בקשה +שאלון...!!

moran14h

New member
עונה

סרטים
ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2?-ספיידרמן 1
מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2?-לא ראיתי
שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2?-שר הטבעות2
שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3?-שר הטבעות2
טרויה או המלך ארתור?-טרויה
סלולר או הצלצול?-סלולר
יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?-יומני הנסיכה 1 (כי אותו ראיתי)
שרק 1 או שרק 2?-שרק2
שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר?-שודדי הקריביאים
אשה חתול או באטמן ורובין?-אף אחד.
נד קלי או כנופיות ניו יורק?-נד קלי (שולט!)
זהות כפולה או מלך העקרבים?-זהות כפולה
הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו?-היו זמנים במכסיקו
הארי פוטר 1 או 2 או 3?-הארי פוטר 2
שחר המתים או המעניש?-המעניש (למרות שלא ראיתי אף אחד מהם)
היום שאחרי מחר או פתאום 30?-אני מניחה שפתאום 30
הנוסע או הטמינל?-הנוסע
שבעה חטאים או 12 קופים?-לא ראיתי.
7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?-כנ"ל.
מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש?-לא יודעת..לא ראיתי תפוס ת'כריש.
איזה סרט את הכי אוהבת?-אד ווד.
למה?-כי הוא מדהים וסוחף והוא משמעותי בישבילי.
איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?-מלך האריות.
למה?-כי הוא יפה.
מה הסרט האחרון שראית?-אד ווד (בפעם השלישית)
אהבת אותו?-כן.מאוד. תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...
פעולה-ואן הלסינג.
קומדיה-שקרן שקרן .
דרמה-אד ווד.
רומנטי-אדוארד סיזר הנדס.
אימה-סליפי הולו.
איזה ז'אנר את הכי אוהבת?-דרמה.
מה את מחפשת בסרט?-אני מחפשת משהו שירתק אותי ושהמשחק יהיה טוב. שחקנים
ויל סמית' או בן אפלק?-וויל סמית'
ג'וני דפ או ויגו מורטנסן?-ג'וני דפ.
בראד פיט או ג'ורג קלוני?-אוו אממ..איי..בראד פיט.
ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו?-רוברט די נירו.
אורלנדו בלום או מאט דיימון?-מאט דיימון(נא לא לסקול..)
טום קרוז או טום הנקס?-טום קרוז.
קולין פארל או אדם סנדלר?-קולין פארל.
סילבסטר סטאלון או ואן דם?-איי..אממ..ואן דם.
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר?-כל כך יו ג'קמן!
קלינט איסטווד או וודי אלן?-וודי אלן.
אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?-אנטוניו בנדרס (איך הם גורמים לי לענות דברים כאלה?).
פול ווקר או איתן הוק?-איתן הוק.
ברוס ויליס או דנזל וושינגטון?-אוו דנזל וושינגטון!!
טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?-טובי מקגוויר.
ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק?-ג'סטין טימברלייק(מה ההשוואה הזאת?)
בן סטילר או אוון וילסון?-אוון ווילסון.
אדי מרפי או ג'ים קארי?-כל כך כל כך ג'ים קרי!
מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון?-מייקל ג'יי פוקס.
יואן מקגרגור או יו גרנט?-יואן מקגרגור!!.
פירס ברוסנן או קווין קוסטנר?-פירס..
תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני:ג'וני דפ.
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... -מהיום שבו
ראיתי את שודדי הקריביאים (לצערי).
למה את מעריצה את השחקן הזה?-כי הוא מוכשר בטירוף..אין הרבה שחקנים כאלה מוכשרים..
איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?-אד ווד(או כל סרט בשיתןף עם טים ברטון המדהים!).
ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו?אאממ מרטין לנדו וליאונרדו דיקפריו. שחקניות
ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?-אנגלינה ג'ולי.
רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט?-רנה זלווגר.
דמי מור או פנלופה קרוז?-דמי מור.
ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י?-אממ קשה..כריסטינה ריצ'י.
ליסה קודרו או קורטני קוקס?-קורטני קוקס.
מישל פייפר או אומה תורמן?-אומה תורמן.
בריטני מרפי או אליסה מילאנו?-אליסה מילנו.
ריס וויתרספון או הלן האנט?-ריס ווית'ספון.
דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?-ג'ניפר אנסטון.
ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון?-אף אחת.
סנדרה בולוק או אנט בנינג?-סנדרה בולוק.
הלי ברי או שרה מישל גלר?-שרה מישל גלר.
נעמי ווטס או קורטני לאב?-נעמי ווטס.
קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?-קירסטן דאנסט.
שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו?-שרה ג'סיקה פרקר.
ג'ודי פוסטר או מדונה?-מדונה.
ליב טיילר או קייט בלאנשט?-קייט בלנשט.
נב קמבל או קייט בוסוורת'?-נב קמבל.
גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס?-גוונית' פלטרו.
נטלי פורטמן או שרון סטון?-נטלי פורטמן.
תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:ריס ווית'רספון.
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...-מאז "האיש בירח"
למה את מעריצה את השחקנית הזאת?-כי היא מוכשרת.
איזה סרט הכי אהבת בכיכובה?-"האיש בירח"
ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה?-ראיין פליפה וג'ייסון לונדון.

Galadriel 3000

New member
מזה מזה מזה?

מסתומרת שאת בוחרת בבראד פיט (ולא משנה מה האפשרות השנייה) ומסתומרת היום שראית את שודדי הקאריבים (לצערך)?

moran14h

New member
אני שונאת גם את בארד וגם את ג'ורג'

אבל את ג'ורג' אני שונאת יותר ...(ואני אפילו לא יודעת למה) ו"לצערי"..הכוונה שלצערי התחלתי לאהוב אותו רק משודדי הקריביאים..

