טיול לירושלים

Nחמן

New member
../images/Emo104.gif טיול לירושלים

לרגל יום ירושלים, שיחול בחודש הבא, אני מבקש להציע טיול מקסים לירושלים. בירושלים יש הרבה דברים לראות. לא כל כך נוף וטבע אבל אתרים מקסימים ומרהיבים ביופים או ברגשותיהם. במשך יום אחד אי אפשר להספיק לראות את הכל אבל לפחות מה שאפשר לראות, זה לא מעט. המסלול המוצע: הר הצופים, גבעת התחמושת, עיר דוד וסיום בתפילה ליד שריד בית מקדשנו. מבקש הצעות. הטיול איננו תלוי במספר המשתתפים והוא יכול להתקיים גם עם משתתף יחיד. אי אפשר ללכת לאיבוד במקומות אלו. התאריך המוצע הוא יום חמישי, כ"ב אייר תש"ע. עם זאת ברור, שמספר המשתתפים יאפשר גם להיפגש ולהכיר זה את זה על רקע טיול מקסים ומהנה. אע"פ שהימים הם ימי ספירת העומר, אני מבקש להשמיע שיר, שיושמע ברדיו דווקא ביום הזיכרון לחללי צה"ל, שיחול בעוד פחות משבועיים. שיר זה מביע את תיאור הלחימה על גבעת התחמושת ובמוזיאון, שהוקם באתר הלחימה, אפשר לחוש באופן מעשי הרבה יותר את מה שהתרחש שם בימי מלחמת ששת הימים. ... כנראה בגלל ימי הספירה לא ניתן לשמוע את השיר באיכות טובה. התרשמו מהתמונות וחפשו באחד התקליטורים של להקת פיקוד מרכז.

אני מציע לשלב נחל או מעיין

למי שאוהב להשתכשך במים. אגב רעיון מקסים וצריך לאמץ אותו, גיבוש חברתי של הפורום. כמו גם המפגש של מחר, חברים תתפקדו כאן בקומונה נפש חדה ובארגון הו``ד. ני עוד זוכר בגעגועים את ההקרנה המיוחדת של הסרט `עיניים פקוחות` להו``ד והיו שם רבים ןטובים כמאה חברים מכל רחבי הארץ. דרור עדכן אותנו ונשמח לדעת מה קורה

Nחמן

New member
אין בעייה

בעיר דוד יש את פיר וורן. תוכל להשתכשך במים במעמקי האדמה. לא סתם להשתכשך אלא ללכת ממש "ביבשה בתוך הים" כפי שקראנו בשירת הים בשביעי של פסח. המים שם מגיחעים עד לגובה 70 ס"מ (סכנה לאנשים נמוכים...
). אי"ה אגיע מחר ו... בדרך אגב שמעתי שגם שם (במקום המפגש) יש נחל אולם אני לא מציע לאף אחד להשתכשך בו...

למעלה