לא להאמין

מגי45

New member
../images/Emo104.gifלא להאמין../images/Emo31.gif

אני פשוט לא מאמין שלנו במדינה שלנו יש בן אדם???שאומר שראש הממשלה שלנו טרוריסט ואני מדבר על המנהיג של מרצ ביכלל הרבה פעמיים שאלתי את עצמי אם אתם איתנו הוא נגדנו לצערי ניראה לי שאתם נגדנו. מה שהכי מקומם אותי שיש לי מין הרגשה כזו שכואב לכם ליראות דם ערבי מאשר דם יהודי אני לא זוכר שמתי שמישהו נירצח ביש"ע(ארץ ישראל!!)אתם יוצאים בצורה כזו ומביעים צער על הרצח. אתם הולכים ומחלקים אוכל לפלישתינאים בעוצר ואין לכם מושג ה קורה אם מישפחה שגרים ביש"ע והילד,אבא,אמא,נירצחים כי לכם יותר כואב ליראות את האויבים שלנו סופגים מכות. אז זהו אני הולך לישון כי מחר אני צריך לינסוע לחברון להלוויה של אח של חבר שלי שנירצח בידי בני עוולה,אבל אתם תמשיכו לחלק להם אוכל ולהגיש בגצ"ים בזה אתם טובים,בוגדים.

דובי123

New member
זה נכון גם לגבי תוככי קוי 67

חוסר התיחסותם אינם רק לפיגועים ודם נשפך בישע וילדים שנשארו ללא הורים ביש"ע זה נכון לגבי כלל ישראל כולה וכי פעם אחת נשמע כולם כנגד דם יהודי כלשהו או ישראלי כלשהו?!

Deathatred

New member
מדגם מקרי

אחרי הפיגוע בעמנואל והפיגוע בנווה-שאנן בת"א לא ראיתי בעיתונות (מעריב והארץ) שום גינוי או תגובה של מרצ. לעומת זאת, בתגובה לחיסולו של שחאדה יוסי שריד כל כך התקומם וכל כל התרעם ובכל העיתונות שמעו את התגובות שלו. לממשלת שרון שהרגה ילדים בטעות הוא קורא "ממשלת דמים" ולרשות שהורגת ילדים בכוונה...?

p or p

New member
Deathatred גם אתה??

אתה יודע טוב מאוד שאין להסחף לשטיפת מוח ! רק שתדע שיוסי שריד לעומת יוסי סילין מחזיק בדעותיו כבטחוניסט ולא כרודף צדק! יוסי מגנה וגינה כל פעילות טרור (ואני בדרך כלל לא מגן על יוסי עצמו) יותר מזה הוא מגנה כל אקט אלים ולא רודף שלום מצד הרשות ואזריחה בפרט ! מן הסתם כח"כ הוא מחוייב לבקר את פעילותה של הממשלה . כמו בכל מדינה דמוקרטית (להוציא אצ ארה"ב מאז ה 9\11 ) יש ביקרות כלפי המכהן וכאשר נסכים איתו לא נבקר! מה לעשות שאנו רואים פעולות צה"ל כפעולות הפוגעות בישראלים יותר מאשר הם עוזרות (כמובן לא כל הפעילויות ) מה יעזר הגינוי אחרי כל פיגוע של מרצ (אף מפלגה לא מפרסמת בעיתונות גינוי לכל פיגוע ) שמרצ אמרה ואומרת שהיא מגנה לחלוטין כל פגיעה באזרחי ישראל על מנת לקדם את הקמת המדינה הפלשתינאית - דרך הטרור מאז ולתמיד לא מקובלת על מרצ !

