הנני כאן

מושיק20

New member
../images/Emo104.gifהנני כאן../images/Emo140.gif

שלום לכולם
אני לא מאמין שזה עבר כל כך מהר... אני מאוד מאושר לחזור הביתה
אני מודה לכולכם על השירשורים, הברכות והאיחולים
הטיסה היתה בסדר ועברה בשלום. מאוד התגעגעתי אליכם
בשבועיים האחרונים לא יכלתי להיכנס לאינטרנט מפריז. טיילנו מעט ונחתי הרבה. ובקיצור היה סבבה. ברשותכם אני רוצה להודות לכמה אנשים נפלאים שהנעימו לי את השהות בצרפת: ראשית לדודו טל- תודה רבה רבה רבה על הטיפול המסור בפורום
על העזרה בכל. על כל מה שעשית עבורי בחודש הזה
ועשית המון. על התמונות וקטעי הוידיאו הבלעדיים מהסט של צילומי הקליפ "הסוד" ועל הברכה האישית בוידיאו משרית
לחן ממי- אחותי המתוקה על הקשר החם, האיימלים המשעשעים והשיחות הקטנות אל תוך הלילה
היה כייף
(ד"ש לאמך המקסימה). לניר בוסקילה- למרות שהיית עסוק מאוד, הקדשת מזמנך בשבילי לשוחח בועידות הליליות, לשלוח מידי פעם מיילים ולדאוג שהכל בסדר, איתי ועם הפורום
תודה רבה למשפחת ח.מ.ד.הֻ V.d.F
והתודה האחרונה שמורה לכם
חברי פורום שרית חדד
שהייתם כאן שהמשכתם להתעניין במסרים בשירשורים ובכל דרך אפשרית. והפכתם את הפורום שלנו לאחד הפורומים המצליחים והפעילים ביותר ברשת תפוז.
אוהב אתכם מאוד

חן חמי

New member
איזה חמודי :)

מושיק מותק אתה מוזמן אלי עם אבא... תמיד ואני ימסור לאמאא :) בבקשה על הכל- אני לרשותך

מושייקקקקק

ברוך שובך לפורוםםםםםם ולארצנו הקטנה ו"השקטה".... היייתתת חסר לנו מאוד בפורוםםםם...אבל דודו עשה את העבודה שלך עשררר..!!! דודו תמשיך כך וגם חמי נשמה גם את וכמובן גם אתה מושיק.. ותודה רבה עך התמונההה..!!!!

חן חמי

New member
פששש

שאיזו תמונההה אמרתי לך מהגב לא?? חחחחחחח חפיף חפיף אחי מענין מי הצלם :)

מושיקקקקקק

שמח מאוד שנהנת ואיזה תמונה מהדהימה שמת עוד תמונה מהקליפ הסוד אני שמח מאוד שחזרת ובאמת כל הכבוד לדודו על הטיפול בפורום

מ-ו-ש-י-ק ../images/Emo24.gif

ברוך שובך לישראל
התגעגענו אלייך פה בפורום
אני שמחה שחזרת אלינו בריא ושלם ועוד יותר שמחה שנהנת
אוהבת..

מושיק ../images/Emo140.gif

ברוך שובך ארצה ולפורום היקר ביותר בתפוז
שרית חדד
שמחה מאוד לשמוע שנהנת בצרפת בילית ונחת.
אתה נראה מצויין ושוב שמחתי לראותך אמש
שוב ברוך שובך אלינו
(היה בשירשור הלא נכון!!!)

Music4Life

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifמושיקקקקקקקקקקקקקקק

יו אתה כאן
מותק, אני שמחה שחזרת לארצנו סוף סוף ותודההההה רבההההה על המסר מאמי
מקווה לראות אותך מחובר הערב, כשאני יחזור הביתה...נדבר!! וכן, יש לי כמה דברים לספר לך, על..הסילבסטר..(תבין לבד)
שיהיה לך ערב טוב ושוב - שמחה שחזרת אלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה