כשם הערוץ כך גם השירים היווניים המובאים בו משידורים שונים, "משב רוח מרענן" לא ידעתי שכבר שודרו פעם,מתי???], אני מבין שהשידורים החוזרים מושמעים אך ורק למחורת השידור העיקרי בימי ראשון....
באנטרנט... היום לצערי אני לא יכול...! אכן תכנית מצויינת (זוכר במיוחד את לבסיס (ששר הרבה שירי קזנתזידיס) ואת סוטיריה לאונרדו) חבל שלא משדרים יותר באנטרנט!
סוטוריה ליאונרדו, מריו, דימיטריס קודויאניס, אלני ויטלי, תאודורוס פוליקאנדריוטיס, וזמר ממועדון בואמיסה שכרגע איני זוכר את שמו אבל מחר אני אוסיף את שמו. כפי שאמרתי יש לי את התוכניות מוקלטות. אבישי
כן, רק שלהגיע לאנשים הנכונים זה פשוט כמו למצוא מחט בערימת שחת, אבל, אם מישהו מלבדך קורא הודעה זו אשמח לשם המחשה לבקש שני שירים 1. וונו/ההר 2. גרסונה/המלצרית... תודה על ההתייחסות...
Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ γιατί με τέχνη όλους του κερνώ κι αυτοί μου λένε μάν΄μ΄τι είσαι εσύ γλυκιά γκαρσόνα φέρε μας κρασί στα πεταχτά μοιράζω τις μισές στο πιάτο κι ο μεζές μαρίδα και τυρί τότε κι αυτοί μου δίνουν πουρμπουάρ τους λέγω ορεβουάρ και φεύγουνε στουπί πουλώ κρασί οκάδες με μεζέ χωρίς ποτέ να δίνω βερεσέ κι όταν αρχίζω τις γλυκές ματιές μεθάνε τότε όλοι τρεις φορές Στα πεταχτά μοιράζω τις μισές στο πιάτο κι ο μεζές μαρίδα και τυρί τότε κι αυτοί μου δίνουν πουρμπουάρ τους λέγω ορεβουάρ και φεύγουνε στουπί Κι όταν μου πει κανείς πως μ΄αγαπά πληρώνει τρεις φορές την μια οκά του ρίχνω μέσα στο κρασί νερό και τον ταράζω στο λογαριασμό HI PIO KALI GARSONA IME EGO GIATI ME TECHNI OLUS TUS KERNO KE AFTI MU LENE MAN B TI ISE ESI GLIKIA GARSONA FERE MAS KRASI STO PETAHTA MIRAZO TIS MISES STO PIATO K O MEZES MARIDA KE TIRI TOTE KE AFTI MU DINUN MPURBUAR TUS LEO AREVOUAR KE FEVGUNE STUPI PULO KRASI OKADES ME MEZE XORIS POTE NA DINO VERESE KIOTAN ARXIZO TIS GLIKES MATIES METHANE TOTE OLI TRIS FORES STO PETAXTA MIRAZO TIS MISES STO PIATO K O MEZES MARITHA KE TIRI TOTE KAFTI MU DINUN MBUBUAR TUS LEO AREVOUAR KE FEVGUNE STUPI KOPOS MU PE KANIS POS MHAGAPA PLIRONI TRIS FORES TIN MIA OKA TU RIXNO MES TO KRASI NERO KE TON TARAZO STON LOGARIASMO מסקנה - אף פעם אל תאמר למלצרית שאתה אוהב אותה ....