היה פיצוץ...

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifהיה פיצוץ...../images/Emo16.gif

אני חושבת שזה מצדיק הודעה חדשה!!! היו 2 פיצוצים באתרי תיירות בסיני!!! יש לפחות 23 ישראלים שנהרגו ועוד מלא פצועים וזה עוד לא הכל!!! יש פה קישור לאתר שתקראו!! יהי זכרם ברוך של כל אלה שנהרגו!!!
איזה בני זונות המחבלים האלה!!!!

SnoopyElf

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

ישי לא יצר קשר.... האדיוט לא לקח סלולרי ולא התקשר להורים שלו או לשירי ולא ידוע מה קורה איתו..... אני ממש מקוה שהוא בסיידר

SnoopyElf

New member
הוא בסיידר! הפיצוץ היה בונגלו אחד

לידם. יש לו יותר מזל משכל.... הוא מספר שאחרי הפיצוץ כמה בדואים לקחו את כל מי שהיה שם להרים והם התחבאו שם כל הלילה כי פחדו מפיגוע נוסף, ובבוקר הם ירדו מההר והגיעו למסוף חזרה לארץ, ואז הוא מצא טלפון וצלצל אלינו.....

Number One1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאוףףף

אני ידעתי שזה יקרה!!! כל מקום שיש בו הרבה ישראלים, מפציצים. כוס אמא של המחבלים המזדיינים האלה!!!!

../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אפילו לשם הבהמות האלה מגיעים!!!
...די כבר!!!נמאס!!!
....לא נותנים לחיות בשקט!!!גאדדד והמצרים האלה משחקים אותה טיפשים ולא מבינים כלום!!הם לא נותנים להוציא את הגופות לישראל!!!
...ימח שמם של המחבלים האלה!!!!תנחומיי למשפחות ההרוגים(שעדיין מתגלה שיש עוד ועוד הרוגים
)...

למעלה