יום ראשון

How I Disappear

New member
יום ראשון דיכאון ...

חחח סתם אין דיכאון אבל יש מבחנים ועבודות בשפת #C שלא הגשתי
שעה ראשונה ושניה- מערכות ספרתיות
שעה שלישית- היסטוריה, הוא רק דיבר ודיבר שעה רביעית- תנ"ך, היה ממש קצר כי היא איחרה לשיעור וזהו .. יום קצרצר

pRimaVeriTaVIV

New member
האפ דידידו

מחר-43 ימים לחנוכה
היום הייתי אמור להגיע לבי"ס באוטובוס, הגעתי לתחנה ומסתבר שבגלל שבונים בכביש הוא חסום ואי אפשר לעבור.. היה אוטובוס אבל הוא עמד שם מלא זמן עם שאר המכוניות ולא זזו.. חיכיתי כמה דקות (עם שאר התלמידים בתחנה
) ובסוף החלטתי ללכת לתחנה השנייה הלכתי והיו שם המון אנשים, וגם לא נראה ששום מכונית עוברת גם שם (זה סוג של בהמשך של הרחוב של התחנה הקודמת) החלטתי ללכת ברגל, וכמובן בעייתי כשעוד 5 דקות יש צלצול, אבל לא הייתה ברירה
בסוף הגעתי ב8:10, כמובן לדלתות נעולות, לא יודע למה אבל הדלתות של החטיבה נפתחו.. אז נכנסתי דרך שם (ואח"כ נעלו), המורה לא נתנה לי להיכנס לשיעור עם עוד כמה שאיחרו
זונע. ככה שהפסדתי שיעור ראשון.. שעה שנייה: ערבית, בוחן שבוע הבא
שעה שלישית-רביעית: אנגלית שעה חמישית: מבחן בלשון. היה דיי קל
בטח המורה עשתה ככה בכוונה, זאת כיתה של עמות ולא ממש נותנים לה ללמד, והיא בטח לא רצתה נכשלים באליחופש
מזל שבשלישי חופש
יום ראשון אני בתורנות נקיונות
שישי (הקרוב) מבחן בפיזיקה

Omerco1

New member
גם לנו יש

יש בחירות לראשות העיריות אז בחלק מהתיכונים אין לימודים, בתיכון שלי למשל

hadarinke

New member
יום ראשון שיגעוןP:

חברה שלי אצליP: והיום אני קונה נעלי אדידס מגניבות, ושלחת את המערכת שלי לתיקון, מבחן בתנאכס- היה קליל + חברה שלי עזרה לי
יום האפי לכולם[=

../images/Emo69.gif

יום נייס D: שעה ראשונה-שנייה- מבחן בתנך'. לכולם היה ממש קשה רק אני יצאתי 40 דקות לפני הזמןO.O אז הייתי מופתעת
אפילו הספקתי לעשות את הבונוס! 3-4- אנגלית- אנגלית זה כיף, והמורה שלי בריטית מצחיקה כזאת.. 5- תנך''- המורה החליטה שאנחנו באוברדוס תנך ונתנה לנו שעיר חופשי- ניראה לי שפשוט לא היה לה כוח אלינו
6- המורה שלי מתחילת הלימודים בחופשת מחלה ואין להם כסף למורה להיסטוריה אז יש שיעור חופשי D:

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

לחזור ב4 זה לא נחמד. היום הודיעו לי שמחר יש מבחן בתנ"ך שאני לא מתכוונת להתכונן אליו ומחר יש ציונים במת'. כנראה לא משהו מזהיר. אבל באנגלית אני מצפה למשהו טוב

הופה.

הלכתי לספורט כדי לדבר איתה על הפטור היה... משעמם למדי. אחרי זה סוג של פעולה שכזאת על רבין, היה מעצבן ומגעיל. אחרי זה תנך- המחנכת התגלתה כשמאלנית קלה, שזה נחמד וכיפי.
והחזירה מבחנים- 100
מתמטיקה הלכתי לסיפרייה בקשר למחוייבות[החלטתי לעשות בספריית בית ספר- יותר קל] והן היו ממש נחמדות אליי. אחרי זה הלכתי ליועצת פרט והיא ממש נחמדה! חחח, היא אמרה שמחר היא הולכת להיכנס במורה לאנגלית כי היא עבדה עליי
ואז שעתיים אלקטרוניקה- 98 בדוח:)

למעלה