השגריר

אביחי 33

New member
../images/Emo104.gif השגריר ../images/Emo104.gif

אז כאמור, כולנו יודעים ונוכחנו לדעת שהשגריר הבא שייצא את ישראל הוא
איתן שוורץ
. ברכות לאיתן כל זכייתו כשגריר. המון הצלחה אי שם בניו-יורק, והכי חשוב: שייצג אותנו, את מדינת ישראל בכבוד.
השגריר של פורום אמ"ל: איתן שוורץ, נבחר בזכות כישורנותיו,בזכות כושר הביטוי שלו, ובזכות כל הכישורים האחרים, להיות השגריר הבא של המדינה. לכל אחד מאיתנו יש את השגריר או השגרירה הקטן/ה שלו מאהבה מעבר לפינה. לכל אחד מאיתנו, יש את הדמות האחת אשר מייצגת את דעותיו את השקפותיו ואת מנהגיו. פורום יקר
שתפו אותי, ואת שאר החברים: מי השגריר שלכם משחקני אהבה מעבר לפינה
מי לפי דעתכם מייצג, לא את דעותיהם של הקהל בישראל, אלא את דעותיכם האישיות. דמות אחת אשר כל תכונותיה יכולות להוביל לתואר:
השגריר/ה של פורום אמ"ל
איזה דמות ריגשה אתכם
איזה דמות ייצגה את דעותיכם והתחברתם אלייה
איזה דמות תיקרא השגריר של פורום אמ"ל
זה החלטתכם האישית... אוהב מיליון
אביחי

לפי דעתי

יהודה לוי הוא השגריר שלי הוא תמיד ריגש אותי בסצינות שהיה לו ואני אישית מאוד התחברתי אליו ואפילו יש קטעים שהיו מרגשים כשהוא בכה ואני בכיתי יחד איתו ומאוד התרגשתי ממנו

AmiTutiT14

New member
סליחה על הבורות אבל...../images/Emo87.gif

מה זה השגריר
בחיים לא ראיתי את זה.. יש רעים וכל זה
אני אוהבת רעים
סתם.. טוב תספרו לי על מה זה אם בא לכם.. חחח
אני רק יודעת שמהרטה ממיכאלה שם.. אה וגם איתן שוורץ מגיא פינס... וזהו!

real snake

New member
השגרירה שלי! היא:

יעל בר זוהר ... אך צריך לבחור מאמ"ל אז זה קשה יותר!!! הא.. ... ... אולי מירי בוהדנה.! !

אני..../images/Emo9.gif ואביחי אחלה רעיוןן../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני חושבת ש..
ליאור
הוא עונה על כל השאלות שכתובות למעלה (^^^^^) אני ממש התחברתי לליאור והוא ריגש ולדעתי הוא השגריר שלנו

dana20il

New member
בשבילי שגריר הו/א:

מהרטה...לא הבנתיי למה היא לא זכתה חבל.
כפרה על איה
איה קורן
כי שלמות זה לא מילה גסה
הראל סקעת אתה ה-

אניייייייייי../images/Emo9.gif אחלה דיון../images/Emo70.gif

אני בוחרת ב.......
אליאןןןןןן
וזה ממש לא בגלל מורן גרוססס
כבר כתבתי פה פעם שאני והיא באופי דומות
ממש דומות... בתמימות, בזה שאני יכולה לפגוע באחרים אבל לא ממש לשם לב לזה, הקטע הוא שגם אין לה כזה ביטחון עצמי כדי להחזיר לאחרים אחרי שפוגעים בה... יש עוד דברים שממש קשה לכתוב עליהם
אבל בשבילי היא הדמות שמייצגת אותי

אביחי 33

New member
השגריר שלי....

בעצם השגריר שלי מורכז מ 2 דמויות...
ליאור
שירלי
זה שליאור עומד על שלו, זה שהוא יודע מה הוא רוצה מעצמו, זה שלפעמים יש לו סיבוכים בחיים והוא יודע לצאת ולהסתבך שוב בדרך מפתיעה ביותר... זוהי בעצם הדמות של ליאור דמות שבאמת מאפיינת אותי בהרבה תחומים. לעומת זאת, הדמות של שירלי דמות אשר מראה על עקשנות, דמות אשר לא מוותרת, דמות אשר נמצאת בגיל הנעורים וחווה את כל מה שהנערים חווים בגיל הזה, דמות רגישה שיכולה להיות גם עצבנית
כל אלו גם מאפיניים מאוד חזקים אשר מאוד מייצגים אותי-לפי דעתי.
לכן, ה
שגריר
שלי הוא בעצם תרכובת של הדמויות הנזכרות למעלה. אוהב מיליון
אביחי

dana20il

New member
שגיריר שלי:

אלונה
ליאור
כפרה על איה
איה קורן
כי שלמות זה לא מילה גסה