Deathatred

New member
אני ציינתי עובדות

וזה דבר לא הכי חכם לומר "אני מגנה את כל הפיגועים מאתה מאליך" ואז להתנהג כאילו זה פוטר אותך מלהתייחס לפיגועים חדשים. לא יזיק עם שריד וח"כים ממרצ יבואו לבקר את המשפחות השכולות (למשל את 9 היתומים מחברון) ויביעו הזדהות, הזדעזעות ושאט נפש מהטרור. גם פרסום מודעה שמגנה באופן נחרץ את הטרור בשמו (ערפאת, פת"ח, חמאס, תנזים, גדודי חללי אל-אקצא) לא תזיק. אתה יודע איך אומרים "הצדק צריך להיראות ולא רק להיעשות". בקשר לפעולת החסל, זה לגיטימי לבקר אותה - לומר שהיא הייתה מטומטמת, לא יעילה, מיותרת, גרמה יותר נזק וכו - אבל לקרוא לממשלה "ממשלת דמים" או "ממשלת טרור" זה כבר לא לגיטימי. על יוסי שריד להבין שכל מילה שהוא אומר עלולה להיות מנוצלת בחו"ל כדי לעשות דה-לגיטימציה לישראל ולכן עליו לשמור על מתינות בדבריו ולהדגיש שלא ניתן להשוות בין פעולות צה"ל בשטחים לבין הטרור הרצחני של הפלשתינאים. אפילו ארה"ב הבינה את זה. עכשיו תור שריד.

p or p

New member
תקרא שוב ותבין

שמה שאמרתי היה מרצ מגנה את כל הפיגועים היא תמיד עשתה זאת ותמיד תעשה. אתה אומר בעצם קיומו כאיש שמאל מחייב אותו כל הזמן להגיד שהוא ישראלי תומך ישראל . יוסי שריד מגנה בדיוק באותה תדירות כמו כל פוליטיקאי אחר ואני לא מבין למה העובדה שח"כ ימני לא מגנה זה בסדר אבל ברגע שהוא שמאל הוא מחוייב לגנות . ביקור משפחות זהו אקט פוליטי לחלוטין , אני רואה בו צורך כדבר כבוד אבל אם אותו פוליטקאי מפרסם בכוונה תחילה (כמו שאני יודע על אנשי ימין ושמאל שעשו ) אז אקט זה פסול עוד לפני שנעשה . אני חושב שצדק לא חייב להראות תמיד ואם יוסי מבקר או לא פצועי פיגועים זו דרכו האישית הוא לא מחוייב , האמתי אם הייתי יכול לבדוק והגיד לך מיוסי מבקר אך לא מעביר לתקשורת אני הייתי רואה זאת כדבר מבורך יותר מכל ביקור ראש ממשלה ! יוסי יכול לבקר איך שהוא מעוניין ובאיזו דרך שיראה ליבו . כמו שלא שופטים משפחות שכולות בזמן אבל כך גם לא הייתי שופט( הייתי אבל לא ביטויים שהם בגבול הטעם הטוב ) ח"כ מכל צד שלא מצליח להחדיר לממשלה את דעותיו .

Moledet972

New member
גם אש"ף מגנים את כל הפיגועים.

"מוות למחבלים ותומכיהם" "טרנספר לערביי יש"ע" "רק טרנספר יביא שלום".

p or p

New member
גם מולדת מגנים את כל הפיגועים

נכון זה היה כותבת עמוקה, לא כמו שלך אפר היה ישר להגיד הוא צודק ולעבור לימין !

p or p

New member
צביעות ממדרגה ראשונה

שמולדת מגנים הם מתכוונים ושמרצ לא !!!! שטויות אנו מגנים ונמשיך לגנות כל אקט אלים במיוחד פיגועים !!!

