מרפאה פרטית עונה 3 פרק 20

Alm0st Happy

New member
../images/Emo104.gif מרפאה פרטית עונה 3 פרק 20 ../images/Emo104.gif

החולים חייל בחופשה שאשתו ההריונית מנסה למצוא סיבה להפסיק את השירות שלו בעזרת אמיליה ואדיסון, אבל סם אומר שאפשר לפתור את הבעיה שלו בעזרת ניתוח והוא יוכל לחזור לשירות פעיל. לבסוף הניתוח מסתבך וסאם צריך לבחור בין שתי אופציות טיפול, אחת שתאפשר לו לשרת ואחת שלא, ובוחר באופציה השניה. קופר מטפל בילד שאוכל כל מה שבא ליד, מסתבר שגם לאמא של הילד יש את אותו המצב והיא הסתירה את זה ממנו במשך שנים. קופר מעודד את האמא לספר לילד, ומספר לו שהוא לא סלח להורים שלו שלא סיפרו לו שהיה להם בן שמת לפני שהם אימצו אותו.
הרופאים ויולט חוזרת, וזה מלחיץ את אדי. ויולט מספרת למי שמוכן עדיין לדבר איתה שהייתה לה חופשה נהדרת שעזרה לה לפתור הרבה מהבעיות שלה, והיא מוכנה להיות האמא של לוקאס עכשיו. קופר ושארלוט כמעט מתנשקים בדירה שלה. פיט וויולט רבים כשהיא אומרת לו שהיא רוצה לבלות זמן עם לוקאס ובסופו של דבר לחזור לגדל אותו, פיט אומר לה שהוא לא מוכן שלוקאס יהיה חלק מהטיפול של ויולט. אדיסון מעודדת את סאם אחרי הניתוח ואומרת לו שהוא עשה את הדבר הנכון, סאם אומר לה שנמאס לו לעשות את הדבר הנכון ומנשק אותה, פיט תופס אותם ומציב לאדיסון אולטימטום. קופר תוהה אם מה שההורים שלו עשו לו גרם לו להרגיש כמו הבחירה השניה של שארלוט, אחרי שהיא סיפרה לו שהיא הייתה נשואה, ווויולט מעודדת אותו לנסות לזכות בשארלוט בחזרה. ויולט מודיעה לקופר שהיא הולכת לתבוע משמורת על לוקאס. וזה מה שהיה לגולשי הפורום להגיד על הפרק כשהוא שודר בארה"ב: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1526&MessageId=140871999 (נא להיזהר, בהודעה של TetiBETTY יש ספוילר לא מסומן לפינאלה!!!
) GiTaNiTa אומרת
פיט ואדיסון לא היו צריכים לקרות . הוא אוהב את ויולט, היא אוהבת את סאם, והם ביחד רק מתוך נוחיות. של שניהם. וזה רע להם, וזה רע למי שהם אוהבים, ובסופו של דבר זה גם רע ללוקאס כי זה ייגמר. אם זה היה רק סקס, אז בסדר, אבל זה לא, ולראות את אדי עם ויולט... זה שבר לי את הלב , כי אדי נכנסה למיטה סופר חולה והיא הולכת לצאת קרחת מכל הצדדים TetiBETTY אומרת
למה וויולט חזרה?!!? ל-מ-ה?? בלעדיה ובלעדי נעמי - אני הכי אוהבת את הפרקים!! someferro אומרת היא לא בוגדת ואני חושבת שאם יש משהו ששונדרה עושה טוב זה שהיא מציגה את אדי כדמות מציאותית שמושפעת מהעבר שלה ושבתכלס אהבה לא באה רק כשהצופים רוצים בכך אלה שליפעמים בחיים צריך לוותר על האהבה הלוהטת ולמצוא אהבה שאפשר לבסס עליה משפחה כמו האהבה של פיט ואדי שבה אדי ממש מגיעה למצב של יציבות שבסופו של דבר מביא אותה לאושר ואני אומרת
פיט... הבחור התבגר. הוא התמודד עם כל סיטואציית ה-תפסתי כרגע את חברה שלי מתנשקת עם בחור אחר- ממש יפה. כל הזוגיות של אנשים בסדרה הזאת כל כך מעוותת.. סם אוהב את אדיסון אבל הוא עם וונסה (נו מור!! מי הבחורה שתסכים להיות עם מישהו שמאוהב במישהי אחרת?!), אדיסון אוהבת את סם אבל היא עם פיט בגלל לוקאס, פיט אוהב את וויולט אבל הוא עם אדיסון.. אני פתאום מסתכלת על החיים שלי ואומרת לעצמי- וואי, פשוט..
שמאל| אבל הכי חשוב, מה אתם אומרים?!?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo93.gif לא ראיתי עדין../images/Emo122.gif

זה מזה גרוע שאפילו יס השיגו אותי כבר

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני עם TetiBETTY!!!

