S c a r l e t t
New member
../images/Emo104.gifיום חמישי../images/Emo104.gif
אני וגיא היחידים שעוד צופים בפרקים בארץ? או שכולם פשוט מעוצבנים מידי כדי להגיב?? בקשר לפרק של היום, אני חייבת להגיד שאם אני הייתי טיילור הייתי מעיפה לרידג' סטירה מצלצלת, יוצאת מהחדר, לוקחת את הילדים ולא רואה את היצור הזה יותר בחיים
ה"החלטה"/"הצעה" שלו היתה הדבר הכי משפיל שאפשר להגיד לשתי נשים שמחכות לבחירה שלו.טוב שהוא לא ביקש מכל אחת מהן לשכב איתו לפני שהוא מחליט WTF
ברוק הדהימה אותי בתגובה שלה, אבל מצד שני מה אפשר כבר לצפות ממנה? היא רואה את זה כסימן חיובי
וכמובן ישר מתכננת בראש איך לפתות אותו ולשכב איתו כך שיבחר בה
טיילור אמנם לא גילגלה את רידג' והעיפה אותו לכל הרוחות אבל לפחות הביעה את מורת רוחה מההחלטה
אריק פשוט אידיוט! למישהו בכלל אכפת ממנו? הוא נהיה פשוט סמרטוט בשנים האחרונות ועדיף שאפילו לא יתנו לו את הדיאלוגים המשעממים האלה עם סטפני. זה פשוט מגוחך, זה לא כאילו שסטפני נהיתה מישהי אחרת, מאז יומה הראשון בסדרה היא תככנית, מניפולטיבית, שונאת ונלחמת בברוק ומתערבת לכולם בחיים, אחרי 40 שנה איתה פתאום זה מפריע לו
גבי ותומאס דווקא נחמדים ביחד, למרות שגבי היא לא בדיוק מיי קאפ אופ טי, אבל עדיפה על קייטלין (בינתיים לפחות) נחמד לראות זוג צעיר בלי כל הבלאגן סביבם כמו שקיים אצל כל זוג בסדרה.. אגב, מישהו מהפורסטר'ס יודע בכלל שתומאס חתם בספקטרה? נראה לי שאפילו להורים שלו הוא לא אמר עדיין
אני וגיא היחידים שעוד צופים בפרקים בארץ? או שכולם פשוט מעוצבנים מידי כדי להגיב?? בקשר לפרק של היום, אני חייבת להגיד שאם אני הייתי טיילור הייתי מעיפה לרידג' סטירה מצלצלת, יוצאת מהחדר, לוקחת את הילדים ולא רואה את היצור הזה יותר בחיים