ברוכה הבאה
ג גיגי123 New member 1/1/05 #48 ברוכה הבאההההההההההההההההה../images/Emo98.gif אני ליר בת 14 יווווו תענו ליייי הדס מורנו תשחק בסדרה?
ג גיגי123 New member 1/1/05 #50 אהאהאהאאהאהאהאהאהאאהאהאהאהא../images/Emo98.gif אני ימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך
אהאהאהאאהאהאהאהאהאאהאהאהאהא../images/Emo98.gif אני ימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך היא מושלמת כל כך
מ מתה על בן ודורין New member 30/12/04 #3 תודה נשמה../images/Emo99.gif בת כמה את חחח כל פורום מיכאלה פה יאאא איך אני רוצה שתתחיל כבר הטלנובלה
ס סהרונתתת New member 30/12/04 #4 היי מאמי ברוכית הבאית../images/Emo99.gif אני סהר בת 17 מפורום מיכאלה ואני מתה על אפרת כהן................ מקווה שתהני ושיהיה כיף
היי מאמי ברוכית הבאית../images/Emo99.gif אני סהר בת 17 מפורום מיכאלה ואני מתה על אפרת כהן................ מקווה שתהני ושיהיה כיף
S shirkan21 New member 30/12/04 #14 שלום!!! תהני מאמי -אני שיר ה בת 13 וכן גם אני מפורום מיכאלה!!!(שולט!!!) אז מוואה!!
© ©אלינת טעם© New member 30/12/04 #5 ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif אני אלין
מ מתה על בן ודורין New member 30/12/04 #7 היי מותק../images/Emo99.gif אני זוכרת אותך מפורום מיכאלה..בטח את לא מכירה אותי כי לא הייתי בזמן האחרון כי המחשב שלי נהרס והיה מלא מבחנים חחח לא נורא לאב יו
היי מותק../images/Emo99.gif אני זוכרת אותך מפורום מיכאלה..בטח את לא מכירה אותי כי לא הייתי בזמן האחרון כי המחשב שלי נהרס והיה מלא מבחנים חחח לא נורא לאב יו
א אסי השולטת111 New member 30/12/04 #10 את לא חדשה ../images/Emo46.gif ../images/Emo99.gif נטה אהאהאהאהאהאהאהאה ימי המפגש מעריצים
ח חצילה בסטייל New member 30/12/04 #11 ../images/Emo99.gif ימי המפגפורום../images/Emo99.gif איי איי אסי השולטת111
א אסי השולטת111 New member 31/12/04 #16 איי איי../images/Emo99.gif חצילה בסטייל ../images/Emo99.gif יצא לי חרוז
מ מתה על בן ודורין New member 31/12/04 #26 נופרוש כפרונהההההה../images/Emo99.gif מושלמת שלי חולה עליך בובה כיף שאת פה
א אסי השולטת111 New member 1/1/05 #44 את מושלמת ../images/Emo99.gif אני לא ../images/Emo5.gif וכיף שאת פה