איכס איכס איכס וויולט. איכססססססססססס!!! בכלל לא שמתי לב שלא היה נעומי חח.. מסכנה אדיסון.... למה היא הייתה חייבת לחזור ולהרוס הכל?! וקופר ושרלוט יאיאיאיאייי יאללה כבר! איזו מחלה מזעזעת זו.. שהם אוכלים דברים.., כל כך מרחמת על הילד המסכן.. ואמיליה... נראית ומדברת כמו ילדה.. כאילו... בגיל שלי כזה (22) אני ממש לא מרגישה שהיא איזו מנתחת... (בת כמה היא אמורה להיות 30?) אגב בהתחלה חשבתי שלוקאס תינוק מכוער.. אבל או שהחליפו אחד או שהוא נהיה ממש ממש מתוק!

Alm0st Happy

New member
חייבת להגן על אמיליה..

אני מניחה שיום אחד כשאני אהיה עורכת דין מטורפת אני גם אראה כמו ילדה בתחפושת.. לפי החישוב אמיליה אכן בת 30 +- (8 שנים רפואה + 5 שנים התמחות זה עושה אותה בת 31 אם תפסנו אותה יום אחרי שהיא סיימה התמחות). היו לי כל כך הרבה קטעים בנתב"ג, במיוחד בחופש הגדול, שאנשים תהו בקול רם אם התחילו להעסיק תיכוניסטים בביטחון...
יש אנשים קטנים בעולם!!! זה לא מופרך!!!

Alm0st Happy

New member
../images/Emo46.gif

(למרות שאני לא נמוכה כמו שאני פשוט ניראית, מתלבשת ומתנהגת כמו ילדה בת 15) (ונו, זה די משעשע) (טוב, ממש משעשע)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח דווקא בגודל היא לא נראית קטנה

צעירה בפנים.. ובהתנהגות.. אני מרגישה כאילו היא איזו נערת פלא שבגיל 22 היא כבר מנתחת חח אבל זה לא אומר שאני לא מחבבת אותה

Alm0st Happy

New member
יקירתי אני 1.63..

זה אמנם נמוך, אבל לא נמוך בקטע היסטרי.. (טוב, לידך כן.. אבל את לא דוגמא!!) אני בחיים לא אשכח את המבט של צוות תפוז כשישבתי מולם בשיחת כניסה לניהול ואמרתי משהו על הצבא. לקח לי איזה שעה לשכנע אותם שאני לא בתיכון!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח את אמרת "יש אנשים קטנים בעולם"

אז שיערתי שהתכוונת קטנים פיזית.. אני אמורה לנחש שהתכוונת לאנשים שנראים צעירים לגילם?

Alm0st Happy

New member
אחותי אני ערה מ-10 בבוקר של אתמול..

גיב מי א ברייק!! אני בעד קטנוניות, אבל לא על הבוקר.

The Bitter End

New member
לא ראיתי את הפרק, אבל

לילד הייתה תסמונת פרדר ווילי? ואוף עם ויולט, איזה דמות בלתי נסבלת.

alonback

New member
לא.....

פרדר ווילי זאת מחלה גנטית קשה שמתבטאת באי הרגשת שובע ובעוד סימנים פיזיים שונים ומגוונים, זאת לא מחלה שניתן להסתיר ומה גם שהיא ברוב המקרים גורמת לעקרות עקב אי התפתחות תקינה של איברי המין. המחלה שתוארה בפרק (למרות שלא ראיתי אבל אני יכול לשער) היא pica שמתאפיינת באנשים שאוכלים חפצים שהם לא באמת אוכל, PICA יכולה להיגרם עקב מחסור מינרלי מסוים (ברזל לדוגמה) והגוף מנסה להשלים את המחסור הזה ע"י אכילת ברזל, PICA גם מקושרת עם OCD ואוטיזם.

The Bitter End

New member
אני יודעת, יקירי.

קראתי את התיאור של הפרק ברפרוף ולכן לא הצלחתי לקבוע אם זה פרדר ווילי או לא. ורגע, אתה סטודנט לרפואה?[*מבט קצת מאוהב*] אני מתה על אנשים שמבינים בתחום. ועל התחום.

למעלה