יום שישי

לא ללמוד זה כיף.

התחלתי ב10, כי אין לנו מורה לאנגלית עד שבוע הבא. ומשבוע הבא אנחנו לומדים רק שעה אנגלית במקום 4 עד להודעה חדשה. פנאן. בכל אופן, היה שלח. למדתי, בערך - יותר עזרתי, למבחן. אחרי זה מבחן בלשון... היה קל. כמעט בטוח שיש לי רק טעות אחת. אבל זה לא שווה, כי גם בחלק השני[של הבנת הנקרא, היום היה פועל+תחביר] הלך חרא
אבל פאק איט, סופשבוע!:)

hadarinke

New member
אז תשתי הרבה מים ותאכלי מלא לחם XD

חח סתם, הטיפ הזה כלכך לא נכון, ניסיתי פעם...

PerfectSP

New member
5:55 בבוקר?!../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

שתהיי בריאהXD אה.. קמתי לפני חצי שעה
זהו^^

How I Disappear

New member
../images/Emo178.gif כמה הלכתי היום ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

5 שעות מחשבים, היה נחמד, לא הבנתי כלכך אז אחרי זה רציתי ללכת לקנות את הספר בחנות אחת ולא היה לי כסף אז הייתי צריך ללכת ברגל מהבצפר לבית לקחת כסף וללכת לחנות אבל מקודם התקשרתי אל אבא שלי והוא אמר לי שהם סוגרים באחת (!!!!) אז כשהגעתי הביתה, השעה הייתה אחת בדיוק וכבר כמעט התייאשתי אבל בכל זאת הייתה לי תחושה שהם עדיין יהיו פתוחים ולא יסגרו בדיוק באחת, אז הלכתי לחנות ולמזלי היה פתוח ואני שואל את המוכרת מתי הם סוגרים והיא אומרת לי בשתיים
בסוף קניתי את הספר וחייתי באושר ובעושר (!!! חחח) עד עצם היום הזה ...

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

אם אני הייתי הולכת מבית הספר לבית שלי היה לוקח לי..6-7 שעות ככה... ואז הם כבר היו סוגריםXD

How I Disappear

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

אז למה את הולכת לבצפר בירושלים ולא לבצפר שקרוב לבית שלך ?

PerfectSP

New member
אה..כי אין?XD ../images/Emo190.gif

אני גרה בחור, במזל יש לנו פה בית ספר יסודיXD לא נוהגים לפתוח תיכונים בישובים מסכנים

How I Disappear

New member
אהה .. קראתי עכשיו בויקיפדיה ויש שם

פנימייה .. אז למה את לא ישנה שם ובשישבת הולכת הביתה ?

PerfectSP

New member
חס וחלילהXD ../images/Emo190.gif

קודם כל אני שונאת פנימיות.. שנית כל כי סה"כ אני תופסת טרמפ..אז לפעמים זה מעצבן ולוקח איזה שעה ולפעמים יותר להגיע הביתה, אז זה לא שאני גרה 5 שעות מהבצפרXD

למעלה