עונה.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

סרטים ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? 2
מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? לא ראיתי 2, והראשון היה מעולה. אז 1
שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? 2
שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? 2
טרויה או המלך ארתור? טרויה. ברור. סלולר או הצלצול? לא ראיתי אף אחד, אבל סלולר, כי הצלצול מזעזע לפי מה שהבנתי
יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?
לא ראיתי את 2, אז 1. שרק 1 או שרק 2? כנ"ל. שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? דפנטלי שודדי הקאריביים. ג'ק ספארו
|סוגד| אשה חתול או באטמן ורובין? באטמן ורובין. נד קלי או כנופיות ניו יורק?
נראה לי שנד קלי. זהות כפולה או מלך העקרבים? לא ראיתי אף אחד. נלך על זהות כפולה. הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון
הארי פוטר 1 או 2 או 3? פיכס. כלום בעיקרון. אבל נניח ש-1. שחר המתים או המעניש? לא זה ובהחלט לא זה. נלך על המעניש
היום שאחרי מחר או פתאום 30? וואי. קשה. פתאום 30
הנוסע או הטמינל? לא ראיתי אפחד. שבעה חטאים או 12 קופים? לא ראיתי לא זה ולא זה. 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? לא ראיתי לא זה ולא זה. מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? מוצאים את נמו
איזה סרט את הכי אוהבת?למה? וואי. יש המון. בעיקרון - שודדי הקאריביים והיפה והחיה. כי הם פשוט מעולים. איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה? היפה והחיה. מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו? דודג'בול. חמודי, לא יותר תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה [הסמוראי האחרון],קומדיה [אייס ונטורה למיניהם],דרמה [פיכס דרמה],רומנטי [
כלום] ואימה [לא רואה]. איזה ז'אנר את הכי אוהבת? קומדיה ופעולה. מה את מחפשת בסרט? שיעניין אותי ויעביר לי את הזמן. זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? ויל סמית'. ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? ג'וניייי בראד פיט או ג'ורג קלוני? בראד פיט. ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? רוברט דה ניר אורלנדו בלום או מאט דיימון? אורלנדו
טום קרוז או טום הנקס? קרוז. קולין פארל או אדם סנדלר? אדם סנדלר. סילבסטר סטאלון או ואן דם? ואן דאם. יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? יו ג'קמן. קלינט איסטווד או וודי אלן? קלינד איסטווד. אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? בנדרס. פול ווקר או איתן הוק? אית'ן הוק. ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? ברוס ויליס. טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? מגוויר. ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'וד לאו. וממתי ג'סטין טימבראחותך שחקן
בן סטילר או אוון וילסון? אוווו. המ. נראה לי אוון וילסון. למרות שבן סטילר ענק. אדי מרפי או ג'ים קארי? ג'ים קארי. מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? מייקל ג'י פוקס. יואן מקגרגור או יו גרנט? יו גרנט. פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? ברוסנן. תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: אורלנדו ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... - משר הטבעות. למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא שחקן טוב, והוא ממש חמוד. איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שודדי הקאריביים. ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? ג'וני דפ. זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? רוברטס. רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? זלווגר. דמי מור או פנלופה קרוז? קרוז. ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול קידמן. ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני קוקס. מישל פייפר או אומה תורמן? אומה ת'ורמן. בריטני מרפי או אליסה מילאנו? כלום. ריס וויתרספון או הלן האנט? וויתרספון. דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון. ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? גרנררררר|סוגד| סנדרה בולוק או אנט בנינג?
בולוק. הלי ברי או שרה מישל גלר? שרה מישל גלר. ולו רק בגלל באפי, כשעוד הייתי רואה אותה. נעמי ווטס או קורטני לאב? כלום. קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קירסטן. שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה מה שמה. ג'ודי פוסטר או מדונה? ג'ודי פוסטר. ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב טיילר. נב קמבל או קייט בוסוורת'? בחיים שלי לא ראיתי אף סרט, של אף אחת מהן. אז כלום. גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת' פלאטרו. נטלי פורטמן או שרון סטון? שרון סטון. תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: ג'ניפר גארנר. ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... - מהפרק הראשון שך זהות בדויה. למה את מעריצה את השחקנית הזאת? כי היא ממש חמודה
והיא גם משחקת טוב. איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? דרדוויל
ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? בן אפללללק.

למה לנו בבצפר אין עבודות כאלו?

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? ספיידרמן 1. מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? מהיר ועצבני 1. שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? או, בחירה קשה. אבל אני מעדיפה 2. שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? שר הטבעות 3. טרויה או המלך ארתור? טרויה. סלולר או הצלצול? הצלצול. יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? יומני הנסיכה 1. שרק 1 או שרק 2? שרק 1. שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? שו"הק. אשה חתול או באטמן ורובין? באטמן ורובין. נד קלי או כנופיות ניו יורק? נד קלי. זהות כפולה או מלך העקרבים? מלך העקרבים. הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון. הארי פוטר 1 או 2 או 3? ה"פ 3. שחר המתים או המעניש? שחר המתים. היום שאחרי מחר או פתאום 30? היום שאחרי מחר. הנוסע או הטמינל? הנוסע. שבעה חטאים או 12 קופים? אין לי מושג ירוק, לומכירה אפחד. 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? סקי קפטן. מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? פיינדינג נימו. איזה סרט את הכי אוהבת? למה? שר הטבעות. אני אוהבת סרטי פנטזיה ומלחמה. איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת? למה? מוצאים את נמו (זה נחשב?). כי העלילה טובה, המדובבים מצויינים- ובעיקר- האנימציה נהדרת. מרגישים ממש שנמצאים בתוך הים. מה הסרט האחרון שראית? אהבת אותו? זה היה לפני מלאנתלפים שנה, אבל אני חושבת שזה היה מרד החיות. ולא אהבתי אותו. כל הקטעים המצחיקים היו בטריילר. וחוץ מזה ראיתי בדיבוב אז בכלל היה גרוע. תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... שר הטבעות נחשב? ספוט, שמש נצחית, בעע, אני שונאת סרטים רומנטיים! אימה? הצלצול היה נהדר. פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה. איזה ז'אנר את הכי אוהבת? פנטזיה. מה את מחפשת בסרט? שיהיו בו מלחמות ודברים על טבעיים. אפילו "פיטר פן" יהיה טוב. זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? ויל סמית. ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? לא בוחרת. שניהם מצוינים. בראד פיט או ג'ורג קלוני? פת לחם. ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? נדמה לי שריצ'ארד גיר. אורלנדו בלום או מאט דיימון? אורלנדו
טום קרוז או טום הנקס? קרוז. קולין פארל או אדם סנדלר? אדם סנדלר. סילבסטר סטאלון או ואן דם? ואן דאם. יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? יו ג'קמן. קלינט איסטווד או וודי אלן? קלינט איסטווד. אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? אנטוניו בנדרס, כי מל גיסון אנטישמי. פול ווקר או איתן הוק? איתן הוק. ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? יאללה, שיהיה דנזל. טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? טובי מגוייר. ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'וד לאו. בן סטילר או אוון וילסון? און וילסון. אדי מרפי או ג'ים קארי? ג'ים קארי. מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? מייקל ג'יי פוקס. יואן מקגרגור או יו גרנט? יו גרנט. פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? פירס ברוסנן. תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... אורלנדו בלום. למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא נראה מדהים
, משחק נהדר ויש לו נשמה טובה. הבחור האידיאלי
. איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שו"הק, כי קשה לי לבחור בין שר"הט האחרים
. ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? אלייז'ה ווד. זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? אנג'לינה ג'ולי. רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? רנה זלווגר. דמי מור או פנלופה קרוז? דמי מור. ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול קידמן. ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני קוקס. מישל פייפר או אומה תורמן? אומה תורמן. בריטני מרפי או אליסה מילאנו? בריטני מארפי. ריס וויתרספון או הלן האנט? ריס וויתרספון. דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון. היא שיחקה טוב ב"חברים". ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? ג'ניפר גרנר. סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה בולוק. הלי ברי או שרה מישל גלר? שרה מישל גלר. נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי ווטס. קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קירסטן דאנסט. שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? פרקר. ג'ודי פוסטר או מדונה? מדונה. ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב טיילר. נב קמבל או קייט בוסוורת'? קמבל, כי קיית' סתם קרצי. גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת' פאלטרו. נטלי פורטמן או שרון סטון? נטלי פורטמן. תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... קייט בלאנשט, מאז שראיתי את שר"הט הראשון. למה את מעריצה את השחקנית הזאת? כי היא משחקת נהדר. איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? שר"הט הראשון. ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? מירנדה אוטו.

