יום שני

LadyFlame123

New member
נשארתי בבית:)

לא יודעת מה יש לי בזמן האחרון, אני פשוט לא נרדמת בלילות... ואז בבוקר אני מבינה כמה מיותר יהיה היום בבצפר אז אני מוותרת וחוזרת לישון
. היום הייתה מתכונת חוזרת באנגלית והמחנכת נורא לחצה שנעשה אותה. אבל זובי. קיבלתי 95 ואין לי כוח.
היה גם מתמט' אבל יותר נחמד בבית
. עכשיו ניסיתי להתחיל לעבור על ביולוגיה כי יש מתכונת עוד כמה ימים וזה.. רק חבל שהתחלתי מאקולוגיה
.

© h i l a ©

New member
יאווווווו

80 במתכונת בספרות!!!!!! 80!!!!!!!! הכי גבוה היה 96 אבל בכל השכבה יאו! אני לא מאמינה, וזה עוד אחרי שחיפפתי באנסין ובבעל זבוב! חוץ מזה, גם היה מתכונת במתמטיקה והוא אמר לי שזה נראה מצויין :)!!!

L i O r K u S h

New member
הא יום ירושלים?../images/Emo189.gif

אולי בגלל זה הייתה אתמול תהלוכה של דתיים ליד הבית שלי... חיכיתי איזה 45 דק' לאוטובוס...ואיחרתי ברבע שעה. למזלי גם המורה איחרה ככה.. ואז היו שעתיים מתמט' והביתה. כיף.. כנראה שאני צכה להתחיל ללמוד לביולוגיה..סעמק אין לי כח

פיכ.

קיבלתי 67 במתכונת בספרות
היא מגישה אותי על 85,יצאה ממש בסדר.אבל אני כועס על עצמי,יכלתי להוציא מאה במתכונת הזו. קיבלתי 88 במתכונת בהיסטוריה,והיא מגישה אותי על 100. קיבלתי 86 במתכונת בתנ"ך,ו90 בעבודת הגשה.את הציוני הגשה נדע בקרוב. בגדול הציונים ממש טובים,אבל הציון בספרות פשוט ביאס לי את היום.מה גם שהוא בא בסוף,אחרי הציונים הטובים,ככה שמבחינת הרגשה הם לא מקור נחמה
נו,שווין.סתם שטויות,יאללה.פשוט נלחץ חזק לפני הבגרות בספרות,ונוציא מזה ציון טוב.

giraffeeeee

New member
פאק. איזה ריצת אמוק דפקתי היום.

שעתיים ספורות, מצחיקות. שלוש שעות מתמט', ישבתי בחוץ כהחלטתי לגשת למועד חורף. שעתיים היסטורי. במהלך היסטורי יצאנו, קוש, לין ואני ליד חדר מחשבים וגיא החליט לזרוק על לין ניירות עד שהוא פגע בי אז רדפתי אחריו מסביב לחצי בניין עד שהיה י קשה לנשום והלכתי לשבת על הדשא עם בוביז ושי, פתאום הוא הביא איזה חמש בנים עם מלא ניירות והחליטו לזרוק עליי את כולם. אחרי שנה שלמה שלא רצתי, רצתי כמו מטורפת ויש לי בעיות נשימה.

שנה הבאה משחקים מול מכבי מכבים/רעות!

נבוא לומר שלום
חופשת בגרות לפיזיקה שמתבזבזת דווקא בלמידה להיסטוריה. כמה חומר.............

R o n 2 5 6

New member
מתכונת באנגלית+יום מרוכז בפיזיקה

הייתה לנו על הבוקר מתכונת באנגלית.שמו לנו את הליסנינג בהתחלה ככה שהיה אחלה,ואחרי חצי שעה כבר סיימתי את E,אז בדקתי 5 דקות והגשתי.. ב-12 נסענו לחמד"ע ועברנו סימולציה שנייה של הבגרות בפיזיקה.ת'כלס הן ממש עוזרות,והפעם סיימתי לפתור 3 מתוך 5 ממש מהר(ומסתבר שצדקתי בהכל,פשוט אדיר).הלוואי ויהיה כזה טופס גם ברביעי
המורה הגישה אותי על 85 בפיזיקה,שמצד אחד זה מבאס כי מכניקה זה הכי קל,אבל מצד שני לא היה לי מבחן שעבר את זה(והרבה היו מתחת לזה) אז אני ממש מודה לה
אני מתלבט למה ללמוד קודם,למתמטיקה או פיזיקה.שיסתיים כבר :S

