כור (649012):

כור -ממשיכה להיות איתות קניה...

לאחר הרידות החדות מקיץ 2000 ועד ספטמבר 2002 ראינו דידוש ארוך של שנה שלמה למה זה חשוב לנו? מכיוון שכאורך הדישדוש כך גם הפריצה תיהיה ארוכה יותר וחזקה יותר(למעלה או למטה) -זהו כלל ידוע. הפריצה כיודע לכולם באה למעלה ובחודשיים האחרונים המניה עלתה ב 100 אחוז השאלה הנשאלת היא האם היא תעלה עוד או לא? אני מאמין כי לפנינו עוד עליה נאה מאד של המניה ממספר סיבות . 1-ותוכלו לראות את בגרף שצירפתי -לדעתי אנחנו בתיקון פיבונצ'י של מהלך הירידות שציינתי מקודם ןלפיכך נותר לנו מינימום עוד 30 אחוז עליה ועד 100 אחוז נוספים בתווך של 3-5 חודשים-אנחנו יודעים שכל תיקון טכני מתבצע בין שליש לשני שליש . 2-כל המתנדים תומכים בהמשך עליות תוך זהירות משנה , כלומר המניה צמודה לרצועה העליונה של בולינגר מאז ה 2 בספטמבר כלומר כל החודשיים האחרונים של הפריצה למעלה וכל התיקונים הטכניים שראינו בדרך היו מינוריים לחלוטין והסתפקו בחזרה לתוך הרצועות. 3 מתנד ה MACD מראה לנו את נחישות הקונים וישנה סטייה חיובית. 4 הRSI מראה לנו שישנו עודף של קונים (ולכן המשנה לזהירות), אך הוא שומר על עצמו במגמת עליה ולא נשבר מתחת ל 70 שזה חיובי. 5-אנחנו נמצאים מעל לשולשת הממוצעים הנעים הקלאסיים 5,13,26 מעודד עילה. 6- אנחנו רואים מחזורים גדולים מאד (כמסומן בגרף) והולכים ומתרחבים. לסיכום: כרגע יכול לבוא תיקון טכני אך הוא לא יהיה יותר משליש ואני בספק עם יבוא בימים הקרובים וגם אם יבוא אין ספק שמגמה הראשית והמשנית היא למעלה ושישנם עליות נוסםות בדרך . המבחן הראשון של המניה יבוא ב15800 אם וכאשר יםרוץ אותו נרצה לראות שאותה נקודה הפכה לנקודת תמיכה ורצוי שהפריצה תיהיה במחזור גבוה ושהתיקונים הטכניים המחזורים יתקבצו...נקודת מבחן חשובה הרבה יותר היא 17480 שהיא קצת יותר רחוקה אך היא נקודת מבחן היסטורית. עידו סמואל

חשבתי שיהיו תגובות???

טוב נו אולי עוד יהיו........ בכל מקרה שלא תגידו שאני לא מנסה לעזור........

ספונסר

New member
מסכים לחלוטין..

לדעתי המניה תעבור את שער 200000 תוך חודשיים שלושה ואנילא מגזים.. זו דעתי בלבד ולא המלצה..

הדובים

New member
יפה סמואל עכשיו צריך רק לעקוב....

מקרוב עם האצבע על המקלדת
בהצלחה

A r r o w

New member
ואני חשבתי שהיום תרד

ניתוח ארוך טווח יפה היכן לדעתך STOP LOSS? (ראשון ושני) מודה שלאור פער הארביטרז' שהיה למניה מול וולסטריט, חשבתי שכור תסיים היום בירידות. אך לא

igalmistel

New member
../images/Emo183.gifמימוש רווחים בכור.........

למרות כל האמור לעי"ל (בכתבות הקודמות)מימשתי היום בתיק האישי מספר מניות,ובינהן:מניית כור. שער רכישה ב-04/11/03 -13150 שער מכירה ב-16/11/03 -14430 רווח-9.5% + הצלחה בהמשך לכולם.............!

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifלמה לממש בכור?

