכוסה בסדינים ואת ברוק חוזרת אליו (מה, היא לא מכרה אותו ?? הוא עמד ככה שנים). ברוק, הגיע הזמן לשנות לכתובת הישנה. מסכנה, ממש ריחמתי עליה - באמת איבדה את חייה בהינף היד של סטפני.

Indiman1

New member
וכמו שניק אמר היום-

אף אחד לא קדוש, גם לא טיילור . וזה רק עושה לדמות שלה טוב.

S c a r l e t t

New member
לרחם, לא ריחמתי....

יש לי גבולות, המצב של ברוק צריך להיות על סף מוות כדי שאני אולי אולי יתחיל לרחם עליה... היא בהחלט ירדה מהפסים, גם כשהיא רואה שסטפני לא נושמת היא ממשיכה, וכמובן החיקוי שלה הפיל אותי מהספה
בכלל היא עוד עומדת מאחורי מעשיה ומצדיקה אותם "היא עבדה עליי במשך שנים אתה יכול להאשים אותי?" כן, אני יכולה להאשים אותך, ניסית לרצוח מישהי, אין שום הצדקה למעשה כזה לא משנה מה היא עשתה! וניק שוב מופיע כאביר על השריון הלבן, הוא לא בא לפגוש את ברידג'ט?? ובכלל השיחת טלפון שלו איתה: "מה?? היא בסדר? ומה עם ברוק?" מה לעזאזל ברוק קשורה להתקף של סטפני ולמה היא הדבר הראשון שעולה לך בראש?!? אני בעד איזה קטע בין דנטה לטיילור, אמנם נראה לי שכבר היה משהו בעבר, אבל הוא מתייחס אליה ודואג לה יפה יותר מרידג' אז שתלך איתו
ורידג' החמום מוח שישר צועק, מאשים ומתרגז, תן לה להסביר לך בארבע עיניים. מה אתה ישר צועק?? אידיוט! נחמד לראות שהדמות של טיילור הולכת להתפתח לכיוונים נוספים ולא הורסים אותה כמו פעם שעברה

Shiri from the block

Active member
מה?? סטפני ניסתה לרצוח את ברוק פעמיים!!! ואת בכל זאת סוגדת לה, וברוק לא באמת הייתה נותנת לה למות, וגם שאצל הברוק הסיבות לפחות מוצדקות, סטפני גרמה לך אך ורק סבל במשך כל השנים האלה, וברוק בתאכלס לא עשתה לה כלום, היא רק השיבה לה בחזרה, וזה זכותה.

S c a r l e t t

New member
אני לא מצדיקה

גם את נסיונות הרצח של סטפני...באופן כללי כן, אני בעד סטפני אבל אני לא מצדיקה את הנסיונות שלה לרצוח את ברוק... וסליחה, אבל "ברוק בתכלס לא עשתה לה כלום??" שירן, הכל התחיל מזה שהיא לקחה את בעלה (והפרידה עוד אלפי זוגות במשפחה שלה) אז בבקשה אל תנסי להוציא אותה כאיזה אישה מסכנה שלא עשתה כלום וסטפני פשוט נטפלה אליה... והסיבות של ברוק ממש לא מוצדקות, לא משנה אם נדמה לה שההתקף מזויף ,לא מנתקים בן אדם מהמכשירים ומחכים לראות מה יקרה לו. ותאמיני לי שהיא כן היתה נותנת לה למות, עובדה שהיא ראתה שסטפני בקושי מצליחה לנשום ורק עמדה שם ונראתה בהלם (כמו תמיד..) עד שהרופאים באו

M a g n u s

New member
יאללה יאללה../images/Emo31.gif

סטפני הביאה את הכל על עצמה עם האובססיה שלה לברוק- אז נכון שגם ברוק לא טלית שכולה תכלת, וגם היא- כמו כווווווולם, עשתה שגיאות בחיים, אבל את לא יכולה להגיד שהיא נישאה לאריק/ ת'ורן/ רידג' רק בשביל לנקום בסטפני- היא באמת ובתמים אהבה/ חשבה שאהבה את שלושתם. אז אולי זה חולני, אובססיבי וכד' אבל לפחות המניעים שלה היו אמיתיים- שלא כמו סטפני שהיא פשוט רעה ומה שמניע אותה זו שנאתה העצומה לברוק
חוצמזה שאני חושב שאולי גם אני, אחרי 18 שנה של אכילת מרורים, התערבויות והשפלות אינסופיות מצד סטפני, הייתי מאבד שליטה ודוקר ת'מפלצת

lovetylo

New member
ברוק פשוט פסיכית

היום היא ממש עברה את הגבולות... אפילו אם היא חושדת שסטפני זייפה את ההתקף היא לא צריכה לנתק אותה מהמכונות! היא פשוט לא נורמלית. שום דבר לא מצדיק מעשה כזה. ומעניין אם באמת היה משהו בין טיילור ודנטה. רידג' היה קצת מעצבן, הוא היה כזה קנאי ורכושני.

Shiri from the block

Active member
ברור שהיא תיהיה פסיכית אחרי כל מה שסטפני עשתה לה ברוק כבר השתגעה, מסכנה שלי../images/Emo10.gif

M a g n u s

New member
../images/Emo45.gifאבל אל דאגה../images/Emo58.gif

הנקמה של ברוק וג'קי בדרך
(צחוק מרושע
).

arielbbb

New member
../images/Emo58.gif תיקון הספויילר שמעליי--

זו לא נקמה!! זו חשיפת האמת!

למעלה