יום שני

danieli rose

New member
../images/Emo104.gifיום שני../images/Emo104.gif

יום ירושלים, אז הרשיתי לעצמי קצת פטריוטיות:)

B a m b o o k

New member
מתכונת בהיסטוריה שהייתה אסון../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הלוואי והיא תעשה מתכונת חוזרת

noyy

New member
מתכונת באנגלית, הכי קלה בעולם

סיימתי את האנסין וחיכיתי 40 דקות לליסנינג, אחרי אינסוף בדיקות והכל. עמדתי להשתגע. 40 דקות לשבת ולא לעשות כלום (את הליסנינג השמיעו לנו 5 דקות לפני הסיום) אח"כ הלכתי למורה לביולוגיה לדבר איתה על המבחן שהברזתי ממנו אתמול, ואיזו הפתעה! גם הרכזת וגם המחנך היו שם. דמיינו ש3 אנשים מתקיפים אותכם בבת אחת ודורשים הסברים. לא נעים חח ומרוב שהמחנך רגיל להתקשר הביתה "לדווח" עליי, הוא שואל אותי "ההורים שלך יודעים שלא היית אתמול?" "כן" "והם יודעים גם למה?!?" "כן" "והם יודעים מה עשית במקום להיות במבחן בביולוגיה?#@???" "כן" ואז הוא השתתק. אבל הוא יתקשר אליהם בכל מקרה, הוא לא יניח לי עד שההורים שלי ישנאו אותי חזרתי הרגע הביתה, עכשיו מקלחת, אוכל, לישון איזה שעתיים ואז חרישה למתמטיקה.

dcohn

New member
everything will be fine

everything in no time at all hearts will hold
מצברוח די בקרשים.

dcohn

New member
../images/Emo24.gif

כי עוד כמה ימים יעברו שנתיים מאז שסבתא נפטרה, ויום שישי יש אזכרה, ואיכשהו תחילת חודש יוני תמיד תהיה קשה לי עכשיו=\

R a n d a l l

New member
מותק! ../images/Emo24.gif

זה יעבור..
[את יודעת שאת תמיד יכולה לדבר איתי, חסר לך שאת מתביישת!]

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifסתם הלכתי לבצפר@#^$@^

היו מתכונות באנגלית, ואני עשיתי כבר לפני פסח כי המורה שלנו יצאה לחופשת לידה.. קיצר, אז סתם הלכתי להגיש את העבודה באומנות והלכתי הביתה. ובדרך הביתה איזה ערסוואת מסריח מסתכל עליי וצועק:"לא כל יום רואים דבר כזה יפה בבוקר תאמיני לי, איזה תענווווג" הייתי צריכה לזרוק עליו כפכף:|. וחוץ מזה, נראה לי שאני חולה..ידיד שלי הדביק אותי איכשהו..;[

gurke

New member
זה קצת מגוחך שהם צועקים כל יום

"לא כל יום רואים"

למעלה