Galadriel 3000

New member
אני עונה! ועם נימוקים, בין אם

מותר או לא... (טוב נו רק בחלק...) ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? 1 מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? --- (לא ראיתי) שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? 1 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? 3 טרויה או המלך ארתור? טרויה סלולר או הצלצול? לא סלולר, כי המשחק שם גרוע, ולא הצלצול, כי עוד לא ראיתי אותו. יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? לא זה ולא זה, כי את הראשון ממש לא אהבתי, ואת השני לא ראיתי. שרק 1 או שרק 2? 2
שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? שודדי הקאריביים! (למרות שלא ראיתי אפקט הפרפר אז אין לי סמכות. אבל אני בטוחה ששה"ק יותר יפה) אשה חתול או באטמן ורובין? באטמן ורובין (אותו נימוק משאלה קודם) נד קלי או כנופיות ניו יורק? נד קלי (אותו נימוק משאלה קודם) זהות כפולה או מלך העקרבים? לא ראיתי. הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? היו זמנים, כי יש שם ג'וני. הארי פוטר 1 או 2 או 3? 2 (1 ילדותי מדי, ושלוש מטומטם) שחר המתים או המעניש? לא ראיתי. היום שאחרי מחר או פתאום 30? לא ראיתי הנוסע או הטמינל? לא ראיתי, אבל טרמינל נשמע יותר מעניין. שבעה חטאים או 12 קופים? לא ראיתי. 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? לא ראיתי. מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? לא ראיתי את תפוס ת'כריש אז אין לי סמכות (למרות שאני בטוחה ששניהם יפים) איזה סרט את הכי אוהבת?למה? שר הטבעות. כי...זה על ספר מקסים, שמספר על עולם שלא קיים באמת, אבל נראה שהוא כל כך אמיתי עד שנדמה שאפשר לחוש את הרוח שנושבת בו. (איפה למדתי להתנסח ככה? ועוד בקיטשיות... ממש על רמה.) איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה?מלך האריות. כי אין שם שום זוועה כזאתי, כמו נסיכה בלונדינית ומתולתלת שנעשה לה עוול איום ונורא ואז כולם עצובים בשבילה והפיה הטובה נשלחת כדי לתקן את המעוות, והמעוות מתוקן, ובנוסף הנסיכה גם מתחתנת עם איזה מישהו. מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו?סלולר. אממ... העלילה הייתה בסדר, אבל הצילום לא משהו, וגם המשחק, אבל אפשר היה לצחוק... תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה: אממ מטריקס הראשון. קומדיה: אממ אני דיי אהבתי את המהפך של הלן (למרות שהוא לא ה*אהוב* עליי, אבל אני לא מצליחה לחשוב על אחר כרגע) דרמה: אממ המספריים של אדוארד נחשב? רומנטי:נגיד שוב המהפך של הלן... אני לא מתה על הז'אנר. אימה: סליפי הולו. איזה ז'אנר את הכי אוהבת? אממ פנטזיה. מה את מחפשת בסרט? שיהיה בו לפחות אלמנט על- טבעי אחד, או שלפחות יהיה מצחיק.(או לפחות משהו מוזר) זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק?ויל ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? ג'וני! בראד פיט או ג'ורג קלוני? בעע בעע ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? ריצ'ארד.. אני חושבת. אורלנדו בלום או מאט דיימון? אורלנדו. טום קרוז או טום הנקס? טום הנקס (כי הוא היה בגרין מייל) קולין פארל או אדם סנדלר? אדם סנדלר (כי הוא היה בנער המים) סילבסטר סטאלון או ואן דם?
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? יו ג'קמן קלינט איסטווד או וודי אלן? וודי אלן (כי קלינט איסטווד עושה מערבונים משעממים אם אני לא טועה, ווודי אלן עושה סרטים מצחיקים) אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? בעע בעע פול ווקר או איתן הוק? מיזהמיזה? ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? קשה להחליט. טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? טובי ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין (מה, הוא כבר נחשב לשחקן?) בן סטילר או אוון וילסון? מיזהמיזה? אדי מרפי או ג'ים קארי? ג'ים קארי מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? מה אני יודעת... יואן מקגרגור או יו גרנט? יואן פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? חרטא תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: ג'וני דפ (כי אני רוצה) ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... ממתי ש... עבר בערך חצי שנה משודדי הקאריביים. למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא שחקן טוב שבוחר תפקידים מוזרים ומגניבים. איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שודדי הקאריבים ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? בעע לוידת... זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? ג'וליה רוברטס (לא ראיתי אפילו סרט אחד של אנג'לינה ג'ולי) רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? לא מכירה מספיק אף אחת מהן... דמי מור או פנלופה קרוז? לוידת ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? כריסטינה ריצ'י (כי היא הייתה בסליפי הולו
) ליסה קודרו או קורטני קוקס? ליסה (זו הזו של פיבי, נכון?) מישל פייפר או אומה תורמן? מישל פייפר (כי לא ראיתי סרטים של אומה) בריטני מרפי או אליסה מילאנו? אליסה מילאנו. כי היא במכושפות. ריס וויתרספון או הלן האנט? ריס וויטרספון (כי אין לי מושג מי השניה) דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון (אם במקרה תהיתם למה, אז זה כי היא הייתה בחברים) ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? ג'ניפר גרנר (למה? כי היא לא זונה) סנדרה בולוק או אנט בנינג? מני יודעת. הלי ברי או שרה מישל גלר? קשה. או הלי ברי, שהייתה באקס מן, או שרה מישל גלר, שהיא בבאפי (שאני לא רואה אבל ככה קוראים לכלבה שלי) נעמי ווטס או קורטני לאב?לוידת. קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קירסטן דאנסט, כי היא בספיידרמן. שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? אליזבת'? מי זו? ג'ודי פוסטר או מדונה? מדונה ליב טיילר או קייט בלאנשט? קייט בלאנשט (סתם כי אני ביחסי איבה עם ליב) נב קמבל או קייט בוסוורת'? קייט בוסוורט (כי אני יותר יודעת מי זאת, לעזאזל. בכלל כל החיים חשבתי שנב קמבל זה בן.) גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת' פאלטרו (כי היא לא זונה) נטלי פורטמן או שרון סטון? נטלי פורטמן (ככה) תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:ג'ניפר אניסטון (כי בא לי) ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... מאז חברים. ואני לא מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה עליה. למה את מעריצה את השחקנית הזאת? כי היא הייתה בחברים. איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? את ברוס הגדול מכולם (כי זה הסרט היחיד שראיתי איתה) ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? ג'ים קרי (כי הוא בברוס הגדול מכולם) וואי זהו? נגמר דיי בהפתעה...

moran14h

New member
מיכל , יא מעופפת

ראית את "נערה בהפרעה" ..זה עם אנג'לינה ג'ולי..