כללים חבר.....,יש לי עיניים קטנות.השקעתי במניה הרבה מאד כסף. מבטיח...אני עוד אחזור אליה.....מנייה מצויינת-תשמרו עליה.בהצלחה!!!|

qet1

New member
איך אתה יכול לעשות דבר אחד ולהמליץ

בדיוק על ההפך?

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifget1 ידידי המלומד...

סטופ לוס למעלה זו ברכה לא בושה.מי שיודע להרוויח,ידע גם להפסיד...ולהיפך.......

qet1

New member
לא עונה על השאלה שלי

"תשמרו עליה" = החזק "מימשתח היום...כור" = מכור סתירה לוגית

igalmistel

New member
סתירה לוגית? אולי סטירה לוגית?

ממתי הפכת להיות חכמולוג ידידי????בסיבוב הבא כשתרד המניה....אחזור אליה חוץ מזה...... הפכת לאדון כספי????

qet1

New member
לא,סתם נראה לי מוזר....

עזוב, אני לוקח הכל בחזרה.

מימוש או לא ?

תראו אין ספק שמי נכנס למניה בפריצה הראשונה שלה בתחילת דצמבר טיבעי לגמרי שירצה לממש את רווחיו100 אחוז בחודשיים זה יפה מאד וצריך לספק . אך עם זאת תראו לדוגמא את אלאדין המנהי עלתה 800 אחוז ואם היתה ממש יגאל אחרי 100 אחוז היית מצטער ... אני לא אומר שצריך להיות חזיר -אבל יחד עם זאת לפי שיטת ניתוח טכני אני מוותר מראש על ה4 אחוזים הראשונים לזהות שהפריצה היא אמיתית אבל אני עובד עם סטופ לוס ולא יוצא בחיים באמצע העליה למה לעצור סוסים בעליה...... אני ממליץ על סטופ לוס של 6 אחוזים במניות של ישראל יותר שמרנים מספיק להם 4 אחוז ירידה ולצאת ולחכות לאיתות הבא -פריצה של שיא היא האיתות החזק ביותר בטח ובטח כשיש לו תמיכה טכנית גדולה כמו שציינתי בסקירה שלי. עידו

igalmistel

New member
מימוש מנייה מצריכה הצטדקות????????

9.5% +רווח על 280,000 שמה את כל התיאוריה שלך בצד!!!!!!!! כל זאת במספר ימים...........תהיה רציני עידו.

אל תצדק אני אמרתי אם מספיק לך

אז סבבה אבל המימוש לדעתי הסתיים יש בפנינו את פתיחתו של גל העליות שלישי בכל שוק המניות ולדעתי יש לכור לפחות עוד 30 אחוז עליה ולכן אני אומר שכל הכבוד למי שהרוויח עד עכשיו אבל למי שעוד לא חגג עם המניה עדיין בכלל לא מאוחר לעשות עוד 30 אחוז או יותר בתקוםה קצרה כל כך (חודשיים לערך), זו דעתי. ידידי יגאל אני לא נותן עליך ביקורת אני רק מביע את דעצי ואתה לא חייב לקבל אותה ואני חושב שאם כבר אתה יורד על התאוריות שלי לםחות תביא לי סיבה הגיונית למה? כלומר תנסה לשלול אותה קודם.... שיהיה בהצלחה

igalmistel

New member
בונה מגדלים עידו???

הסיכוי שמניית כור תיכנס למדד 25 היוקרתי ב-15/12/03 הוא לא גדול כרגע.....(אלווריון מקדימה אותה),ואם זה מה שיקרה בסופו של דבר...... 30% עליה לכור תחזית שלך לחודשיים....."עורבא ופרח".

נחיה ונראה.....מי דיבר על כניסה ל25

שמע זו דעתי וכשאני רושם אותה בכתב אני עומד מאחוריה והזמן יוכיח מי טעה ומי צדק חוץ מזה שאלווריון אחלה מניה ואני לא מבין את הקשר......... ויש עוד מניות שעולות מהר למעלה SOOOO עידו

למעלה