עוד 10 ימים

../images/Emo104.gif עוד 10 ימים ../images/Emo104.gif

הספירה לאחור החלה. עוד 10 ימים הבן מתגייס. הוא התחיל לעכל את העניין ומאוד מתרגש. הוא גם מחכה וגם מצפה. ואני? אוחחח... כמה אזדקק לבית החם שלכם. אני עם הרגישות שלי. בינתיים קוראת כאן הרבה בפורום. כולכם פשוט מדהימים. כל הכבוד לכולכם, וכל הכבוד למי שחשב על כך והקים את "קבוצת התמיכה" הנפלאה הזאת. מי ייתן והחום,האהבה, התמיכה (כמו שראיתי כאן) וכבוד לזולת יהיו כדרך חיים מובנת של כל תושבי המדינה היפה שלנו, אחד כלפי השני. גם בימים כתיקונם. תחשבו על זה כמה החיים שלנו יכלו להראות אחרת?

י רדן

New member
אמא פולניה, הימים האלה של טרום

הגיוס הם בהחלט ימים לא קלים, של מחשבות רבות, שלו ושלך כאימו, כהתחלה של משהו חדש, דרך חדשה, שמביאה עימה דברים אחרים ולא מוכרים.. אך כמו כולם גם הוא וגם את אט אט תתרגלו למצב החדש, מאחלת לך ולבנך לעבור את התקופה הזו בכיף וביחד להנות מכל רגע..

paulika

New member
אמא פולניה, כולנו כאן אמהות פולניות

התקופה הראשונה לא קלה, יש את הקשיים שלו והקשיים שלך (הגברים בדרך כלל לא מודים שגם להם קשה). בני כבר 4 חודשים בצבא ורק עכשיו אני מתחילה להתרגל לרעיון. בפורום הזה יש אנשים פשוט מדהימים וברגעים הקשים ממש יש תחושה שיש על מי לסמוך וכתף וירטואלית לבכות עליה. אז אני איתך בספירה לאחור..

פאוליקה=אמא פולניה../images/Emo23.gif

אין אמא שהיא לא פולניה. בטוח שכולנו ככה. ולגבי האנשים המדהימים בפורום, בערך כל פעם שאני נכנסת לפורום אני מביעה דעתי על האנשים הנפלאים והמדהימים שכאן. באמת. זה פשוט נפלה. תודה. ולא להתבלבל בספירה. עוד הרבה
יישפכו כאן. נא להכין
.

הבית החם הוא גם שלך! לא שלכם!

הפולניות נמצאת אצל כולנו כנראה רק שאת. תראי שאם תרצי או לא מהר מאוד תשתלבי. יהיה בסדר. אעודד אותך בכך שהרבה הורים כאן הם ילדים לשניים ושלושה חיילים. הקטע זה לא שאנחנו מדהימים. כנראה שכולנו זקוקים זה לזה.וטוב שיש
שכזה.

אילתית. אני חוזרת למקור...

פעם היו אומרים איידשע מאמא (אמא יהודיה), זה מה שמסמל אותנו וזה מה שאנחנו כולנו. בקשר לפולניה, זה השם הראשון שצץ לי כשנרשמתי לפורום, אלו השורשים שלי. ובקשר להשתלבות, אני יודעת שאשתלב, עברתי כבר גיוס אחד עם הבכור, שממש עכשיו סיים שרות סדיר. התרגלתי לראות אותו פעם בשבועיים וסביר להניח שאתרגל גם עכשיו עם הבן השני (למרות שכאן אני צופה קצת יותר קושי מבחינתי), הרי אחד המעלות שאלוהים העניק לנו זה כושר הסתגלות ואוי לנו אם לא היה כך. ואחרון חביב, כולנו זקוקים מידי פעם לתמיכה ועידוד, ואם לא היינו כאן אחד בשביל השני, עם מי היינו חולקים ? הרי כולנו באותה סירה ומכיוון שכך, זוהי ההבנה והתמיכה הכי הכי שיכולה להיות. נ.ב. ואגב. אם אמא פולניה אומרת שאתם מדהימים... לא מתווכחים. חחחח...

למעלה