CiNdErElLa3887

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2?2
מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2?1 (לא ראיתי את ה2) שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2?2 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3?3 טרויה או המלך ארתור? המלך ארתור סלולר או הצלצול?הצלצול יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?1 שרק 1 או שרק 2?2 שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר?אפקט הפרפר אשה חתול או באטמן ורובין?באטמן ורובין נד קלי או כנופיות ניו יורק?לא ראיתי אף אחד מהם, אבל כנופיות ניו יורק נשמע יותר טוב (לא לסקול..חח) זהות כפולה או מלך העקרבים?מלך העקרבים הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו?היו זמנים במקסיקו הארי פוטר 1 או 2 או 3?1 שחר המתים או המעניש?המעניש היום שאחרי מחר או פתאום 30?פתאום 30 הנוסע או הטמינל?הנוסע שבעה חטאים או 12 קופים?12 קופים 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?7 שנים בטיבט מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש?מוצאים את נמו איזה סרט את הכי אוהבת?למה?שר הטבעות-שיבת המלך כי זה סרט ממש יפה ומרגש, והוא גם די סוגר את כל הסיפור. מעין מסקנה שכזאת איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה? מוצאים את נמו, כי זה סרט מצחיק והיחיד שיכולתי לראות עם בן דוד שלי שממש אהבתי מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו?היומן..חח אהבתי..יותר נכון התאהבתי..סרט מהמם..ממליצה לכולם
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה. פעולה:אין קומדיה:"מיליונר מי שגומר אחרון" דרמה:"שר הטבעות-שיבת המלך" רומנטי:"היומן" אימה:"הצלצול" איזה ז'אנר את הכי אוהבת?קומדיה (וגם רומנטי) מה את מחפשת בסרט?אממ שיהיה מצחיק ורומנטי זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק?ויל סמית ג'וני דפ או ויגו מורטנסן?ויגו בראד פיט או ג'ורג קלוני?בראד פיט ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו?ריצ'ארד גיר אורלנדו בלום או מאט דיימון?אורלנדו טום קרוז או טום הנקס?טום הנקס קולין פארל או אדם סנדלר?אדם סנדלר סילבסטר סטאלון או ואן דם?ואן דאם יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר?אשטוןן קוצ'ר קלינט איסטווד או וודי אלן?קלינט אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?אנטוניו בנדרס פול ווקר או איתן הוק?פול ווקר ברוס ויליס או דנזל וושינגטון?ברוס ויליס טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?טובי מגוויר ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק?ג'סטין טימברלייק בן סטילר או אוון וילסון?בן סטילר אדי מרפי או ג'ים קארי?ג'ים קארי מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון?סמואל ל' ג'קסון יואן מקגרגור או יו גרנט?יואן מקרגור פירס ברוסנן או קווין קוסטנר?קווין תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני:אורלנדו ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...מאז שאחוות הטבעת יצאה..ככה ב2001 למה את מעריצה את השחקן הזה?כי הוא אורלנדו..חח איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?שר הטבעות-שיבת המלך ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו?קיירה נייטלי זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?אנג'לינה רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט?ג'ניפר דמי מור או פנלופה קרוז?דמי ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י?ניקול ליסה קודרו או קורטני קוקס?ליסה מישל פייפר או אומה תורמן?מישל בריטני מרפי או אליסה מילאנו?בריטני ריס וויתרספון או הלן האנט?ריס וויתרספון אהובתי דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון?ג'ניפר גארנר אהובתי השנייה סנדרה בולוק או אנט בנינג?סנדרה הלי ברי או שרה מישל גלר?שרה מישל נעמי ווטס או קורטני לאב?נעמי ווטס קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?קירסטן שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו?שרה ג'סיקה ג'ודי פוסטר או מדונה?מדונה ליב טיילר או קייט בלאנשט?ליב טיילר נב קמבל או קייט בוסוורת'?נב קמבל גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס?בע בריטני בע...ג'ווינת נטלי פורטמן או שרון סטון?נטלי פורטמן תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:ג'ניפר גארנר ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...מאז שראיתי את פתאום 30..ככה לפני 3 חודשים למה את מעריצה את השחקנית הזאת?כי היא חמודה ומצחיקה בטירוף איזה סרט הכי אהבת בכיכובה?פתאום 30 ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה?אמממ אנדי סירקיס

SAMAR

New member
הנה תשובותי../images/Emo70.gif

ספיידרמן2 מהיר ועצבני1 שר הטבעות1 המלך ארתור [אורלנדו או לא זה סרט טוב יותר] הצלצול יומני הנסיכה2 שרק1 שודדי הקריביים באטמן ורובין [אחח, הנוסטלגיה...] נד קלי זהות כפולה היו זמנים במכסיקו הארי פוטר3 היום שאחרי מחר טרמינל 12 הקופים סקיי קפטאן מוצאים את נימו [מקווה שרשמתי הכל...] שחקן אהוב:אדם סנדלר *מאז שלהי שנות ה2000 אני מעריצה אותו, אולי קצת לפני... *הוא מצחיק, הוא חמוד, אין מצב שהוא לא משחק טוב, ופשוט אי אפשר שלא לאהוב אותו [הוא גאוני] *סדנה לעצבים, כי זה סרט גאוני ומחוכם, וביג דדי, כי זה פשוט מתוק! *כמעט בכל סרט הוא משחק עם אותם שחקנים [עסק מאוד נדיר] אבל אין על וינונה ריידר והתאומים ספרוס! אגב גם ג'וני נוקסוויל עונה על שתי הדרישות הראשונות [ההוא בג'קאס, הוא גם שווה] מקווה שעזרתי

