לכל אנשי הפורום

actress

New member
../images/Emo104.gif לכל אנשי הפורום ../images/Emo107.gif

או קי אנשושים במקום לריב על שחקנים מסוימים בואו נפתח דף חדש ונעשה גיבושונצ´יק וכל 1 ימלא את הפרטים הבאים: ואלפי אלפי תודות ונשיקות ל *-*SUNSHINE*-* מסטנדאפ והומור המקסימה!
שם
הצגה
אזור מגורים
אי סי קיו או אי מייל
תאריך לידה
מוטו
חיה
מאכל
איזה אמן הייתם רוצים לראות פה ?
מיכל
יאללללללה תתחילו לשרשר שנראה ונהנה ונעביר חוויות ושוב לא לריב

יש לי הכבוד להיות הראשונה ../images/Emo9.gif

שם: נטע גיל: 26 שחקן/ית אהוב/ה: בעקרון אין מישהו שאני ממש "שרופה עליו" אבל הראשון שעלה לי הוא חנוך רוזן (אוהבת פנטומימה
) הצגה: קן הקוקיה (שאמנם ראיתי לפני שנה אבל היא בלתי נשכחת). אזור מגורים: מרכז הארץ. אימייל: [email protected] אמן שהייתי רוצה לראות כאן: חנוך רוזן (מהסיבה שכבר הזכרתי בסעיף של השחקן האהוב)

actress

New member
אממ... מרכז הארץ אממ... ../images/Emo6.gif

אני לא הייתי קוראת לזה מרכז הארץ כי אנחנו בכלל בכלל דחוקים אי שם מעבר לאופק למרות שאצלנו היכל התרבות מוזכר שהיכל הכי טוב בארץ ועם ההצגות הכי מעולות

yaniv002

New member
אני השני בתור

יניב ויסוצקי
13
אין (אני לא רואה תיאטרון,רק במסגרת ביה"ס,אבל יש חביבית (קצת פחות מחביבה): אסתי בוסוקוביצ´קי (איזה שם משפחה ארוך ?! בטח לא רשמתי נכון)
יש כמה,בינהם: "מסע ניסים ונפלאות" (שבה השתתפה האסתי הזו),"מעלה קרחות","מיומנה","הלן קלר-מחוללת הניסים",על אנה פראנק,על נעמי שמר,ועוד...
תל אביב והמרכז {תל אביב}
[email protected];138057042
20.08.1988;העשרים באוגוסט,אלף תשמאות שמונים ושמונה;ח´ באלול תשמ"ח
"אם תרצו אין זו הגדה"
אין לי כלב,אבל אני הכי אוהב כלבים,ואחרי זה חתולים (כולל הכל:אריות,נמרים וחתולים למינהם)
ספגטי שאמא שלי מכינה (עם הרוטב הטעים שלה),אבל חוץ מזה את הכל היא מבשלת כמו כלום (כלומר;סביר,לא בשלנית;אפילו קצת זייפנית בבישול) וגם:המבורגים (הכי ב:"בורגראנץ´")
אמן שהייתי רוצה לראות,יש כמה: ירון כפכפי,אסתי בוסקוביצ´קי (או איך שרושמים),שמוליק נוייפלד,צוף פילוסוף,יובל שפריר,קובי אייזנמן,שי להב,אורנה פורת,חני פירסטנברג (בלי שרית וינו-גלעד {אני יודע שאומרים אלעד}),ליאת אחירון,אפרת רייטן,עדי עזרוני,איתי שגב,עידן עמית,ועוד...

מספר תיקונים...