Deathatred

New member
../images/Emo63.gifהמדריך לגינוי הנכון../images/Emo63.gif

כתבתי על אש"פ, לא על מרצ. ועוד עניין קטן אך חשוב בקשר לגינוי, לא יודע אם הוא תקף לגבי מרצ, אבל הוא מאוד רווח בשמאל ובעיקר בשמאל הקיצוני: "אני מגנה את הפיגוע, אבל..." וכאן מתחילה רשימה ארוכה של הסברים, תירוצים וצידוקים לפיגוע: המתנחלים, הכיבוש, העוני, הייאוש וכל מיני תואנות אחרות שאמורות להפחית מחומרת המעשה ולגרום לנו במקום לכעוס ולזעום על התוקף, לרחם עליו ולקבל את פשעיו בהבנה. כדאי לראשי מרצ ונציגיה להיזהר מאוד ולא ליפול למלכודת הזאת כי גינוי כזה מתפרש כגינוי לא-אמיתי מהפה-כלפי-חוץ שגורם לזילות חומרת הפיגוע. גם גינוי מהסוג "אנחנו מגנים את האלימות משני הצדדים..." נחשב כגינוי דיפלומטי ולא אמיתי שמפחית מחומרת הפיגוע ומנסה ללגמט אותו (לעשות לו לגיטימציה) ע"י השוואה להגנה העצמית של ישראל. מאוד לא מומלץ שמרצ תיפול גם במלכודת הזאת. גנו את הפיגוע כשלעצמו, הביעו הזדהות עם קורבנות הטרור ואל תנסו להבין את המחבל.

למה שיוסי שריד יילך להתנחלות ???

עצם זה שהוא יילך לנחם משפחות בהתנחלויות יעיד הלכה למעשה על הזדהות מצדו עם המתנחלים שכן יוסי שריד מגנה את ההתנחלויות ורואה בהם {ובצדק !!!} את אחד הגורמים העיקריים למרחץ הדמים הדו כיווני. אם היה למתנחלים כ"כ חשוב להתיישב דווקא שם מהסיבות האידיאולוגיות הפאשיסטיות שלהם אז שיילמדו להתמודד עם תוצאות מעשיהם !!! לא אוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה !!!

יוסי שריד לא הולך

להתנחלויות כי הוא תומך טרור ולכן הוא פוחד שיבצעו בו לינץ יוסי שריד סתם דיקטטור ובהתנחלויות תומכים בדמוקרטיה לא נורא... הוא ייעלם בבחירות הקרובות

תגובות לשניכם!

דבר ראשון - אני לא יודע לגבי שריד בעצמו, אני לא סנגור שלו. אבל ח"כים של מרצ בהחלט ביקרו גם מעבר לקו הירוק לניחום אבלים. כל דם שנשפך הוא אדום באותה מידה, לא משנה אם אנחנו מסכימים אידאולוגית עם הבנאדם שנהרג, לא משנה איפה הוא גר. מרצ היא אחת המפלגות ששומרות על דמוקרטיה ישראלית יציבה ביותר. הוא מאוד לא ייעלם בבחירות הקרובות. המפלגה הסוציאל-דמוקרטית החדשה זוכה ל 17 מנדטים (!!!) בסקרים, וזאת לפני שהיא קמה בכלל ולפני שהיא יצאה בקמפיין. מרצ ידועה בתור מפלגה שמעלה לעצמה 2-4 מנדטים בקמפיין. ומפלגות חדשות ידועות בתור כאלו שמושכות בוחרים רבים יותר. (ע"ע איחוד מר"צ ב 92)

טוב אז ככה...

לפי מיטיב ידיעתי, ח"כים של מרצ באים לנחם משפחות אבלות. גם מעבר לקו הירוק (מגוחך מבחינתי שאני צריך להגיד את זה, אין הבדל בין דם לדם). לא תמיד הח"כים של מרצ רצויים במשפחות אבלות. אני יודע שאם אני הייתי משפחה אבלה (חס וחלילה) לא הייתי מאוד רוצה פוליטיקאים שיבואו לנחם אותי. מרצ מפרסמת מודעת שמגנות בנחרצות את הטרור בשמו. מרצ גינתה את עראפת על תמיכתו בטרור וגם את ארגוני החבלה. והיא עושה את זה אחרי כל פיגוע, הבעיה היא שלצערי, יש אינפלציה כל כך גבוהה של פיגועים שקשה כל פעם לחזור על עצמך - זה אמור להיות ברור משלב מסויים. דבר ראשון - שריד מעולם לא אמר ממשלת טרור - בוא נתחיל בזה. אני יכול להביא לך כמה ציטוטים שלו בוא הוא אמר שמרצ מעולם לא נפלה ומעולם לא תיפול לתוך אמירות טפלות כמו ממשלת טרור. דבר שני - אל תבחן פוליטקאים לפי מה שהם אומרים בחדשות, תבחן אותם לפי המאבקים בכנסת ולפי המצע. אמירות לתקשורת תמיד ינופחו ותמיד יקחו בשיקול כל מיני דברים. יש דרישה מהחלק הרדיקאלי יותר של מרצ לביטויים כאלה, ומה לעשות יש להתחשב גם בשיקולים אלקטוריאלים. מרצ היא המפלגה (אולי חד"ש יותר למעשה) שעושה את זה הכי פחות, וזוכה להכי הרבה ביקורת כשהיא עושה את זה - די לצביעות. כנ"ל אני יכול להביא לך ציטוטים של שריד מכל תקופה בזמן בה הוא אומר שכל השוואה בין הטרור הפלשתינאי לבין הפעולות הצבאיות הישראליות היא פסולה מיסודה ועושה הקלה לטרור הפלשתינאי. אז שוב, די לדמגוגיה. מרצ אמרה את זה מאז ומעולם. ארה"ב אומרת את זה בשנה האחרונה. אני חושב שאתה מספיק יודע לוגיקה ומתמטיקה כדי להבין מי אמר קודם.