פרפר16

New member
אני

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? אמ 1 לא ראיתי את 2 מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? 1 ברור כי זה עם וין דיזל שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? אממממ קשה מאוד 2 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? 3 ברור טרויה או המלך ארתור? טרויה סלולר או הצלצול?סלולר שונאת את הצלצול יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? 1 לא ראיתי את השני שרק 1 או שרק 2? 2 בגלל פוס אין בוטס שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר?שודדי הקארביים אשה חתול או באטמן ורובין? אישה חתול נד קלי או כנופיות ניו יורק? לא ראיתי אף אחד אבל נד קלי בגלל אורלנדו זהות כפולה או מלך העקרבים? זהות כפולה הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון הארי פוטר 1 או 2 או 3? 1 שחר המתים או המעניש? לא ראיתי אף אחד מהם היום שאחרי מחר או פתאום 30? זאת שאלה ברור שהיום שאחרי מחרר הנוסע או הטמינל?
לא מכירה שבעה חטאים או 12 קופים? שבעה חטאים 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?2 שנים בטיבט מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? נמו איזה סרט את הכי אוהבת? שר הטבעות למה? כי אני אוהבת פנטזיות ומלחמות עם חרבות וכל מיני דברים כאלה איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?מלך האריות למה? כי זה ממש יפה אני אוהבת דברים כאלה מה הסרט האחרון שראית? מעודדות צמודות לפני רגע בהוט אהבת אותו? מאוד תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה- להציל את הטוראי ראיין ובלאק הוק דאון (אני ממש אוהבת מלחמה) ,קומדיה- מעודדות צמודות ,דרמה- קוראים לי סם ,רומנטי-מולאן רוז' ואימה- אני שונאת אימה. איזה ז'אנר את הכי אוהבת? פעולה מה את מחפשת בסרט? מלחמה זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? וויל סמית ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? ויגו בראד פיט או ג'ורג קלוני? בראד פיט ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? ריצ'א'רד גיר אורלנדו בלום או מאט דיימון? אמממ תנו לי לחשוב ..... ברור שאורלנדו טום קרוז או טום הנקס? הנקס קולין פארל או אדם סנדלר? קולין פארל סילבסטר סטאלון או ואן דם? אף אחד יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? אשטון קלינט איסטווד או וודי אלן? וודי אלן אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? גיבסון פול ווקר או איתן הוק? פול ווקר ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? ברוס וויליס טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? לאאאאאא זה ממש קשהה אממ וין דיזל ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'וד לאו בן סטילר או אוון וילסון? בן סטילר אדי מרפי או ג'ים קארי? ג'ים מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? מייקל ג' יואן מקגרגור או יו גרנט? יואן פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? קווין קוסנר תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: אורלנדו בלום ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... משני צריחים התחלתי להיתעניין ולחפש עליו חומר ומאז זה היתפתח למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא כזה חמוד והוא כל מה שאני מחפש אצל בנים איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שר הטבעות וטרויה ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? אריק באנה ובלאק הוק דאון וטרויה זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? אנג'לינה ג'ולי רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? רנה דמי מור או פנלופה קרוז? קרוז ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ריצ'י ליסה קודרו או קורטני קוקס? קוקס מישל פייפר או אומה תורמן? אומה תורמן בריטני מרפי או אליסה מילאנו? בריני מרפי ריס וויתרספון או הלן האנט? ריס דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? גרנר סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה הלי ברי או שרה מישל גלר? האלי ברי נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי ווטס קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קירסטן דאנסט שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה ג'ודי פוסטר או מדונה? מדונה ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב נב קמבל או קייט בוסוורת'? קייט בסרוות גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? ספירס נטלי פורטמן או שרון סטון? פורטמן תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: קירסטן דאנסט ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... אמ כבר מלא זמן אני עוקבת אחרי הסרטים שלה ואני חולה למה את מעריצה את השחקנית הזאת? כי היא ממש חמודה ושחקנית מצוינת איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? אמממממממ שהמין השני שובת ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? אורלנדו באליזבט טאון וואו זה היה ארוך ואמ מיטל לקראת הסוף רשתי את השמות בקיצור כי כאבו לי הידיים מקווה שזה בסדר

Piece of Wood

New member
הלוואי עליי עבודות כאלו../images/Emo19.gif|אליהו|

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? לא ראיתי מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? כנ"ל שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? וואו קשה לי להחליט...אבל 2 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? איך אפשר???... המממ... 3 טרויה או המלך ארתור? טרויה סלולר או הצלצול? הצלצול יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? לא ראיתי את 2 אז 1 שרק 1 או שרק 2? 2 !!
שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? קשההההה... שודדי הקאריביים אשה חתול או באטמן ורובין? לא ראיתי נד קלי או כנופיות ניו יורק? נד קלי זהות כפולה או מלך העקרבים? מלך העקרבים הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון הארי פוטר 1 או 2 או 3? 3 ! שחר המתים או המעניש? לא ראיתי היום שאחרי מחר או פתאום 30? היום שאחרי מחר הנוסע או הטמינל? לוידעת שבעה חטאים או 12 קופים? שבעה חטאים 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? לוידעעעעת מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? תפוס ת'כריש איזה סרט את הכי אוהבת?למה? שר הטבעות! את כולם, בגלל שזה הסרט שעשוי בצורה הכי טובה שאני אי פעם ראיתי, מכל הבחינות! זאת פשוט הפקת ענק מדהימה, שחקנים מדהימים, תוכן מדהים... ממש ממש סרטים איכותיים איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה? מלך האריות, כי יש לו תוכן ממש יפה והוא עשוי נהדר, אהבתי מאד מאד גם את רובין הוד שזה אחד הסרטים המצוירים היותר משעשעים
מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו? אפקט הפרפר - סרט מדהים, הזוי לחלוטין, כמו שאני אוהבת
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...
פעולה- קיל ביל
קומדיה- אין כמו אלבמה
דרמה- הבן הטוב
רומנטי- שמש נצחית בראש צלול
ואימה- סיוט בחדר המורים נחשב?
איזה ז'אנר את הכי אוהבת? פנטזיה ומלחמה מה את מחפשת בסרט? שחקנים טובים, עלילה מעניינת ותסריט טוב, אקשן/עניין זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? וויל סמית' ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? או גאד!! אל תעשו לי את זה!
קשה קשה... אבל ויגו בראד פיט או ג'ורג קלוני? בראד פיט ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? ריצ'ארד גיר אורלנדו בלום או מאט דיימון? אורלנדו בלום (
) טום קרוז או טום הנקס? טום קרוז קולין פארל או אדם סנדלר? אדם סנדלר סילבסטר סטאלון או ואן דם? ואן דם יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? אשטון קוצ'ר קלינט איסטווד או וודי אלן? קלינט איסטווד אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? אנטוניו בנדרס [רק כשהוא מדבב את פוססס אין בוטס
] פול ווקר או איתן הוק? איתן הוק ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? ברוס ויליס טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? טובי מגוויר ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? בעעע... בן סטילר או אוון וילסון? בן סטילר אדי מרפי או ג'ים קארי? אדי מרפי! מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? ארגגג..לוידעת יואן מקגרגור או יו גרנט? יו גרנט פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? קווין קוסטנר תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: אלייז'ה ווד ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... - מאז שר הטבעות השני בערך... למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא שחקן מ ע ו ל ה, הוא משחק [מדהים] מגיל צעיר, הוא מצחיק והוא חמוד בטירוף איך אפשר שלא לאהוב אותו?
איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שר הטבעות כמובן, גם את הבן הטוב ושמש נצחית בראש צלול... ויש עוד כמה ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? אולנדו בלום, בילי בויד, ויגו מורטנסן, ג'ים קארי, ברוס ויליס וכ'ו... זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? ג'וליה רוברטס רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? רנה זלווגר דמי מור או פנלופה קרוז? פנלופה קרוז ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול קידמן ! ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני קוקס מישל פייפר או אומה תורמן? מישל פייפר בריטני מרפי או אליסה מילאנו? אליסה מילאנו ריס וויתרספון או הלן האנט? רייס ווית'רספון [מלכה!!!
] דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפק אניסטון ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? ג'ניפר גרנר סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה בולוק הלי ברי או שרה מישל גלר? שרה מישל גלר נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי ווטס קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קמרון דיאז שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה ג'סיקה פארקר ג'ודי פוסטר או מדונה? מדונה ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב טיילר נב קמבל או קייט בוסוורת'? קייט בוסוורת' גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת' פלאטרו נטלי פורטמן או שרון סטון? נטלי פורטמן תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: רייס ווית'רספון ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... מאחרי שראיתי "אין כמו אלבמה" למה את מעריצה את השחקנית הזאת? כי היא אדירה! אני מתה על המשחק שלה. איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? אין כמו אלבמה ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? ג'וש לואיס

