רביעי-חמישי

../images/Emo104.gif רביעי-חמישי

בגלל שמדובר במאורעות מיוחדים ובפרקים מוצלחים במיוחד נפתח שרשור כבר עכשיו. נא לא לכתוב ספוילרים ללא סימון בכותרת, נא לא להשתלח בדמויות פיקטיביות, נא ליהנות. צפייה מהנה

מילי17

New member
../images/Emo47.gif

"בשם אלוהים סטפני, תעשי לי טובה ותמותי!!! ". איך התגעגעתי לזה. ברוקי
מלכה שלי.

אני דווקא חושב שברוק זאת שצריכה

למות אני חושב שטיילור ורידג' צריכים להיות ביחד! אבל זה לא בסדר שסטפני כל הזמן נדחפת ליחסים של רידג'!

daniel crow

New member
הפרק היומי../images/Emo44.gif

פעם ראשונה שאני נחרד מהרישעות של ברוק..

M a g n u s

New member
איזה משחק מעולה של קק"ל../images/Emo106.gif

אין- הבחורה צריכה לזכות בפרס הדייטיים אמי
המונולוג שלה בסוף היה מעולה- אפילו אמא שלי שנטשה את הסדרה כבר לפני 6 שנים התיישבה לראות
ג'קי- מאסימו- ניק- דאנטה=
ורידג וטיילור=
תחי ברוק לנצח

Amber68

New member
מסכימה עם כל מילה

הקטע עם טיילור ורידג' היה מזעזע מכל בחינה שהיא.. ובעיקר העובדה שהבנאדם ( רידג' ) אפילו לא סיפר בעצמו על הבחירה שלו בטיילור, לברוק, וישר רץ עם טיילור למיטה.. מי יישמע מה היה קורה אם הם היו מחכים קצת הוא כל כך לא שווה אף אחת מהן..

S c a r l e t t

New member
וואו../images/Emo70.gif איזה פרק../images/Emo70.gif

כבר הרבה זמן שמדברים פה על הפרק שהיה היום (ומתברר שגם על זה שיהיה מחר..) והאמת, לא התאכזבתי
קודם כל, קתרין שיחקה מעולה, הרבה פחות בכי מה שציפיתי ובעיקר כעס וזעם של שנים על גבי שנים מתפרץ החוצה
ועכשיו נדבר על ברוק
איזו פסיכית האישה הזאת
!! מה נסגר איתה? "סטפני תוכיחי שאני טועה ותמותי!!!" WTF
והבובות על החוטים, נראה לי שמישהי פה פשוט ירדה מהפסים, אם רידג' היה רואה אותה באותו רגע אין ספק שהוא היה מצדיק את בחירתו בטיילור... פשוט לאשפז אותה או להזריק לה איזה סם הרגעה, זה היה פשוט מפחיד. סטפני מנגד שוכבת במיטה, התחילה די רגועה, "בעלך?" "הכל נגמר ברוק, זה היסטוריה וגם את" אבל לאט לאט הבינה שעומד מולה דגם של שילה, ניסתה לקרוא לאחות אך ברוק באחד מהתקפי הזעם פשוט לא איפשרה לה עד שהחליטה לאשש את השערתה ולבדוק מה יקרה כאשר היא תנתק את סטפני מהמכשירים, מי אמר אישפוז בכפיה?? אבל שוב, משחק מדהים של שתיהן, קתרין הפתיעה אותי לטובה, אני מתה עליה אבל בד"כ אני לא מתלהבת מהמשחק שלה במיוחד אבל היום מגיע לה פירגון
וסוזאן מדהימה כתמיד
אני בעד שרידג' יטוס לרומא שבקופנהגן (כן צפניה, גם אני שמתי לב לזה
) וטיילור תוכל להיות עם דנטה
הירידות בין מאסימו לג'קי הרגו אותי מצחוק
, ובכלל ג'קי שמתנהגת כמו איזה כלבה מיוחמת, אמנם הוא איטלקי, צעיר וחתיך אבל באמת תשתדלי לא להזיל ריר
כדבריו של מאסימו