מדגם מקרי בהחלט...

מה אתה מצפה? שהתקשורת תמלא דף שלם בגינוי הפיגוע בעמנואל??? זה לא פיקנטי מספיק. האם אתה רואה אחרי פיגוע בישראל גינוי של ראש הממשלה או שר הביטחון? אני לא רואה. למה לא? כי כולם יודעים מראש שהם מגנים את הפיגוע. אז למה את מרצ בוחנים? אם תיכנס לאתר של מרצ אחרי פיגועים (ותן זמן עד לעידכון) תראה שכל פעם מחדש יהיו שם גינויים חריפים של הח"כים של מרצ והשתתפות בצער המשפחות. לא תראה את זה אחרי כל הרג של פלשתינאי. אחרי החיסול של שחאדה התקשורת חיפשה מתנגדים, מרצ התנגדה... לא כי ´אויש זה לא מוסרי´ והתייפיפות נפש שכזאת. אלא כי זה לא משרת את האינטרס הישראלי. אתה יכול לשמוע את זה מכל כך הרבה כיוונים... להטיל פצצה של טון לבניין בשכונה צפופה. שמעתי מכל כך הרבה אנשים שהם תומכי מדיניות החיסולים התנגדות למהלך הזה. בעידן טכנולוגי כל כך מתקדם בו אתה יכול לקחת טיל להטיס אותו דרך חלון ברוחב הטיל ושיפגע באדם ספציפי מטילים פצצה של טונה?!? בוא לא נפתח פה עוד דיון על החיסול הזה, נפתחו כבר מספיק. אני לא בא להגיד שהממשלה החליטה את זה כי היא אנטי-ישראלית, זאת תהיה דמגוגיה זולה מצידי. הממשלה פשוט חושבת שהאינטרס הישראלי זה ליצור הפחדה בריבוע לאוכלוסייה הפלשתינאית, גם האזרחית. אבל תסלח לי שאני (ומפלגתי) לא חושבים שזה האינטרס הישראלי.

