היום בתפוז Live

../images/Emo104.gifהיום בתפוז Live

לרגל מופע בכורה במוצ"ש הקרוב בשעה 21:30 במועדון ה – Press בת"א, מתארח אצלינו בפורום תרבות עברית הזמר/שחקן ישראל גוריון. תוכלו לפנות אליו בכל שאלה הקשורה בקריירה שלו בעבר- משלישיית "גשר הירקון" ועד "שלוש ארבע חמש וחצי", וכמובן על המופע החדש. ישראל גוריון יתארח בפורום תרבות עברית היום ב-18:00 כולם מוזמנים!

smgfan

New member
נצל"ש. יששששש יייייששששש!!! ../images/Emo9.gif

קנו לי במתנה את הדיסק החדש של ג'ניפר!!!!!
איזה יפה הוא נראה!! היא נראית שם מדהימה!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifתתחדש!!!../images/Emo45.gif

איזה שיר הכי אהבת?

smgfan

New member
עדיין לא הספקתי ממש להתרגל לדיסק..

אבל ממה שאני כן הספקתי להכיר ולאהוב זה.. Jenny From The Block זה ברור, איך לא?
All I Have לא כ"כ יצא לי לשמוע אותו לפני כן, וכשקיבלתי את הדיסק ממש אהבתי- בייחוד את זאתי ששרה בהתחלה ובמשך השיר בקול דק כזה... You Belong To Me שיר יפה! הוא קצת לטיני וסגנון כזה ממש אהוב עליי!! וגם נראה לי ש- I'm Glad!!
אה..ותודה!
רק חבל שהמילים של השירים כתובים כ"כ לא ברור...

QueIronia

New member
את ממש צודקת...

you belong to me הוא באמת שיר מדהים, ואפילו אחי, שלא אוהב את הדיסק אמר שיש בו בערך 3 שירים טובים, וזה אחד מהם. גם אני ממש אוהב אותו.

QueIronia

New member
הוא הרגע תקן אותי:

זה השיר הכי טוב בדיסק (חוץ מ- i'm gonna be alright, שלדעתו נמצא 8 רמות מעל כולם). הוא גם לא אוהב את all i have (איך אפשר שלא לאהוב את השיר?)

smgfan

New member
למה באמת i'm gonna be alright נמצא

גם בדיסק הזה?!? הוא לא היה כבר בדיסק הרמיקסים?

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifבילבלת אותי!../images/Emo3.gif

בן או בת?!

smgfan

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בת!
אני כבר לא מתקנת טעויות כאלה, כי זה לא נראה עד כדי כך משנה. כל הזמן מתבלבלים ואין לי כבר כוח לתקן, אז אני פשוט לא מתקנת!

QueIronia

New member
לא, בדיסק הרמיקסים הוא

היה בדואט עם 50 cent (אם אני לא טועה).ואם תשימו
, בשלושת הדיסקים האחרונים (j.lo, j to tha l-o! the remixes, this is me.. then) היו 3 גירסאות לאותו שיר מדהים (ואין מה להגיד, כל המוסיף גורע - הגרסא הראשונה שהייתה ב- j.lo היה הכי יפה!)!

למעלה