Indiman1

New member
../images/Emo45.gifמילה במילה!../images/Emo9.gif

סיגל, הוצאת לי את המילךים מהפה! פשוט פרק מהטובים ביותר
. אין ספק שזה עוד פרק שיכנס לקלאסיקה של "היפים והאמיצים". הסצינה בסוף בין ברוק לסטפני הייה אדירה - כל הדימוי של הבובות והמונולוג שברוק דפקה היה נהדר. ללא ספק, ברוק איבדה את זה. פשוט השתגעה. אחרי שסטפני קודחת לה במוח ומתמוגגת מאושר ומקניטה אותה לכל אורך הפרק, אני ממש הבנתי את ברוק. זה היה פשוט לרחם עליה. סטפני היתה ממש אכזרית הפרק !! ללא ספק, ברוק נראתה כמו שילה בסצינה האחרונה - כל המבטים המוטרפים האלה , ואיך שהיא ניתקה לה את המכשירים והצינור הנשמה -מעניין איזה נסיון זה של ברוק להרוג את סטפני ? השני, השלישי ? אני זוכר שהיא כבר ניסתה פעם... ג'קי ללא ספק התנהגה כמו איזה נערה מיוחמת, מה זה התגובות האלו ?? תמצאי לך זונה ממין זכר או משהו. גם ככה מאסימו יודע בדיוק מה עובר לך בראש ("תפסיקי להזיל ריר"
) וסוף סוף קיבלתי את מבוקשי - טיילור חוזרת למשפחת, למרות שרידג' לא נראה בכלל שלם עם ההחלטה (של אמו בכלל..)

Indiman1

New member
ושכחתי להגיד משהו על ניק ודנטה

רק מעצם העובדה שדנטה צייר את טיילור, כבר ניק נהייה נגדו. זה ממש עיצבן, מה כבר יש לו לחשוד בו ? ונגיד והיה לדנטה משהו עם טיילור פעם, למה ניק צריך ישר לנסות להתעמת איתו. תמוה
ומסתבר גם שדנטה מכיר את בריג'יט. פשוט צירוף מקרים ... רק בסדרות כאלו זה יכול לקרות.

S c a r l e t t

New member
ניק הוא בכלל אנטי../images/Emo31.gif....

חוץ מברוק וברידג'ט ראית מישהו שהוא נחמד אליו??? כל החשדות האלה וההתקפות נגד דנטה היו בהחלט תמוהות ואיפלו די מיותרות

לא יודע אם כל כך מסכים

אני חושב שניק פיתח את האנטי שלו לטיילור אחרי שהיא טרחה לאחר מפגש של 5 דקות לעשות לו פסיכו-אנליזה... וברגע שהוא גילה שהוא הראה לברידג'ט את רומא בקופנהגן ומאחר והוא וברידג'ט מאורסים - למה שהוא לא יחשוד?

S c a r l e t t

New member
אוקי, מקובל עליי לגבי טיילור

אבל לגבי דנטה קצת קשה לי להסכים, היא הייתה בקופנהגן כ"כ מזמן עוד לפני שהוא היה עם אמא שלה אפילו! חוץ מזה שהוא נפל על דנטה הרבה לפני שהוא גילה את זה...

SoldieRonit

New member
מה../images/Emo35.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מה הפסדתי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתם רוצים להגיד לי שזה שווה לטרוח ולכוון את הודיאו

S c a r l e t t

New member
בהחלט כן, הפסדת היום...אבל

ממה שהבנתי גם מחר צריך להיות פרק טוב...לא יודעת אם יותר או פחות אבל היום בהחלט היה פרק מעולה

ועוד מהגיגי אום-צפניה

"ברוק צודקת, סטפני מזייפת את ההתקף. כל מי שהיה מאושפז יודע שהצינורית שיש לסטפני אמורה לגרום לה לא לדבר. איך היא מדברת בכלל? ואיך יש לה כוח להכות במיטה כשהיא גוססת?"

SoldieRonit

New member
יו איזה קרועה אני נקרעת פה איזה

אני מדמיינת את הטון וזה כל כך מצחיק

Shiri from the block

Active member
אוי, ברוק הרגה אותי הפרק../images/Emo6.gif אני כל כך צחקתי בסצינה שלה ושל סטפני, שתיהן הרגו אותי../images/Emo6.gif אחח בקטעים כאלה אני מתאהבת בברוק יותר ויותר../images/Emo99.gif

למעלה