p or p

New member
האמתי שכן אנחנו שמחים לראות דם

ישראלי נשפך, יותר מזה אם חבר שלי הפגע בפיגוע אני יהיה מאושר עד הגג כי בזכותו קידמנו את גאולת הטהורים שסובלים- הפלשתינאים. ועכשיו אני אפסיק שניה עם הדמגוגיה הזולה בכל מקרה אני מאמין שאתה לא הולך לקרוא וסתם רצית להביע את דעתך הכה חשובה בפורום זה . למה אתם חושבים שאכפת לנו יותר מדם פלשתינאי מאשר ישראלי ! לא משנה כמה פעמים נסביר לכם שאנחנו ישראלים בעצמינו, לא משנה כמה נסביר לכם שחלק מחברינו גרים ביש"ע וגם אם לא אכפת לנו מכל אדם ואדם שם גם אם אותו אדם זרק על אבנים בזמן הפגנה . אתה לא מבין שאני פשוט מאמין שהדרך שבא תיפסק שפיכת הדמים בשני הצדדים היא דרך שונה משלך , זה לרגע לא אומר שאני תומך טרור להיפך אני נגד כל סוג של אלימות ! אז למה לעזזל אתה חושב שאני בעד הפלשתינאים . הראש הישראלי תמיד מחפש צד -בעד או נגד יכול להיות שזאת טראומת עבר שלנו אבל העם הזה פשוט לא יכול לתפוס לא משנה כמה נגיד לא משנה כמה נגנה(ומרצ מגנה אפילו יותר ממפלגות ימין אחרות) כמה נפגין למען חיי אדם למען שתי מדינות לשני עמים אתה עדיין תגיד מרצ הזו לא אכפת לה מדם ישראלי , למה שלא יהיה אכפת לי במלחמה הזו דם ישראלי יכול להיות שלי של אמא שלי, אח שלי, סבתא ! דיי כבר אני מפגין ומפגין ומוחא כנגד הפעילויות של ישראל כי אני מאמין שהם מה שמביאות עלינו את הדם שלנו ואת דם ( חס וחלילה רק לא להיות קצת הומנים) דם חפים מפשע פלשתינאי !

דוד ברק

New member
צודק לחלוטין

אין מילים לתאר את צדקתו של הכותב. מספיק עם ההתיפיפות, חברי השמאל. תודו באמת, מרה ככל שתהיה, אין אם מי לדבר בצד השני, תבינו, הם לא רוצים אותנו כאן. צר לי לומר זאת אך עד לפני כמה חודשים הייתי חבר "מרצ", חבר מועצת "מרצ" ודובר סניף בת-ים (תפקיד ומינוי ראוי לא ? אך ויתרתי על הכל, לא יכולתי לעמוד מנגד ולראות את בני עמנו נטבחים זה אחר זה !!! רק אתמול נרצחו הורים וילד והשאירו 9 יתומים ! למי ממנהיגי "מרצ" זה מזיז ??? ת ת ע ו ר ר ו !!!!!!!!

לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מרצ היא מפלגה פרו-ישראלית, קודם כל. התמיכה בפיתרון על גבולות 67, היא קודם כל למען ישראל ולמען הישראלים. למען שיהיה לנו ביטחון יותר, למען שיפסיקו הפיגועים, למען שלא נצטרך לשלוח את הבנים שלנו להגן על גבול לא בר הגנה. למען שהחברה שתיווצר פה תהיה חברה מוסרית יותר, ידוע מאוד שחברות תחת מלחמה האלימות מחלחת לתוכן פנימה - והנה ראה כמה עלו מקרי האונס האלים, הרצח האלים והשוד בתקופת האינתיפאדה. למען שהמצב הכלכלי בישראל ישתפר, ונוכל להקים פה כלכלה סוציאל-דמוקרטית יציבה ככה שהאוכלוסייה הצעירה והיצרנית של מדינת ישראל לא תיצטרך לפחד משכר לימוד גבוה, שכר דירה גבוה, מחירי מחייה גבוהים ותוכל לחיות פה ולהקים את משפחתה פה. אתה מתעקש להגיד שלמנהיגי מרצ לא אכפת. זה קל, תמיד קל לצייר שתי קרניים וזקן ולטעון שמישהו הוא שטן. אבל לא ככה הדברים, למנהיגי מרצ אכפת, מאוד אכפת. הם נאבקים יום ולילה כדי שהטבח הזה באזרחי ישראל יפסק... אז מספיק עם הדמגוגיה, העיניים שלי פתוחות לרווחה. מרצ גינתה, מגנה ותמשיך לגנות בכל תוקף ללא שום סייג כל פיגוע. מרצ תמשיך להילחם למען האינטרס הישראלי. גם אני לא יכול לראות את בני עמי נטבחים, לכן אני חבר מפלגת מרצ, לכן אני מגיע להפגנות שלנו ומארגן עוד כמה, לכן אני מנסה לשכנע כמה שיותר אנשים שיציבעו למרצ - כי רק ככה הטבח הזה יוכל להיפסק. רק ככה.

למעלה