מידע על תרופות.

../images/Emo104.gif מידע על תרופות.

חיפשתי אתר שנתנו פעם- מידע על תרופות אבל לא מצאתי אותו, אז קישור לאתר שנותן מידע על תרופות יעזור, וחוץ מזה אם מישהו יכול לכתוב על רפאתריצין או בנזוקאין (זה מה שאני מחפשת). תודה מראש

../images/Emo104.gif עוד בקשה קטנה-

אם אפשר להוסיף את השם באנגלית (אני לא בטוחה בתירגום החופשי מאוד שלי).

amitp

New member
למה אתה כל כך לא אוהב?? ../images/Emo12.gif

אני ממליץ על חיפוש באתר www.medscape.com. (בתיבת החיפוש באתר יש להקיש את שם התרופה המבוקשת, לאחר שבחרת לחפש ב-'Druginfo'). שמות החומרים: בנזוקאין הוא benzocaine (תוכלי לקרוא עליו ב-medscape( בעוד שרפטריצין (RAFATHRICIN) הוא למעשה Tyrothricin, שהיא תערובת של מספר חומרים אנטיביוטיים, עליהם תוכלי לקרוא ב: http://fred.hmc.psu.edu/ds/retrieve/fred/meshdescriptor/D014449 http://www.alpharmafcd.com/products/html/tyro.html

אני לא אוהב בגלל שזה לא פורום רפואה

זה פורום צוותי חירום ובגלל זה גם יש את ההודעה שתלויה בגדול בדף למעלה... אני לא רוצה להיות מגעיל ובגלל זה גם עניתי לו לשאלה, אבל ציינתי שהשאלה לא במקום...

../images/Emo104.gif בלי שמץ של כעס

קשה לי להבין קצת איך אתה מקשר. בראש העמוד כתוב על העזרה הרפואית והידיעה הזאת יותר מלגטימית, אבל מה שרציתי לדעת זה על התרופות- אין לי מושג מה הן ולכן שאלתי! אני לא מתכננת לתת את זה למישהו (כן, אתה יכול להיות רגוע
) ואפילו לא יצא לי לראות אותה. אם יש קשר, מה שאני לא מוצאת, אני באמת אשמח אם תסביר לי אותו.

אחד מתפקידיה של ההודעה למעלה

(כפי שאני רואה את זה) הוא לכוון את הפורום למטרה שלשמה הוא נוצר... צוותי חירום. אין קשר בין ההודעה שלך לצוותי חירום, יש לה קשר לרפואה ולכן ההודעה למעלה מתאימה לנושא ההודעה שלך. אם שאלת על התרופות כי את נהגת נט"ן ואת רוצה לדעת עליהן יותר פרטים או לדוגמא כי את מתנדבת ובאחת הנסיעות שלך היה לך חולה שנטל את אותן תרופות, אזי יש קשר בין נושא השאלה לרפואה דחופה, אבל אז היית צריכה לשנות את נוסח השאלה שיהיה ברור יותר שלכך את מתכוונת... בברכה.

../images/Emo104.gif אה, כל דבר צריך להיות קשור...

בתור מתנדבת מד"א (הלוואי על הנט"ן! יש לי עוד טיפה זמן עד שאני אוכל לעלות...) פגשתי את שם התרופה (שמעתי שזרקו את השם שלה בשיחה) ומאוד מאוד בער לי (נו, עוד מורעלת) לדעת מה התרופות האלו. חוץ מזה, אם זה קשור (אף פעם לא טרחתי להצדיק את עצמי, לא ידעתי שאני צריכה) אז ההקשר ייעשה מעצמו.

amitp

New member
Ali

לא כל שאלה שלא מתקשרת אוטומאטית לנושא הפורום היא מחוץ לתחום. אנחנו קהילה של אנשים שעוסקים באותו תחום, וכמו בכל קהילה מותר לנו מדי פעם לדבר על דברים מגוונים. בדיוק כמו שלא אמחוק הודעות אודות הגיוס של דני, או את ההודעה שלך המבקשת קישורים לאתר המתמחה בתמונות זוועה (למרות שאת זאת דווקא התפתתי להסיר), כך גם להודעות כאלו מקום בפורום. יהיה לי נורא חבל להגיע למצב בו כל אחד לפני פרסום הודעה בפורום יצטרך לשאול את עצמו 1000 פעם אם היא קשורה או לא.

אני רק אגיד בעדינות

שיש הבדל בין כותב קבוע בפורום (כמו דני) ואדם שכותב בפורום בפעם הראשונה...

nsr

New member
Ali

בלי לבאס אותך. היא נמצאת פה הרבה הרבה זמן. אפילו לפניך
קח את זה בהומור, כן?

PFM

New member
בלי להיות שחצן...

בס"ד היום היה היום היחיד השבוע שלא עשיתי משמרות... מחר מחכה לי אט"ן ערב... אני שואף לסגור לפחות עוד 4-5 משמרות עד סוף החופש...
מה מצב? איך הולך?

למעלה