קומפיוג'ן (01085208):

קומפיוג'ן

כפי שרואים בגרף, ישנו משולש יורד או דגלון. בכל אופן, התבנית היא תבנית היפוך(מירידות לעליות).

RonenM62

New member
../images/Emo104.gif קומפיוג'ן (01085208):

(דואלית) החברה עוסקת במיזוג טכנולוגיות חישוביות מתקדמות עם ביולוגיה ורפואה, במטרה להאיץ גילוי ופיתוח תרופות. הטכנולוגיות החדשניות של החברה מהוות את הבסיס לשתי החטיבות העיקריות שלה. חטיבה אחת היא חטיבת ה- BIO APPLICATIONS, מפתחת ומשווקת מוצרים ושרותים המאפשרים לשפר ולהאיץ פיתוח וגילוי גנים, חלבונים ותהליכים בתוך התא. החטיבה השניה היא חטיבת ה-GENOMICS NOVEL המפתחת מוצרים רפואיים לאבחון, המתבססים על גנים וחלבונים שהתגלו באמצעות פעילות המחקר של החברה. בין לקוחות החברה נמנות חברות פרמצבטיקה, ביניהם:WARNER-LAMBERT , סמית' קליין וכן משרד הפטנטים האמריקאי.
החברה נסחרת גם בנאסד"ק. קישור לאתר הבית של החברה.

RonenM62

New member
../images/Emo128.gifמגמה יורדת בגרף היומי...

בגרף היומי ניתן לראות כי המחירים נעים בתעלת מחירים יורדת, בה קבעה המניה מגמה מישנית יורדת (שני שפלים יורדים ושני שיאים יורדים). פריצת גבול התעלה העליון, מעלה, תהווה איתות שוורי.

קורמרן

New member
רונן לא הבנתי מהגרף..

צר לי לנג'ס לך, אבל תוכל בבקשה לכתוב בפריצת איזה שער יהיה איתות קנייה בקומפיוג'ן. אני חושב להיכנס למניה. תודה הראל.

RonenM62

New member
אתה לא מנג'ס...תשאל אז תבין!

מאחר ומדובר באלכסון, אין לי אפשרות להגדיר את השער שיתן איתות חיובי ראשון... זוהי נקודה ההולכת ויורדת עם התנועה על ציר הזמן... היום היא ממוקמת ב- 2360 לערך, אך מחר כבר תהיה נמוך יותר וכך הלאה... איתות קניה ודאי, ינתן רק בפריצת רמת השיא הקודם, קרי: 2700, אך יתכן שתיבנה מגמה עולה עוד הרבה קודם... קשה להעריך כרגע.
בשלב זה המניה תחת איתות חולשה. נמשיך לעקוב.

RonenM62

New member
אגב, אתה יכול לחשב לעצמך את

הנקודה היומית (וזה בעצם מה שהסיסטם של הפורום עושה), על פי שיפוע גבול "תעלת המחירים", העומד על קצב של 8.9- נקודות ליום...

RonenM62

New member
ניתוח פרי עטו של ג'קי...

מניית קופיוג´ין/ JackBar היות והמניה הינה מניה דואלית ולפי הגרפים המסחר בארה"ב הוא הקובע לגבי המניה (ניתן לראות זאת ע"י השוואה בין הגרף בת"א לגרף בנאסדק. הגרף בת"א מלא בגאפים שנוצרים כתוצאה מפערי אריבטראז´ שנוצרו בנאסדק) אני אנתח את הגרף שבנאסדק וע"י חישוב פשוט ניתן להמיר זאת לת"א (הכפלת השער בחו"ל בשער הדולר). המדמה הראשית הינה מגמת עליה מאז אוקטובר 2002, המגמה המישנית הינה דישדוש היוצר תבנית משולש הניבנת כבר מ-יוני 2003 ובעלת פוטנצייאל פריצה של קרוב ל-40% לאחד הכיוונים. המגמה המינורית הינה מגמת ירידה. המלצות: המניה אינה מתאימה לקניה בשלב הזה ויש לעקוב אחריה בהגיעה לאחד מהיעדים הבאים: 4.5 $ רמת תמיכה בקו המשולש התחתון, שבירת קו זה עלולה לדרדר את המניה לשפל 2.7$ 5.7$ רמת התנגדות הנוצרת מקו המשולש העליון, פריצת רמה זו עשויה להוביל את המניה לשיא של 8$ למניה. הערכה שלי: המניה תפרוץ לכאן או לכאן בשבועות הקרובים. המניה נסגרה בנאסדק נכון ליום ה-17/11/03 על 4.96$ והיום היא נסחרת בת"א נכון לשעה 16.30 בשער של 2310

למעלה