Piece of Wood

New member
../images/Emo93.gif

סידרתי ת'הדגשה
ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? לא ראיתי מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? כנ"ל שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? וואו קשה לי להחליט...אבל 2 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? איך אפשר???... המממ... 3 טרויה או המלך ארתור? טרויה סלולר או הצלצול? הצלצול יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? לא ראיתי את 2 אז 1 שרק 1 או שרק 2? 2 !!
שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? קשההההה... שודדי הקאריביים אשה חתול או באטמן ורובין? לא ראיתי נד קלי או כנופיות ניו יורק? נד קלי זהות כפולה או מלך העקרבים? מלך העקרבים הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון הארי פוטר 1 או 2 או 3? 3 ! שחר המתים או המעניש? לא ראיתי היום שאחרי מחר או פתאום 30? היום שאחרי מחר הנוסע או הטמינל? לוידעת שבעה חטאים או 12 קופים? שבעה חטאים 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? לוידעעעעת מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? תפוס ת'כריש איזה סרט את הכי אוהבת?למה? שר הטבעות! את כולם, בגלל שזה הסרט שעשוי בצורה הכי טובה שאני אי פעם ראיתי, מכל הבחינות! זאת פשוט הפקת ענק מדהימה, שחקנים מדהימים, תוכן מדהים... ממש ממש סרטים איכותיים איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה? מלך האריות, כי יש לו תוכן ממש יפה והוא עשוי נהדר, אהבתי מאד מאד גם את רובין הוד שזה אחד הסרטים המצוירים היותר משעשעים
מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו? אפקט הפרפר - סרט מדהים, הזוי לחלוטין, כמו שאני אוהבת
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...
פעולה- קיל ביל
קומדיה- אין כמו אלבמה
דרמה- הבן הטוב
רומנטי- שמש נצחית בראש צלול
ואימה- סיוט בחדר המורים נחשב?
איזה ז'אנר את הכי אוהבת? פנטזיה ומלחמה מה את מחפשת בסרט? שחקנים טובים, עלילה מעניינת ותסריט טוב, אקשן/עניין זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? וויל סמית' ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? או גאד!! אל תעשו לי את זה!
קשה קשה... אבל ויגו בראד פיט או ג'ורג קלוני? בראד פיט ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? ריצ'ארד גיר אורלנדו בלום או מאט דיימון? אורלנדו בלום (
) טום קרוז או טום הנקס? טום קרוז קולין פארל או אדם סנדלר? אדם סנדלר סילבסטר סטאלון או ואן דם? ואן דם יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? אשטון קוצ'ר קלינט איסטווד או וודי אלן? קלינט איסטווד אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? אנטוניו בנדרס [רק כשהוא מדבב את פוססס אין בוטס
] פול ווקר או איתן הוק? איתן הוק ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? ברוס ויליס טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? טובי מגוויר ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? בעעע... בן סטילר או אוון וילסון? בן סטילר אדי מרפי או ג'ים קארי? אדי מרפי! מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? ארגגג..לוידעת יואן מקגרגור או יו גרנט? יו גרנט פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? קווין קוסטנר תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: אלייז'ה ווד ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... - מאז שר הטבעות השני בערך... למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא שחקן מ ע ו ל ה, הוא משחק [מדהים] מגיל צעיר, הוא מצחיק והוא חמוד בטירוף איך אפשר שלא לאהוב אותו?
איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שר הטבעות כמובן, גם את הבן הטוב ושמש נצחית בראש צלול... ויש עוד כמה ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? אולנדו בלום, בילי בויד, ויגו מורטנסן, ג'ים קארי, ברוס ויליס וכ'ו... זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? ג'וליה רוברטס רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? רנה זלווגר דמי מור או פנלופה קרוז? פנלופה קרוז ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול קידמן ! ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני קוקס מישל פייפר או אומה תורמן? מישל פייפר בריטני מרפי או אליסה מילאנו? אליסה מילאנו ריס וויתרספון או הלן האנט? רייס ווית'רספון [מלכה!!!
] דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפק אניסטון ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? ג'ניפר גרנר סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה בולוק הלי ברי או שרה מישל גלר? שרה מישל גלר נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי ווטס קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קמרון דיאז שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה ג'סיקה פארקר ג'ודי פוסטר או מדונה? מדונה ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב טיילר נב קמבל או קייט בוסוורת'? קייט בוסוורת' גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת' פלאטרו נטלי פורטמן או שרון סטון? נטלי פורטמן תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: רייס ווית'רספון ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... מאחרי שראיתי "אין כמו אלבמה" למה את מעריצה את השחקנית הזאת? כי היא אדירה! אני מתה על המשחק שלה. איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? אין כמו אלבמה ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? ג'וש לואיס

