יום חמישי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo104.gifיום חמישי../images/Emo104.gif

אני וגיא היחידים שעוד צופים בפרקים בארץ? או שכולם פשוט מעוצבנים מידי כדי להגיב?? בקשר לפרק של היום, אני חייבת להגיד שאם אני הייתי טיילור הייתי מעיפה לרידג' סטירה מצלצלת, יוצאת מהחדר, לוקחת את הילדים ולא רואה את היצור הזה יותר בחיים
ה"החלטה"/"הצעה" שלו היתה הדבר הכי משפיל שאפשר להגיד לשתי נשים שמחכות לבחירה שלו.טוב שהוא לא ביקש מכל אחת מהן לשכב איתו לפני שהוא מחליט WTF
ברוק הדהימה אותי בתגובה שלה, אבל מצד שני מה אפשר כבר לצפות ממנה? היא רואה את זה כסימן חיובי
וכמובן ישר מתכננת בראש איך לפתות אותו ולשכב איתו כך שיבחר בה
טיילור אמנם לא גילגלה את רידג' והעיפה אותו לכל הרוחות אבל לפחות הביעה את מורת רוחה מההחלטה
אריק פשוט אידיוט! למישהו בכלל אכפת ממנו? הוא נהיה פשוט סמרטוט בשנים האחרונות ועדיף שאפילו לא יתנו לו את הדיאלוגים המשעממים האלה עם סטפני. זה פשוט מגוחך, זה לא כאילו שסטפני נהיתה מישהי אחרת, מאז יומה הראשון בסדרה היא תככנית, מניפולטיבית, שונאת ונלחמת בברוק ומתערבת לכולם בחיים, אחרי 40 שנה איתה פתאום זה מפריע לו
גבי ותומאס דווקא נחמדים ביחד, למרות שגבי היא לא בדיוק מיי קאפ אופ טי, אבל עדיפה על קייטלין (בינתיים לפחות) נחמד לראות זוג צעיר בלי כל הבלאגן סביבם כמו שקיים אצל כל זוג בסדרה.. אגב, מישהו מהפורסטר'ס יודע בכלל שתומאס חתם בספקטרה? נראה לי שאפילו להורים שלו הוא לא אמר עדיין

Indiman1

New member
למה זה היה צפוי ?

רידג' החליט שלא להחליט... הבן אדם הזה מתנהג כמו איזה שייח סעודי עם ההצעה המטופשת שלו - יום עם אשתו הראשונה, ואח"כ יום עם אשתו השנייה ?! מה נסגר איתו ? אני לא מבין איך שתיהן מאוהבות בו ?? ובקשר לגבי - סיגל, את מעדיפה את הכונפה הזו על פני קייטלין ? לא יודע אבל כל פעם שאני רואה אותה אני נתקף בחילה . ולהלן התמונה..
היא ללא ספק נראית כמו המכשפה מהמערב, לא ?

Lol קלעת בול לתיאור התמונה. ../images/Emo45.gif

אמ"ג, היא יצאה בתמונה מחרידה למדי. יש למישהו מושג אם גם בארצות אחרות מתלוננים עליה? :ּP

רק צריך להוסיף לה פצעון שחור על

הפנים כובע שחור כמו למכשפות להאריך לה קצת את הציפורניים לתת לה גלימה שחורה ומטאטא ותקבלו את גבי המכשפה הרעה מהמערב

Indiman1

New member
lol ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!!! חוצמזה, אני בטוח שגם במדינות אחרות מתלוננים עליה. איך אפשר שלא ?

S c a r l e t t

New member
../images/Emo6.gifחחחח

קייטלין פשוט עיצבנה אותי יותר, היא גם מכוערת וגם מעצבנת. גבי בינתיים רק מכוערת היא עוד לא הספיקה לעצבן אותי

שחכת לשים לה גלימה שחורה!

לא משנה היא נראית ממש מושלמת להיות המכשפה הרעה מהמערב פשוט בול!!!

הפרק היה משעמם. :ּ\

ההחלטה של רידג' הייתה די צפוייה. למה שבראדלי יוותר על התענוג למתוח עוד קצת את הצופים? :ּX טיילור וברוק הגיבו כצפוי; כל עוד שקייטלין תסבול אני בעד גבי ותומס, אע"פ שגבי דמות (ללא קשר אל השחקנית) מרגיזה. אריק הפך לצעצוע. בכל פעם שרוצים למלא סצינה, למרוח נושא או להבהיר נושא כלשהו - משתמשים בו. הוא הפך לדמות משעממת וחסרת עמוד שדרה (אם כי הוא לרוב חסר עמוד שדרה). ניחא, לפחות עכשיו הוא נזכר להתעורר מזוועות סטפני, שעיוורה אותו כל השנים האלה. אני מציעה לסדר לו תאונה בסדרה שתגרור תרדמת. לאחר כמה שנים, הוא ומייסי יתעוררו באופן בלתי צפוי, ויפצחו ברומן סוער. :ּP המ, סה"כ אני חוזרת על נקודות בהודעה שלך, אז אין טעם שאני אמשיך.

taylor18

New member
באמת אדיוטי

אני מבינה שההחלטה הזאתי קשה בשבילו, אבל מה לעזאזל יעזור יום בביג בר? כאילו שהוא לא מכיר את ברוק ואת טיילור..זה מממש מטומטמם רואים שזה סתם כדי לדחות ולסבן את זה עוד קצת.. ובקשר לקייטלין-אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה היא מהמממת ! מה עובד עליכם? בסדר אז אולי יש לה שיניים בולטות קצת אבל הסתכלתם עליה? על הגוף שלה? ועוד אתם משווים אותה לגבי? לגבי יש מראה כזה שיש שיאהבו , אבל ברור שהיופי שלה הוא לא ברמה מספיק טובה לאופרת סבון, בעיקר אם שמה הוא "היפים והאמיצים". נכון היא לא משהו, אבל קייטלין ועוד לעומתה? פ צ צ ה !! !

למעלה