סיכום השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo104.gif סיכום השבוע

שיר השבוע שלך של אפרת: שיר השבוע שלך לא של אפרת: הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: האם ראית או פגשת את אפרת השבוע? שאלת בונוס: איך את/ה מתכנן/מתכננת לחגוג את יום העצמאות?

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע שלך של אפרת: פרפרה (כי שמעתי ולמדתי להכיר ולאהוב אותו עכשיו חח) שיר השבוע שלך לא של אפרת: Babacar - Kate Ryan הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: ביקרתי את אחיינית שלי שנולד לה בן שני והיה כיף
הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: אני לא אוכל בצורה מסודרת ונזכר לאכול רק כשאני חלש האם ראית או פגשת את אפרת השבוע? לצערי לא שאלת בונוס: איך את/ה מתכנן/מתכננת לחגוג את יום העצמאות? בערב יום עצמאות כמידי שנה בבמות, עוד לא החלטתי עדיין איפה השנה, כנראה בגבעתיים (גידי גוב, מוניקה סקס), אולי גם רמת חן (הדג נחש), אולי בכלל ראשון לציון (אילנית, רוני, שימי תבורי)

ady18

Well-known member
עונה

לראות את האור עד מתי-אתי אנקרי הדבר הטוב חגגתי עם החבר 4 חודשים וראיתי את הסרט אליס הדבר הפחות קל שאשדוד הפסידה את האליפות לרמת השרון לחגוג ערב בבמות שעוד לא החלטתי איפה השנה ולמחרת על האש עם המשפחה בפארק...

bali

New member
מנהל
מסכמת

שיר השבוע שלך של אפרת: REACH OUT בביצוע עם רד-בנד. שיר השבוע שלך לא של אפרת: TODOS LA PALABRAS הפרוייקט של עידן רייכל (וגם הביצוע של יסמין לוי לאותו שיר) הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: ערב נחמד מאד עם המשפחה אתמול הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: עדיף לא להיכנס לזה... האם ראית או פגשת את אפרת השבוע? לא. שאלת בונוס: איך את/ה מתכנן/מתכננת לחגוג את יום העצמאות? בשני בערב - לראות את הטקס עם המשפחה ולראות את הזיקוקים של הר הרצל מנקודת התצפית הקבועה שלנו ואח"כ אללה הוא אכבר. בשלישי הוזמנו לאחותה של גיסתי למושב לעל האש.

אריה31

Member
מנהל
יש לך קישור ל-Reach out?

השיר הספרדי יפה, מכיר רק את הביצוע של רייכל אגב יסמין לוי חמודה מאוד:) מקווה שהדבר הפחות לא ממש קשה:(

bali

New member
מנהל
יש קישור, מייד יצורף

ולגבי השיר הספרדי, פשוט ראיתי השבוע תכנית על יסמין לוי והיא שרה שיר שהיה נשמע לי מאד מוכר ואז הבנתי שזה שיר שגם בפרוייקט שרים. אני כמעט בטוחה שזה TODOS LAS PALABRAS אבל זה בבדיקה. והפחות לצערי כן ממש קשה, אבל זה לא מתאים לאווירה של הפורום הזה... אבל כדי לסיים בכייף - REACH OUT אפרת גוש ורד בנד

עומר XD

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע שלך של אפרת: 'קופסה ביום'. שיר השבוע שלך לא של אפרת: 'תני ליד' - היהודים. הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: סופשבוע בצפון
הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: לא עולה לי משהו כרגע.. האם ראית או פגשת את אפרת השבוע? לא
שאלת בונוס: איך את/ה מתכנן/מתכננת לחגוג את יום העצמאות? עם חברים, באים אליי ועושים מנגל וזה

למעלה