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifעונהההה../images/Emo9.gif

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? ספיידרמן 2
מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? מהיר ועצבני 1..כי וין דיזל יותר מגנוב שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? שר הטבעות 1 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? שר הטבעות 3
טרויה או המלך ארתור? טרויה
סלולר או הצלצול? הצילצול יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? יומני הנסיכה 1 שרק 1 או שרק 2? שרק2..לא הפסקתי לצחוק..חחח שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? קשהההההה אפקט הפרפר
אשה חתול או באטמן ורובין? חחח אשה חתול :) נד קלי או כנופיות ניו יורק? מממ נד קלי כי זה עם אורלי
זהות כפולה או מלך העקרבים? זהות כפולה!
מה הקשר בן השניים? הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון(טום קרוז
) הארי פוטר 1 או 2 או 3? מממ...2 שחר המתים או המעניש? שחר המתים היום שאחרי מחר או פתאום 30? היום שאחרי מחר הנוסע או הטמינל? הנוסע שבעה חטאים או 12 קופים? שבעה חטאים שולטטטט
7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? 7 שנים בטיבט
-בראד פיט מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? מוצאים את נמו. איזה סרט את הכי אוהבת?למה? שר הטבעות בגלל הכלללל האפקטים המוזיקה השחקנים המתח הדרמה ה-כ-ל איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה? שרק 2..כי הוא מפיל אותי על הריצפה מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו? "הנעדרת" וכן :) תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...ממ פעולה-ספיידרמן קומדיה-קשה קשה..ממ האלץ לבחור בשרק דרמה-קוראים לי סם רומנטי-איזה יפה בגלל הנוסטלגיה :) אימה-ממ סיינס כי זה מה שעולה לי בראש איזה ז'אנר את הכי אוהבת? קומדיה ואימה מה את מחפשת בסרט? סרט שיש בו קצת מהכל.. זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? ויל
ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? ג'וני
בראד פיט או ג'ורג קלוני? ברור שבראדדדד
יש השוואה? ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? ריצ'ארד
אורלנדו בלום או מאט דיימון? אורלי
טום קרוז או טום הנקס? טום קרוז
קולין פארל או אדם סנדלר? קולין פארל
סילבסטר סטאלון או ואן דם? ואן דם
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? אשטוןןן
קלינט איסטווד או וודי אלן? קלינט
אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? מל גיבסון
פול ווקר או איתן הוק? פול
ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? ממ קשה..נו שיהיה ברוס
טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? טובי
!!! הם ממש שונים ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'סטיןןןן
בן סטילר או אוון וילסון? אוון
אדי מרפי או ג'ים קארי? ג'ים קארי
מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? סמואל !
יואן מקגרגור או יו גרנט? יו גרנט
פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? קווין
תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: בראד פיטטטט
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...תמיד הערצתי אותו כשחקן אבל בטרויה התאהבתי
למה את מעריצה את השחקן הזה? משחק מדהים..כישרון,יופי..כאילו זה בראד פיט..צריך להוסיף?! איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? מממ יו יו יו קשההה :( הכלל!! אבל הכי..אופ..נו לא יודעת!!! ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? מממ אנג'לינה ג'ולי.. זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? אנג'לינה חח
רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? רנה
דמי מור או פנלופה קרוז? פנולפה
ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול
ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני
מישל פייפר או אומה תורמן? אומה
בריטני מרפי או אליסה מילאנו? בריטני|כתר ריס וויתרספון או הלן האנט? הלן
דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? דרו
ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? ג'ניפר
סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה
הלי ברי או שרה מישל גלר? שרהההה
נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי
קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קריסטן
שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה
ג'ודי פוסטר או מדונה? מדונה
ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב
נב קמבל או קייט בוסוורת'? נב
גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת
מה הקשר?:0 נטלי פורטמן או שרון סטון? נטלי
תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: אנג'לינה ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...ממ טומב ריידר למה את מעריצה את השחקנית הזאת? היא מדהימה פשוט ככה איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? נערה בהפרעה ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? בראד פיט

