צה"ל קורא לך!

Arana

Well-known member
מנהל
../images/Emo104.gifצה"ל קורא לך!

אילו הדמויות מ"רומח הדרקון" היו חיות בארץ ומתגייסות לצבא - לאיזו יחידה היה כל אחד מתגייס ומה הוא היה עושה שם? לדעתי: קיטיארה - מ"כית בנים. "אתם תקראו לי ´המפקדת´ ואני אקרע לכם ת´צורה. במיוחד לך, החמוד עם התלתלים. תתייצב אצלי במשרד אחרי כיבוי אורות". גדילן - צה"ל דחה אותו תחילה מכיוון שלא עמד במגבלת גובה המינימום, אך לאחר נידנודים חוזרים ונשנים הוא גוייס. כבר בטירונות הכלל-צה"לית נתפס "משלים ציוד", ובילה את שארית שירותו בכלא צבאי (עד שנמאס לו להתעסק עם המנעולים). סער - התנדב (כמובן) לכל הסיירות המובחרות, אך תמיד נפל במסדרי הגלח"צ. לבסוף מצא את ייעודו במשטרה הצבאית. קריסניה - השתחררה מטעמי דת. עשתה שירות לאומי בהוסטל לשיקום קוסמים אפלים. קרמון - היה מיועד תחילה לחיל השריון (על תקן טנק), אך ביקש שירות קל"ב לצורך טיפול באחיו החולה. תחילה היה עובד מטבח בקירייה, אולם לאחר שהחיילים התלוננו שהמנות נעשות קטנות יותר, הועבר לתפקידי רס"ר. רייסטלין - ניסה להשתחרר מטעמי מצפון, אך לבסוף גוייס לחיל המודיעין עקב ידיעת השפות שלו ויכולתו השכלית הגבוהה. לאחר שהתברר שהוא מעביר ידיעות למי שמשלם יותר, הועמד לדין צבאי, אך התיק נגדו נעלם באופן מסתורי ובלתי מוסבר. יחד עם התובע הצבאי. מי-נהר - יחידת הגששים. תניס - החל את דרכו בצה"ל כמדריך בנות בצריפין, אולם לאחר שנחשף התיק הפסיכיאטרי שלו שכולל מערכות יחסים תמוהות עם 2 נשים במקביל, הועבר לתפקיד פקידותי במטכ"ל. טיקה - מדריכת קרב מגע (התמחות במחבתות). חלמיש - אחראי אפסנאות - "עוד פעם נקרעה לך הנעל, ידית-דלת שכמוך?" "אין! אני אומר לך שאין לי מכנסיים במידה הזו!" "מה זאת אומרת הכובע הזה עשוי מצמר? אתה לא רואה שזו פרוות גריפון?!"

Geladriel

New member
LOL LOL LOL LOL LOL!!!../images/Emo6.gif

איזה מצחיק! איזה נכון! אף פעם לא חשבתי על האפשרות הזאת... יש לי רק שאלה אחת... גדילן ברח נכון? כי אם לא... אני אלך לשחרר אותו!

Northern Lights

New member
קורע~!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

אדיר. פשוט אדיר. LOL

slashy girl

New member
LOL! ../images/Emo117.gif

אין לי שום דבר מצחיק לכתוב.
כמובן שיש את הבנאליים, כמו סהר פז בתור אחות ראשית (או קדושה מעונה. עם עדיפות לאפשרות השניה), רייסטלין כפיתיון לצבא האויב וגילתנאס בתור הבלונדיני התורן (ואם אין כזה תפקיד בצה"ל - צריך להיות
), אבל מכיוון שכולם טיפשיים - אני אחסוך מכם. (עכשיו, עיזרו ילדים טובים ליערה לחפש את הפרדוקס בהודעה. אם תמצאו שם צב - לא אשמתי).

slashy girl

New member
(אבל תודו שהתמונה המצורפת קורעת).

דאמט. יותר מדי סלאשים של הארי פוטר.

ash 1

New member
יש לזה 2 פרושים-

1- laughing out laud שזה-ליצחוק בקול או 2- lots of laugh וזה-הרבא צחוק אולי זה שניהם לא יודע

Geladriel

New member
לפי מה שאני יודעת

זה הראשון... זה מה שאמרו לי כששאלתי... אבל יש עוד כל מיני צירופים- (ממש אין לי כוח ליותר מידי אנגלית...) ROFLOL- רולינג און דה פלור לאפינג אאוט לאוד. FOFLOL- פולינג און דה פלור לאפינג אאוט לאוד (בדרך כלל אומרים את זה לפני הקודם).

בשני המקרים

שכחת T לפני ה-F השניה: ROFTLOL- ROLLING ON THE FLOOR LAUGHING OUT LOUD FOFTLOL- FALLING ON THE FLOOR LAUGHING OUT LOUD הראשונה טובה יותר לדעתי. והפירוש היחיד שאני מכיר ל-LOL זה LAUGHING OUT LOUD.

purple trance

New member
עוד נסיון

פיזבן - מנצח תזמורת צה"ל לאורנה - צלפית ביחידה מובחרת גילתנאס - פרח טיס (יש לו את הגישה ואולי פעם ייצא ממנו משהו טוב, בינתיים הוא סתם סנוב...
) סילברה - מסתערבים (היא יכולה להפוך לכל דמות, נכון?)

ilbe182ebli

New member
חחחחחחחחחח אהבתי!!

ובשני שרשמו אהבתי את הקטע של פיזבן.. מה קרה איתו באמת אחרי דרקונים של שחר האביב?

PdLrAaTgIoNnUM

New member
מה זה? עשית את כולם ג´ובניקים!

לא מקובל! לדעתי תניס יהיה מ"פ בצנחנים כי הוא תמיד המנהיג. קרמון בשייטת (כולם שם סוסים) קיטיארה תהיה לוחמת בקראקל כי היא בוי גירל כזאת (מי שלא יודע קראקל זה החי"ר המעורב של בנים ובנות) אין לי כוח לחשוב על עוד... אבל תחשבו שקרבי זה הכי אחי :)

ilbe182ebli

New member
כן תניס מנהיג מלידה..

קיטיארה באמת גברית כזאתי.. איי.. (בקטע של המלחמה)

למעלה