הגיע תורי

royelmo

New member
../images/Emo104.gif הגיע תורי ../images/Emo104.gif

נוער תל"ם יקרים, זהו, החופש שלי נגמר. הוא היה מאוד ארוך - מאז סוף חוויה. ומחר בשעה 7:30 בבוקר, אני מתגייס לצה"ל (צבא ההגנה לישראל). אז לפני שאני אומר להתראות: שיהיה לכם המדריכים החדשים והפחות חדשים, המון בהצלחה בהדרכה השנה, ובכלל. קחו את הכל בקלות, גם אם זה קשה. חברי האהובים במכינה: תמשיכו להינות מהחיים, מהדירה, מהעבודה, מהמריבות, ומהכל. כדאי שתצבעו את התקרה בחדר של אמיתי ויואב כי היא עומדת ליפול עוד שניה. שיהיה לכם בהצלחה... באמת. והמתגייסים הבאים: מייקי ואריאל.... תהנו בניו יורק (מניאקים!!!). ניפגש בנובמבר... שנה טובה לכולכם! בייייייי רועי אלמן.

רועי!!!!

בהצלחה בצבא! אני בטוחה שתהייה חייל מדהים!!! בהצלחה בהכל! אוהבת, שני נ.ב. אל תשכח לבקר אותנו מדיי פעם... טוב?

המכינה

New member
אוהבים אותך

מוקד, זה חנן, מה שלומך? רק רציתי להגיד שאני מאוד אוהב אותך ומאחל לך את כל ההצלחה שבעולם, החשפנית מגיעה בשתיים עשרה אז תתחיל להתכונן... סתם. נתראה בערב. אוהב חנן.

Roy יקר...../images/Emo104.gif

אוייש.. איזה חמוד אתה..... כולי שמחה ונרגשת לאחל לך המון בהצלחה בסלילת הדרך החדשה.. אני בטוחה שתפיק את המירב מהשרות שלך, ובסוף אפילו תהפוך למירב מיכאלי ג'וניור, ואני אהיה גאה שאני מכירה אותך.. (איזה כיף לי). חוצמזה, דע לך שתהיה חייל שרמנטי בטירוף, ושמדים זה בהחלט הקטע שלך, ושאני וחבריי להדרכה פה, נלהבים ומחכים שתספר לנו חוויות, בכל פעם שתבקר. אוהבת אותך ולבטח אתגעגע, שיר.

המכינה

New member
בהצלחה

שיהיה לך שירות קל, נעים ושקט. לך בשלום וחזור בשלום. יואב.

Daphi

New member
בהצלחה!!../images/Emo50.gif

רועי, סליחה שלא כתבתי לפני אבל ממש בהצלחה בצבא!! תנסה להנות ולהפיק כמה שיותר תועלת מכל רגע בצבא!! ותבוא ולבקר ולעזור לי להכין פעולות כי אין מישהו שיודע כמוך להכין פעולות ל-ד' בנות! אוהבת, דפי

למעלה