עונהנהנהנהנה!!!../images/Emo9.gif

בכיף בבוע!!שמחה לעזור!!!
...הלוואי עליי עבודה כזו!!! זה או זה- סרטים ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2?אוי שאלה קשה...שניהם היו יפים....נו טופ,אם חייב לבחור אז ספיידי 2..
מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2?כנ"ל...שניהם היו יפים,אבל אם חייב לבחור אז מהיר ועצבני 1...חחחח..
שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2?נו מזה השאלות הקשות האלה?טוב,אז אם חייב לבחור,שני הצריחים... שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3?כנ"ל...אממממממממ שיבת המלך... טרויה או המלך ארתור?טרויה...לא ראיתי המלך ארתור...שמעתי שזה סרט מעפן אבל אני לא אקטול אם לא ראיתי...אבל קיירה ה**** הזו משחקת שם וזה....ארררר מעצבן!!
סלולר או הצלצול?לא ראיתי אפאחד מהם...
יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?נמנמנמ ראיתי חצי מהראשון אז יומינ הנסיכה 1...שיהיה..
שרק 1 או שרק 2?שניהם י]ים!!!אבל שרק 2 שולט!!! שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר?בארור ששודי הקאריביים
...אפקט הפרפר לא ראיתי בכלל...ובעע על אשטון שמשחק שם...
אשה חתול או באטמן ורובין?באטמן ורובין כמובן!!
...לא ראיתי אשת החתול למרות שאני מתה לראות ת'סרט הזה...אני אוהבת את אשת החתול עוד מאז שהייתי קטנה...
נד קלי או כנופיות ניו יורק?לא ראיתי אפאחד מהם(
)עדיין...אז...לא יכולה להגיד... זהות כפולה או מלך העקרבים?מלך העקבים!!! הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו?לא ראיתי אפאחד מהם..
הארי פוטר 1 או 2 או 3?3 הכי נורמלי מבין כל הסרטים(המזעזעים והכמעט לא דומים לספר לדעתי)... שחר המתים או המעניש?לא ראיתי אפאחד מהם... היום שאחרי מחר או פתאום 30?היום שאחרי מחר!! הנוסע או הטמינל?הטמינל?
...לא ראיתי אפאחד מהם...
.. שבעה חטאים או 12 קופים?אוי שניהם סרטים יפים....וואי...אממממ נראה לי 12 קופים...
7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?7 שנים בטיבט בארור!!!
...חוץ מזה,לא ראיתי סקיי קפטן.. מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש?לא ראיתי אפחד מהם... איזה סרט את הכי אוהבת?למה?חחח יש כמה:1.גלדיאטור-סרט מדהים!(ואני רוצה לראות מישהו שיתווכח איתי!
)...קודם כל,ראסל קרואו מחשק פשוט מצוין...וצוות השקחנים בכלל טוב...התקופה,העלילה,המקומות ובקיצור הכל!סרט מדהים שבכיתי כשראיתי אותו!!! 2.שודדי הקאריביים-סרט יפה ומצחיק...ג'וני משחק שם פשוט מדהים...וגם אורלנדו אבל תסכימו איתי שג'וני גנב את ההצגה..
3.שרה"ט-כל הטרילוגיה-צריך להסביר למה?
4.טרויה-למרות כל הביקורות שאומרות שהסרט שפוט גרוע,אני חושבת ההיפך...אולי משהו לא בסדר אצלי,לא יודעת...אני חושבת שזה סרט יפה,צוות השחקנים מעולה,באמת אחד אחד,המיתולוגיה היוונית-
...טרויה הוא אחד הסיפורים האהובים עליי...למרות שיש כמה טעויות בסרט(אם משווים אותו לסיפור)ודי התאכזבתי שלא דחפו לשם אלים ויצורים קסומים כדוגמת קנטאורים,סאטירים ומפלצות אחרות(אבל ממש אלים,לא סתם פסלים שמתפללים אליהם אלא אנשים שמחשקים אלים ואז יראו את הצד של אלים במלחמה ואת ההתפלגות שלהם לשני צדדים-טרויה ויוון וכו' וכו') הסרט הזה מאוד יפה,מרשים ביותר והדמות של הקטור שם,אין אין פשוט הדמות ששוחקה הכי טוב...
איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה?הגיבן מנוטרדם והרקולס...!חחחח אבל ת'אמת שאני אוהבת את כל הסרטים של דיסני(או את רובם לפחות)כי אני פשוט אוהבת סרטים מצוירים(במיוחד אם אלה מבוססים על אגדות או שיש בהם גיבורים
)... מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו?אמממ הסרט האחרון שראיתי?המדרף...אתמול ראיתי אותו...לא ראיתי אותו מהתחלה האמת אבל סרט נחמד...
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה-יש הרבה מאוד אבל סתם לדוגמא:מהיר ועצבני,קומדיה-אמממ יש הרבה גם..למשל:יחצ"ן המסיבות,דרמה-גלדיאטור(זו דרמה מלחמתית אבל חפיף),רומנטי-לא ממש אוהבת אבל בטח יש כמה סרטים רומנטיים טובים שלא עולים לראש עכשיו...
ואימה-לא עולה לי לראש כרגע..
. איזה ז'אנר את הכי אוהבת?את כל הז'אנרים חוץ מקומדיות רומנטיות(ואני מדגישה רומנטיות,קומדיות רגילות אני אוהבת) וסרטים כאלה על חלל(כמו מלחמת הכוכבים)... מה את מחפשת בסרט?אממ זה תלוי באיזה ז'אנר מדובר...אם זו קומדיה אז אני מצפה לצחוק והרבה,אם זו דרמה אז אני מחפשת עומק,אם זה אימה אני מצפה לפחד,אם זו פעולה אני מצפה להנות וכו'...הבנת ת'כוונה נכון? זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק?לא מתה על שניהם אבל אם צריך לבחור אז ויל... ג'וני דפ או ויגו מורטנסן?
...שניהם..חחחח אם חייב לבחור אז ג'וני... בראד פיט או ג'ורג קלוני?שניהם שחקנים מצויינים אבל בראד..
אורלנדו בלום או מאט דיימון?אורלנדו זה ברור!!!
...למרות שמאט שחקן טוב גם...אבל אין על אורלנדו
.... טום קרוז או טום הנקס?טום קרוז...אבל גם הנקס טוב... קולין פארל או אדם סנדלר?קוליןןןןןןןןןןןן
.... סילבסטר סטאלון או ואן דם?נמנמנמ שיהיה סילבסטר...לפחות הוא לא רק מכסח...
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר?יו ג'קמןןןןןןןן
...איכסה אשטון!!סתם אהבל שלא יודע לשחק!
קלינט איסטווד או וודי אלן?קלינט איסטווד...
אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?שניהם טובים אבל שיש מל גיבסון... פול ווקר או איתן הוק?פול אמנם לא שחקן טוב ממש אבל הוא-
...הייתן מאמינות שהבנאדם בן 31????הוא נראה כמו בן 18...אית'ן פסדר אבל אני בוחרת בפולייי...
ברוס ויליס או דנזל וושינגטון?ברוס ויליס ברור... טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?טוביייייייייייייייייייי
...אין אין הוא כזה מתוקקקקקקקקקקקקק....הקול שלו,המראה,והוא גם שחקן מעולה(תראו את תקנות בית השיכר).... ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק?ג'וד לאו ברור...ג'סטין?
בן סטילר או אוון וילסון?אוון וילסון...חחח האיש והאף...
אדי מרפי או ג'ים קארי?ג'ים קאריייייייי....הוא כל כך שולט!!!הבנאדם מצחיק בטירוף... מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון?מייקל ג'יי פוקס חמוטי...
... יואן מקגרגור או יו גרנט.?יו גאאנטטטטט...
...יואן מקגרגור קצת משוגע לדעתי... פירס ברוסנן או קווין קוסטנר?פירס יותר חמוט!!למרות שקווין פסדר.. תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני:אורלנדווווווו
...אבל יש עוד כמה...למשל:ראסל קרואו,בראד פיט,ארדוארד נורטון...טוב אני אעה רק על אורלנדו...
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...-אמממ כבר שנה וחצי שאני אוהבת את אורלנדו...מאז שראיתי את שני הצריחים... למה את מעריצה את השחקן הזה?כי הוא מושלם!
..חחחח...אמממ הוא משחק טוב לפי דעתי(למרות שיש לו עוד דברים ללמוד והוא די חדש בעולם הבידור)והוא גם...כל כך חמוד כזה...הוא מספל והוא מנגן בגיטרה ואכפת לו מזה שאנחנו מזהמים ת'סביבה ומגדילים ת'חור באוזון...ואין הוא פשוט מתוק! איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?את כולם..!
,. הכוונה לכל אלה שראיתי.... ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו?אממממ דיאן קרוגר...רוצים לדעת למה?כי היא הכי יפה...
זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?אוי שתיהן...אני אוהבת את שתיהן...אבל ג

המשך...

בעעע זה לא בתב לי את האחרון טוב... באחרון זה ג'וליה כי היא יותר טובה..
בריטני מרפי או אליסה מילאנו?אליסה... ריס וויתרספון או הלן האנט?הלן האנט יותר מצחיקה... דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?אפאחת...
ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון?גארנר..היא ממש מתוקה! סנדרה בולוק או אנט בנינג?אנט בנינג?
....סנדרה... הלי ברי או שרה מישל גלר?האלי בארי...
נעמי ווטס או קורטני לאב?נטעמי ווטס...קורטני לאב מפחידה אותי קצת...
קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?קירסטןןןןןןןןןןןןןןןןן זה ברור!!!
שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו?ג'סיקה פארקר...
...ורק כי היא מתלבשת יפה...
ג'ודי פוסטר או מדונה?ג'ודי פוסטר...ברור...מדונה גרועה... ליב טיילר או קייט בלאנשט?קייט בלטשנט...ליב יפה אלב היא לא משהו... נב קמבל או קייט בוסוורת'?נב...איכסה קייט!!!
...היא לא משחקת טוב בכלל...! (אז מה אם היא חברה של אורלנדו?אני לא חייבת להגיד שהיא טובה!) פלאטרו או בריטני ספירס?פלאטרווווו מצויינת....איכסה בריטני!!!! נטלי פורטמן או שרון סטון?נטלי פורטמן...היא חמודה לאללה..
תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:ניקול קידמן וג'וליה רוברטס...אני אענה על ג'וליה... ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...לא שרופה אני רק אוהבת אותו וזה מאז ראיתי אישה יפה...לא זוכרת מתי... למה את מעריצה את השחקנית הזאת?היא שחקנית פשוט מעולה...היא מדהימה...ראיתם אותה בארין ברוקוביץ'? איזה סרט הכי אהבת בכיכובה?אמממ יש הרבה... ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה?שחקן?ריצ'ארד גיר...
...גם באישה יפה וגם בתופס את הכלה...

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifקבלי צל"ש

את ממש פירטת וענית על הכל!!אני שמחה!! תודה רבהההההההה

למעלה