KeReN 0R

New member
ללמוד זה חשוב../images/Emo70.gif

אז למה לעזאזל אני לא עושה את זה?
אני צריכה לעשות מתכונת חוזרת במת' (הלוואי שהיה אפשר להוציא פטור מהמקצוע הארור הזה
) ובשישי יש מתכונת בהיסטוריה... אבל העיקר שההורים שלי בחו"ל לשבועיים והדלת פתוחה לכל אורח רצוי
וגם נראה לי שאני אתחיל לבוא רק למתכונות/בגרויות (יותר זמן פנוי
) מישהו מבין במוזיקה של MTV, משהו שמתאים לריקודים וזה? מי שכן שידבר איתי כי אני ממש צריכה עזרה בזה (ואני והשירי היפים שלי
)

dcohn

New member
היה ג'ייסון בגלגלצ כרגע../images/Emo99.gif

די, אני מתה. החלום של הופעה בארץ נראה קרוב מתמיד!

dcohn

New member
חחח אם הייתי גור הייתי אומרת שאנחנו עושת נאחס

אבל אני לא גור! אז אאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. איזה חלום זה.

שרון710

New member
תנ"כאס|:

אני פשוט שונאת את זה! שונאת, שונאת, שונאת!!!!!!!!! עוד שבועיים וזה נגמר לפחות!
היום היה יום בהחלט מבוזבז בבצפר. חוץ ממתמטיקה. שזה בחיים לא מבוזבז! אתמול נדבק לי מסטיק לשיער( מה אני בגן?!), אז נאלצתי לחתוך קצת שיער
נשבעת שכמעט בכיתי.

Snow fairy

New member
היה יום לא משהו בכלל אבל דווקא הייתי עם אחלה

מצב רוח
[וטוב שאין לי מכתש באמצע המצח!] בבוקר שעתיים ראשונות מתמ' חגגנו למורה יומולדת והוא הכי כלי בעולם! 2 ילדים מהכיתה שלי הביאו לו קופסא ענקיתתת של ממתקים אז אכלנו מלא והם הביאו איתם פלייסטיישן וטלויזיה של בי"ס ושיחקנו טאקן וכל מיני שטויות! אח"כ הברזתי מספורט ושיעור היסטוריה הרצו לנו על למה כדאי לעשות פסיכומטרי בסוף י"א
ומתמ' ביטלו לנו אז סתם ישבנו בחוץ בשיעור תנ"ך הייתי בחדר תיאטרון ובתיאטרון הייתי שעה אחת ואז אני ופיצ הלכנו להתלמדות בחנות פרחים שאנחנו הולכות לעבוד בה! היה פנאן. ואז הלכנו לניצו ואמא של חבר שלו לקחה אותנו לרעות ואיחרתי לשיעור כינור שלי באיזה רבע שעה אבל התלמיד שאחרי לא הגיע אז נשארתי עוד שעה והיה ממש כיף
. עכשיו אני בבית והייתי אמורה ללכת עם פיצ להופעה של בת דודה שלה אבל נגמר לי הכסף ואמא עושה פרצופים אז ניצו בא אלי במקום
יום טוב חברים!

../images/Emo3.gif

לא חשבתי שיהיה כ"כ משעמם בלי אינטרנט.....אבל סידרו אז עכשיו הכל בסדר. היום התחלתי ב10, שעתיים מתמטיקה נחמדות (בבוקר המחנכת אומרת לנו להיכנס לכיתה ואז שואלת אותנו מה קורה, ואומרים לה "חם". היא שואלת "וחוץ מזה?" אומרים לה "חם מאוד"
לא מתקנים לנו את המזגן והיא לא עושה כלום!!! היא המנהלת שתעשה משהו
), נתנה לנו גם את החומר למתכונת. שעה ספרות שהמורה הקריאה לנו את אדונית והרוכל (היא הגיעה לקטע "מלינה ברפת הוא עבר ללון לידה" וכולם "וואי", היא אומרת "במיטתה!!!" וכולם "וואי וואייייי!!!!!! מה זה המורה זה לא יפה מה שאת מספרת". בחיי שזה היה יותר מצחיק היום
) שעה ספורט שכולנו הלכנו למורה ואיכשהו גם היום לא היה שיעור אלא סתם דיברנו. בסוף סיכמנו שניפגש ב26.6 כי לא יהיה לנו שיעור עד אז XD משם הביתה, אוכל, מתמטיקה. הלכתי לאיזה מופע שהיה פה בשכונה של כמה גנים שביניהם הגן של אח שלי, ופתאום אני רואה את המורה שלי למחשבים!!! היה מצחיק

mikmikonet

New member
דוד שלי הלך לעולמו היום בבוקר ../images/Emo10.gif

הוא היה חולה בכל 28 השנים שבהן הוא חי. לפחות הוא נפטר בשינה מתוקה וערבה, אחרי יום נפלא שהיה לו. אני פשוט לא מעכלת את זה

dcohn

New member
:|../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך, ואני ממש משתתפת בצערך! :(

למעלה