אסתי קוסוביצקי. לא בוסקוביצ´קי. לידיעתך. אישה מקסימה. ושרית וינו אלעד, לא גלעד.

super-cat

New member
אני חדשה פה, אבל למה לא...../images/Emo13.gif

שם - נטלי גיל - 17 שחקן/ שחקנית - קארין אופיר הצגה - קן הקוקייה ללא ספק אזור מגורים - מרכז איסיקיו/ אימייל - 84922865 / [email protected] תאריך לידה - 14.3.85 מוטו - העולם הוא במה חיה - חתול (יש לי שניים) מאכל - שוקולד אבל אם כבר מדברים על אוכל "אוכל" אז סיני, איטלקי או הודי אמן שהייתי רוצה לראות פה? - חנוך רוזן או קארין אופיר נטלי

ברוכה הבאה

ואם כבר, אז גם אני נזכרתי ששכחתי להוסיף כמה פרטים: חיה - בעקרון כל חיה שהיא לא מסוכנת (אז זה לא כולל בני אדם
) אבל הכי הכי זה כמובן כלבים. מאכל - גם אצלי זה שוקולד והרבהההה. מוטו - אני חושבת שאפשר למצוא אותו בכרטיס שלי בתפוז. תאריך לידה- 28.9.75 (כלומר אני מזל מאזניים to be o notube)

actress

New member
ברוכה הבאה דגיגונת ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif

איהיא

New member
אחלה רעיון

אז ככה שם:איה רוז´יצקי גיל: 19 שחקן/ שחקנית: ליא קניג הצגה: מי מפחד מוירג´יניה וולף אזור מגורים: כפר סבא אי מייל :eek:[email protected]/co.il תאריך לידה: 29.11.82 מוטו: שאלה קשה חיה:דולפין מאכל: הבישולים של סבתא אומן: חנן שניר

yaniv002

New member
מי זה חנן סניר ???../images/Emo4.gif

גם אתם לא שמעתם עליו,או שרק אני פה לא מעודכן ??

ץץץץץ

New member
לכלכת לגמרי!

חנן שניר זה אחד מהבמאים הטובים בארץ.... הוא אחד מאלה שתופשים את הבימה מהביצים, רק להשכלה כללית. הוא ביים את "קדיש לנעמי", "אנשים קשים" ולאחרונה את ההצגה תמרה. בכל זאת אני מסכים לחלוטין שהיה עדיף לדבר כאן עם ירון כפכפי, הרבה יותר מעניין לא ככה?

dalitush

New member
אני ! איך פספסתם?!!!

שם: דלית רצ´שטר(!!!) גיל: 14(!!) שחקנית אהובה: גילה אלמגור וליא קניג (אני פשוט לא יכולה להחליט מבין ה-2) הצגה:...מונולגים מהואגינה אזור מגורים: חולון איציק: 146094453 מוטו: ...."אל תתנו לי עצות!...אני יכול לטעות גם בלי עזרה!" חיה: סממית ירוקה (לא קיים פשוט זה נשמע נחמד) מאכל: סושי!! אין כמו סושי איזה אמן..: כאילו או גילה אלמגור או ליא קניג.. זהו? נכון?! ביי!

ץץץץץ

New member
../images/Emo67.gif גם אני אנסה

שם: ירון רוח גיל:16 שחקן אהוב: יורם חטב, אבי קושניר, מירב גרובר ודומיהם... הצגה: מר ברינק, קן הקוקיה, וגטו (מלפני 3 שנים)... איזור מגורים: טבריה מוטו: the show must go own מאכל: בעיקר סיני, אבל גם מעדני של סבתא... במאי /מלחין/כותב שהייתי רוצה לראות כאן: ירון כפכפי. (אפשר לעשות משהו עם הבקשה שלי???)... זהו בערך

stars

New member
אני!!

שם: אינס גיל: 15 וקצת יותר משבוע. שחקן / שחקנית אהוב/ה: אין... באמת שאין.. לרוב השחקנים של הקאמרי הצגה: אין אחת מועדפת... אזור מגורים: ראשל"צ אי סי קיו או אי מייל:119398289 תאריך לידה: 25.3.87 מוטו: "אני בנאדם חסר מזל, אף פעם לא יהיה לי טוב אז כדאי שאני אשלים עם זה ולא אתן לדברים לפגוע בי" חיה: סנאי מאכל: סיני!!!

למעלה